Playoffs Otteluseurantaketju La - Su Yö 28.4-29.4.2012

The Red Rockers
Green oli kyllä paska molemmissa päissä tänään. Ruotsalaiset ok, mutta raudat vaan kolisee. Paremmalla sykkeellä sitten seuraavaan peliin. Positiivista sentään se, että parantamisen varaa jäi reilusti ja silti oli suht tasainen peli.

Deko

St. Louis Blues
En ollut tänään erityisemmin Capitalsin puolella enkä menetä yöuniani Rangersin voiton myötä, mutta täytyy sanoa että onnetar (Capsilla kaksi vai kolme tolppaa?) ja tuomaripeli (hylätty maali, pari minuuttia ennen loppua Ovechkin kampattiin, tismalleen samanlaisesta tilanteesta tuli kolmannen alussa jäähy Seminille) suosivat tänään kotijoukkuetta. Ei tarvitse Capsin hävetä tämäniltaista esitystä, vähän kun parantavat niin lukemat ovat maanantaina (?) toisinpäin.

Kreider on kyllä modernin jenkkipelaajan prototyyppi: iso ja vahva, mutta samalla nopea ja taitava. Tuottaisipa Suomenkin juniorimylly enemmän tällaisia hyökkääjiä...

siffa

Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Maalivahtien torjunnat pysyivät vähäisina. Lundqvistilla 16 ja Holtbylla 11 torjuntaa koko ottelussa. Ottelun kaikki maalit tulivat puolustuspelivirheistä. Holtby päästi kaksi läheltä kulmista, kun Rangers-pelaajat (Anisimov ja Richards) pääsivät vapaasti maalin kulmille ja Holtby imaisi molemmat maaliin. Chimera ja Kreider iskivät maalit hyökkäyspään virheistä, joista syntyi yv-hyökkäykset ja maalit. NYR ansaitsi voiton, se odotti kärsivällisesti Wash:n virheitä ja iski 3-1 voiton.

Spetelius

FC Bayern, SoJy, Manse PP NSU, Packers
Kolmehan niitä. Semin ampui rimaan toisessa erässä, ja kolmannessa Bäckström ohjasi tolppaan ja Johansson laukoi siihen.

Itse asiassa tolppia oli kolme, ja yksi ylärima. Eli neljä kertaa kolisivat maalikehykset Lundqvistin takana.

Dev

HIFK
Kolme tolppa osumaa ja yksi ylärima oli ottelussa. Eli nelisen kertaa kolisi raudat.

Mutta vittuakos noita laskeskelemaan. Maalit ratkaisee.

E: hidas.

Kyle

1-0 Perron ohjas 10 minuutin pelin jälkeen.

Hirveellä sykkeellä alkanut Blues-Kings peli, hyvää fyysistä peliä jossa taklauksia ei säästellä. Quick teki jo minuutin jälkeen game save:in jonka jälkitilanteesta Richards joutui jäähylle, Blues pääsi näyttämään vaarallista ylivoimaa muttei vielä maalia.

EDIT: maalintekijä

EDIT2 Kuka sen nyt teki, itsekkin katsoin että Backes, mutta tilastoissa Perron?

Streider

Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Oli kyllä viihdyttävää kiekkoa se erä, hyvää fyysistä kähinää ja komeat maalit. Hyvin Bluesin äijät blokkailivat vetoja, ainakin Colaiacovo ja Berglund saivat vähän kipeää kun olivat kiekkojen tiellä.

Kyle

Brownin alivoima pelaaminen on ollut aika huikeaa kevään pudotuspeleissä. Canuckseja vastaan kaksi alivoimamaalia ja yksi av:lla missattu rankkari. Taas alivoimalla hieno nousu, jonka seurauksena Greene pääsi tuikkaan kiekon tyhjiin ja heti seuraavan alotuksen jälkeen kiekon riisto ja 2 vs. 1 hyökkäys, jossa tosin oli aika surkea ratkaisu.

Jänkhä

Kärpät, Anaheim Ducks
Meni pari minuuttia pelistä ohi striimin sammumisen takia, joten mikäs oli tuo tilanne, kun Los Angeles pääsi 4 minuutin ylivoimaa pelaamaan? Korkeaa mailaa ilmeisesti tullut naamaan?

Boi

Jokerit
Kingsille tarjotaan kyllä ottelun ratkaisua.. Ensin Perron 2min, sen jälkeen Oshie 2+2min ja nyt vielä Shattenkirk pelin viivyttämisestä poksiin. Tehotonta YV:tä vaikka kiekko pyörii välillä näyttävästikin Bluesin päädyssä.