Jääkiekon televisiointi? (+F1?)

  • 6 526
  • 25
Niin tai näki lätkän MM-kisoista muutaman ottelun ja SM-liigasta ottelun kerran viikossa plus vähän enemmän pudotuspelejä. Minä en ainakaan kaipaa noita aikoja.

Kahden kanavan aikana SM-liigaa näytettiin runkosarjasta ehkä ottelu tai kaksi ja finaaleita vasta sitten, kun mestaruus oli katkolla jommalle kummalle joukkueelle. Ja nämäkin vasta jälkilähetyksenä joskus yhdeksän uutisten jälkeen.

Jääkiekon MM-kisoista nähtiin Suomen pelit ja ani harva muu peli. Usein nämäkin tulivat jälkilähetyksenä. Jalkapallon MM-kisoista nähtiin joitakin "mielenkiintoisimpia" otteluita. 1982 kisoissa TV:n ruotsinkielinen puoli lähetti kymmenkunta matsia lisää herättäen sekä kiinnostusta, että itkua väärästä kielestä.

SM-liigaa alettiin nähdä viikoittain vasta Kolmoskanavan myötä. Kaksi peliä viikossa Canalin myötä (jos ei lyhytaikaista Supersport-vaihetta lasketa) ja vasta vähän aikaa on voinut katsoa kaikki pelit.

Ennen kaikki oli huonommin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös