tilanne 0-1
McLeod (Downie, Hejda)

Mounir

Edmonton Oilers
Pelillisesti Oilers on kyllä raiskannut Jetsiä, mutta jotenkin on paska kutina koko pelistä kun ei tuolla pelillä ole verkkoon uponnut vaikka pari kertaa on tyhjäkin maali ollut edessä.

Opatsu

Wellwood rankaisee Antropovin ja Burmistrovin syötöstä yv:llä ja Winnipeg johtaa 1-0. Muutenkin tuo Winnipegin yv pyöri aika pätevästi. Jos oikein kuulin niin Winnipegillä on toisekis paras yv% Edmontonin jälkeen. Melko yllättävät joukkueet kärjessä.

Opatsu

Ja Whitney tasoittaa Hallin syötöstä. YV:llä taas, mutta tarkistinpa nuo lukemat ja eipä sentään ihan kärjessä ole Edmonton ja Winnipeg YV%:ssa, mutta TOP10 kuitenkin molemmat.

Luke72

Hallitseva mestari
Eipä ollut Zidlickyltä mikään huippuesitys, tai siis lopulta juuri hänen sählinkiin meni Devilsin tasoitusmahkut. Rangers jyrää!

Opatsu

Burmistrov maalaa Byfuglienin syötöstä ja Winnipeg enismmäiselle erätauolle 2-1 -johdossa.

Opatsu

Colorado-Anaheim -matsissa ensimmäinen jäähy 3 minuuttia ennen tokan erän loppua Beaucheminille ja heti perään E. Johnsonille, joten tasavajalla menään.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana selostajilta: Cogliano ei ole missannut vielä yhtään peliä urallaan ja pelejä on kertynyt jo lähes 400.

Opatsu

Petrell hyvin esillä kolmannessa erässä. Teki Edmontonin kolmannen ja syötti neljännen. Kaukana ei kyllä ollut, että olisi merkitty tuo neljäskin maali Petrellille.

EDIT: Jahas, Hall käy sanomassa toimitsijoille, että Petrell sen maalin teki, eli Petrellille kaksi maalia kolmannessa.

abc

Merkittiinkin lopulta, kun Hall kävi korjaamassa. Petrell 2+0.

edit: Vieläköhän kerkeisi kolmannen heittää? Vaikka tyhjiin.

kesäesa

Edmonton Oilers, KalPa
Oilers @ Jets

En ole nähnyt sitten Patrik Stefanin samanlaista tyhjän maalin missausta, kun Horcoff tänään "teki". Tuli repeiltyä jonkin aikaa. Toivottavasti tulee videota.