Detroit Red Wings 2011-2012

  • 533 188
  • 1 779

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koska Detroit joutuu maksamaan sopimuksista päivän hinnan? Kaupunki ja halli on KHL:n huonompaa tasoa. Voittamisen päivämäärä on erääntynyt. Lidström lopettaa ja Datsjuk ei enää nuoremmaksi tule. Aikamoinen jälleenrakennus on edessä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Mielenkiintoista nähdä, paljonko joukkue/organisaatio ensi kaudelle muuttuu, koska muutoksia on tehtävä. Homerille kiitokset vuosista, liigan yksi parhaista maskipelaajista.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Aikamoinen jälleenrakennus on edessä.

Vaikka sieltä nyt pari pelaajaa lopettaakin ja jätkät on taas vähän vanhempia, pitää muistaa että Detroitilla on tuo erittäin laaja prospect-osasto suojanaan, eli ei tarvitse haalia korkeita varausvuoroja Edmontonin tyyliin. Ihmettelen, jollei ensi kaudella Nyquist viiletä vakituisesti kokoonpanossa, vaan sinne on hankittu joku Alexander Semin isolla rahalla.
 

ipaz

Jäsen
Ei tilanne nyt kovin huonolta näytä, vaikka tämä kausi tylysti jo tässä vaiheessa päättyikin. Wingsillä ei ole kun viisi pelaajaa, jotka ovat ensi kesänä UFA. Lidström, Holmström, Stuart, Hudler ja Conklin. Näistä kolme on kaikella todennäköisyydellä poissa ensi kaudella, koska Lidas nyt kuitenkin jatkaa vielä ja Hudlerkin saattaa autokaupunkiin jäädä - ellei sitten palaa ison rahan perässä KHL:ään.

RFC-listallakaan ei ole kuin kolme nimeä eli Abdelkader, Helm ja Quincey. Uskon että kaikki jatkavat. Siellä on kärkyllä hyviä nuoria Nyqvist, Sheahan, Smith, Nestrasil (no ehkä ensi kausi vielä kokonaan farmissa), Callahan... jne.. Budjetissa on ensimmäistä kertaa vuosikausiin kunnolla tilaa, eli 20 miljoonaa taalaa ja markkinoilla mielenkiintoisia nimiä kuten mm. Semin, Doan, Parise, Gaustad, David Jones, P-A Parentau... ja pakeista Rozsival, Wideman, Kubina, Jackman, Carle, Garrison, Colaiacovo... ja tietysti Ryan Suter. Kyllä tuosta porukasta saattaa helpostikin tarttua pari nimeä oikeille paikolle punanuttuihin tuleviksi kausiksi.

Maalivahdeista sekä Howardilla että MacDonaldilla on ensi kaudesta yksisuuntaiset sopimukset, joten sille saralle tuskin muutoksia tulee varsinkin kun Joey pelasi varsin hyvin näyttöpaikan saadessaan. Thomas McCollum kasvaa korkoa Griffinsissä, joten jos Holland kirittäjän näille kahdelle haluaa niin joku Dan Ellis tai Jonas Gustavsson kaksisuuntaisella sopimuksella voisi tulla kysymykseen. Mutta kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kesä tulossa Detroitiin juurikin sen takia alkaako johtoryhmä tekemään tapojensa vastaisesti treidejä vai jatkaako maltillisesti joukkeen rakentamista. Mä veikkaan jälkimmäistä.
 

Voittaja

Jäsen
Pitänee joku toinen päivä tutkia vähän tarkemmin tilannetta ja analysoida jo ensi kautta, mutta kyllähän tämä tulos oli odotettavissa. Vastassa yksi kuumimmista maalivahdeista, kurinalaisesti puolustava joukkue jolla hyviä taitavia yksilöitä. Detroitilla taas kiekolliset ratkaisut heikkoja ja joukkueesta paistaa jonkinlainen leipääntyminen, kiima puuttuu. Okei en kaikkia pelejä nähnyt eli enemmänkin mutuilen, mutta kuitenkin.

Palaan taas lempiaiheeseeni, NMC ja NTC sopimuksiin ja niiden määrään. Kyllä tuohon pitää joku raja saada, että olisi mahdollista uudistaa joukkuetta tarvittaessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös