Jatkoaika Cancer Fighters
02.00 Ottawa Senators vs Washington Capitals
03.00 St. Louis Blues vs Boston Bruins
04.00 Colorado Avalanche vs Los Angeles Kings

Sellainen troikka tänään luvassa ja meikäläisen mielenkiinto on tuossa ensimmäisessä ottelussa. Kiitos Baselin, Marseillen ja muiden onnistuneiden futiskohteiden, niin Senatorsin voitolla tulisi noin 925 euroa...

Ovie on nimetty rosteriin, vaikka At The Rink-blogissa oli poissaolo jo julistettu. No, sen näkee sitten.

Eli nitropurkki ja betasalpaajat korvaa popparit ja oluen tällä kertaa matsieväinä...:)

Lazuri

Karlsson tekee 3-0 ylivoimalla. Viimeiseen neljään peliin ja puoleentoista erään kevyet 12 tehopistettä (6+6).

Dee Snider

3-0 ja ei kyllä hääviltä näytä Capsin peli. Kestäkää Sens nyt pyhän emättimen tähden!

Edit: Anderson nappasi varmaan kauden game saverin! Huikee torjunta!

vetoo

Slovakia, Bolts
St. Louis - Boston -ottelun 1. erän on ollut pirun viihdyttävää lätkää. NHL:n parhaat maalivahdit (tilastojen mukaan), mutta maaleja tullut jo 4. Tilanne 2-2, n. 15 minuunttia pelattu.

penzwei

Boston Bruins
Ei uskoisi, että St. Louisissa pelaavat vastakkain kaksi liigan parhaiten puolustavaa joukkuetta. Ensimmäisen erän jälkeen lukemat 2-3 vierasjoukkueelle.
Todella viihdyttävä kiekkoa ollut ensimmäinen erä, toivottavasti meno jatkuu samanlaisena.

Bartholomew

Red Wings
Caps kaventaa Chimera heittää kovan ja matalan keskityksen, jonka Perreault puskee sisään. Ainakin saa Snider vielä jännittää.

Dee Snider

5 - 2 tyhjiin ja se on vittu siinä! Huomenna ei osteta punaleimanakkeja, vaan huomenna mennään oikein lihatiskille..:)

Ei mikään paras peli avsilta väsynytty kingsiä vastaan, mutta Varlamov oli maalilla hyvä ja ensimmäisessä erässä vastustajan virheistä avs rankaisi, josta tuloksena 4-1-voitto.