Minun mielenkiintoni kohdistuu tottakai New Yorkin "paikalliseen". Ehkä tuon päättymisen jälkeen voisi katsella vielä Minnesotan peliä jos jaksaa.

New York Islanders
Parenteau voi olla kovaa valuuttaa takarajalla, mutta aika harva hänestä tajuaa spekuloida siirtohuhuissa, vaikka otteiden perusteella kelpaisi moneenkin jengiin.

Makkeli

Colorado Avalanche
Coloradon peli hirveää kuraa, peli pyörii paljon enemmän Coloradon omassa päädyssä kuin pari top-9 hyökkääjää menettäneen Columbuksen puolella...

Makkeli

Hahaa! Viimeisellä minuutilla Columbus hyökkää Coloradon päätyyn, tilanne päätyy laukaukseen ylärimaan, josta kiekko kimpoaa Coloradon miehille sopivasti 2vs1 hyökkäykseen.... Tarkka veto David Jonesilta ja vierasjoukkue 0-1 johtoon!

PJPT

TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Landeskog maalaa 2-0 Coloradolle kunnon lämärillä! Mason tuhosi mahdollisuutensa torjua sijoittumalla aika oudosti..

Rangers nousee tasoihin melkoisella flipperillä. Callahanille taidettiin merkitä. Taisi ottaa Callahanista ja kahdesta islandersilaisesta kimmoketta.

Weikkonen

RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Devils kaventaa Canucksia vastaan 2-1:een. Kiekko meni Clarksonin luistimesta sisään, joten tarkistettiin videolta.

PJPT

Olver karvaa hienosti kiekon ja Jones pääsee viimeistelemään vapaasti maalin edestä illan toisensa, 0-3!

Weikkonen

Schneider seisoo kolmannen erän päällään ja pelastaa ottelun Canucksille. Todella turhauttava ottelu Devilsin kannalta. Tuon kolmannen erän rynnistyksen olisi pitänyt tuottaa tulosta, mutta propsit Schneiderille.