Suomi-sarjan karsintalohko 3 kaudella 2011–2012

  • 62 118
  • 107

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Kun kausi on lopuillaan, innostuivat Hunters ja Titaanit mättämään maaleja kuin "all-stars matseissa". Tällä kertaa Hunters voitti maalintekokilpailun 11-7 ! Myös muualla tehtiin melko selviä lukemia : Oilers-Lohja 8-2 ja Diskos-KooKoo-65 5-0.
Huntersin maalisuhde viikonlopun kahdessa ottelussa komeat 23-8 ja Titaanitkin runsasmaalisesti 18-15.
 
Karsintasarja on nyt miltei pelattu ja järjestys selvä. Harmi, ettei sarjajärjestyksestä ollut vedonlyöntiä, kerrankin natsasi. Tässä arvioni ennen sarjan alkua.
"Jos pitäisi arvailla sarjan järjestystä, niin veikkaisin Oilers, Titaanit, Hunters, Diskos, KooKoo65 ja LoKV. Selvä ykkönen Oilers ja yhtä selvä viimeinen LoKV, muut keskenään erittäin tasaisia."
Porvoolaisten peli alkoi kevättä kohden kulkemaan ja jos ryhmä pysyy kasassa, niin ensi vuonna on hyvä paikka ängetä varsinaiseen suomisarjaan.
Titaanien tulo tälle sarjatasolle on tervetullutta, vaikkakin selkeä uhka Huntersille.
 

The Rock

Jäsen
Huntersin maalisuhde viikonlopun kahdessa ottelussa komeat 23-8 ja Titaanitkin runsasmaalisesti 18-15.

Eipä hirveästi yllättänyt nämä maalikarkelot. Kummasti se hyökkääminen tuppaa kiinnostamaan, kun enää ei ole pelkoa siitä, että yksi virhe saattaisi olla ratkaiseva koko loppukauden ja tulevien kausien kannalta. :)

Rentoutta oli havaittavissa Titaanien pelissä Diskosta vastaan ja ilmeisesti tekeminen meni vielä astessa rennompaan suuntaan Porvoon maalitalkoissa.

Onneksi näistä peleistä ei tarvitse sen suurempia johtopäätöksiä vedellä, sillä nyt voi nauttia kevään tulosta ja siitä, että Titaanit pelaa ensi kaudella jälleen Suomi-sarjassa.

Onnittelut myös Huntersille sarjapaikan säilyttämisestä sekä Oilersille karsintasarjan voitosta sekä tsempit Diskokselle tuleviin jatkokarsintoihin!
 

The Rock

Jäsen
Päätöskierroksen pöhinät

To-La kierroksen otteluparit:

Diskos – Hunters
Titaanit – Oilers
LoKV – KooKoo-65


Tänään sitten loppuu tämänkin karsintasarjan pöhinät sitten. Päätöskierroksen peleissä ei panoksia juurikaan ole, jollei sellaisia halua sitten hakea esim. Diskoksen pelivireen ylläpitämisestä jatkokarsintoja silmällä pitäen tai Titaanien halusta kaataa sarjakärki Oilers ensimmäisen kerran kuluvalla kaudella.

Jos nyt katsoo jälkiviisaana marraskuun alun kirjoituksia, niin pakko myöntää, että hyvin olivat kirjoittajat hajulla. Oilers oli juuri niin kova kuin odottaa saattoi. Titaanit ja Diskos eivät suostuneet pelkiksi statisteiksi. Hunters paransi peliään kuin sika juoksuaan myttyyn menneen alkulohkon jälkeen ja KooKoo-65:sella sekä LoKV:lla ei vain lopulta riittänyt pala tälle tasolle.

Lörpöttelyt kuitenkin sikseen ja pelit tuossa 4-5 tunnin sisällä käyntiin vielä vihonviimeisen kerran kuluvan kauden aikana!
 

The Rock

Jäsen
Homma pakettiin ja kesää kohti!

Hattu päästä ja syvä kumarrus Oilersin suuntaan. Täysin oikea joukkue vie nimiinsä tämä karsintalohkon. Onnittelut myös Huntersille sarjapaikan säilytyksestä sekä tsempit Diskokselle jatkokarsintamatseihin Nikkareita vastaan.

Lopuksi sitten vielä iso kiitos rakkaalle titaanijoukkueelle, joka teki sen mitä pitikin ja nosti kotkalaisen kiekkoilun jälleen sille tasolle, mille se vähintää kuuluukin eli Suomi-sarjaan!

Se on siinä.
 

The Rock

Jäsen
Diskos jatkokarsinnan kautta Suomi-sarjaan

Niinhän siinä sitten kävi, että karsintalohko 3:sen neljännelle sijalle ja sen myötä jatkokarsintoihin joutunut Diskos kampitti II-divarista ylöspäin yrittäneen Nikkarit 2-1-voitoin, jonka ansiosta Jyväskylässä juhlitaan tällä hetkellä sarjanousua.

Diskos oli viimeisessä kohtaamisessa parempi maalein 5-0, joten ei liene epäselvää kumpi joukkueista oikeasti ansaitsi Suomi-sarjapaikan. Nikkareille kuitenkin iso hatunnosto siitä, ettei joukkue päästänyt Diskosta liian helpolla, mutta lopulta D-miehistön mahti oli liikaa huiman kevään pelanneelle riihimäkeläispoppoolle.

Suomi-sarjan taso nousee täten entisestään, sillä Titaanit ja Diskos olivat selkeästi parempia yhdistelmiä kuin II-divarin syövereihin pudonneet KooKoo-65 ja LoKV. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten liiton poijjaat jakavat Suomi-sarjan alkulohkot tulevalle kaudelle 2012-2013, sillä alkulohko 3:sesta uhkaa nopealla katsannalla tulla timanttisen kova.
 

Jonzze

Jäsen
Suosikkijoukkue
PEPO, SaiPa
Onkin mielenkiintoista nähdä, miten liiton poijjaat jakavat Suomi-sarjan alkulohkot tulevalle kaudelle 2012-2013, sillä alkulohko 3:sesta uhkaa nopealla katsannalla tulla timanttisen kova.

HCK sentään nousi pois, jos vaan lisenssinsä saa hommattua. Jäljelle jäisivät näin ollen hallitseva mestari KeuPa HT, Ketterä, KJT TuusKi, Oilers, Hunters sekä uudet nousijat Titaanit ja Diskos. Sitä en sitten tiedä, pelataanko alkulohko seitsemän joukkueen kokoisena vai ei. Sanomattakin selvää on, että hyväksi on HCK:n nousu. Jos tuossa olisi HCK mukana, niin huh huh mikä alkulohko saataisiin. Nythän nuo on niin maantieteellisesti jaettu, että vaikea nähdä, että pohjoisen lohkoon lähtisi näistä ketään taikka länteenkään. Matkat ovat sitten kyllä pitkiä.

edit. Kyllä pitänee pistää kalenteriin mahdollisia pelipäiviä, kun nyt Mikkelissä tulee vielä asuttua ja täällä tosiaan pelaa tuo Oilerskin. Ketterän kotipelejä on tullut käytyä katsomassa, joten Oilers-Ketterä olisi kyllä hienoa nähdä. Plus tietenkin nämä perinteikkäät Titaanit sekä Diskos pitkästä aikaa.
 

eddy28

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, KalPa
Kalpa Team

Paha mennä vielä sanomaan mikä on vaikkapa uuden nousijajoukkueen Kalpa Teamin laita. 2000-luvun alussa kun IPK ja Kalpa pelasivat suomisarjassa, IPK pelas silloisessa pohjoislohkossa ja Kalpa eteläisessä. Kuopiostakin on matkaa Rovaniemelle yli 500km, kun taas esim. Porvooseen taas sen sijaan n. 370km.

Katsotaan miten käy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös