Weagle

The Red Rockers
Miten helvetissä Brouwer sai tostakin tolppaan? 3 tolppaa tässä matsissa Capseillä jos joku niitä haluaa laskea, 2 näistä Brouwerilla kolmannessa.

Ferris

Miten noi Capsien syötöt voivat olla noin heikkoja tässä vaiheessa kautta? Tuntui että syötöt menivät varsinkin tuossa ylivoimalla aina eteen tai taakse, muttei juurikaan kaverin lapaan.

Sitä tässä on ihmetelty kohta parisen kuukautta. Muutenkin Hunterin aikakaudella Caps ei varmaan ole voittanut esim. laukauksia yli viittä kertaa. Ottelun ohjat annetaan kaverille, on sitten vastassa kärki- tai pohjaporukka.

Weagle

Carlson, olikohan liian vähän liian myöhään? Jotenkin joukkueen tovoton olo tarttuu kotikatsomoon. Todistakaas nyt että olen väärässä!

Ferris

Huoli pois, divisioonavoittajat sijoitetaan edelleen top 3:een.

Mikäli viime aikaiset otteet etenkin vieraissa jatkuu, niin ei tarvii miettiä muuta kuin sitä miten 8. sija saadaan haarukkaan. Panthers karkaa tän Caps-vieraskiertueen aikana nimittäin.

Kauppatakarajalle sen sijaan odotan Capseilta isoja siirtoja, Makfin täytyy nimittäin yrittää säilyttää duuninsa jotenkin. Tämän hetkisellä kokoonpanolla ei tarvii miettiä pudotuspelejä edes sitä mahdollista yhtä kierrosta enempää.

vetoo

Slovakia, Bolts
Pittsburgh - Tampa Bay

Moottoriturpa-Downie tekee 2 maalia 11 sekunnin sisällä. Downie on viime peleissä keskittynyt pelkästään olennaiseen ja jättänyt hämmentämisen pois. Tasonnosto on ollut valtaisa alkukauteen verrattuna. Eiköhän Pittsburgh herää ja ala tehtailla osumia. Toivon Boltsilta hyvää puolustuspeliä, vaikka tämä onnsituttaisiin vielä häviämään.

disco-stu

JK Mylly
Jahas, Pens alottanut kotona aivan yhta vitun huonosti kun eilenkin. 0-2 ekan eran puolessa valissa. Puolustuspeli aivan kauheeta kateltavaa, omalle siniselle avauksia silmat kiinni, jaatavaa surffailua takakarvassa jne... Toivotaan taas jotain Malkin-showta, muuten ei hyva heilu.

vetoo

Monia muistoja tuli mieleen, kun äsken näytettiin videopätkää vanhan Iglun purkutöistä.

Jaahas, eipä siinä kovin kauaa mennyt ja Pens kaventaa 1-2:een. Malkinin maaginen one-timer yv:llä.

vetoo

Live-vetovinkiksi 7-3 Pittsburghille (lopputulos).

- Back-to-back -peli molemmille, mutta Pensillä oli 5 tuntia enemmän lepoaikaa.
- Malkin-show alkaa pyöriä ja seuraavan 40 minuutin aikan tulee 3 tehopistettä lisää (yht. 4).
- Bolts joutuu rikkomaan laittomin keinoin, kun väsy alkaa hiipiä puseroon.

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL
Detroitissa Wingsin hallitsema erä, mutta Joey MacDonald päätti lahjoittaa tasoitusmaalin Flyersille leikkimällä Marty Turcoa maalin takana.

EDIT:

Briere Kronwalled!

ufon_kaakao

TPS, Sebastian Aho
Toinen erä olikin täysin yksipuolista näytöstä, jonka jälkeen numerot taululla on 4-2. Malkin watch näyttää 2+0, joilla on vasta neljänneksi tehokkain pingviini tässä pelissä.

tuuriman

Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Toinen erä Detroitissa päättyy 3-3 lukemissa. Erän maalintekijät järjestyksessä Schenn, Datsyuk, Talbot, Zetterberg.

Kovy

Helsingin IFK
Komee oli Kronwallin taklaus jälleen kerran.
Nyt toivotaan kolmanteen erään, että Wings kääntää matsin voitoksi.

Lätkäjope

Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Kauden viihdyttävimpiä matseja ollut tuo meneillään oleva DET-PHI.

Osaisko btw joku selventää miksi Detroit pelaa jälleen kotipeliään vieraspaidoissa? Olen huomannut myös Toronton pelaavan muutamaan otteeseen tällä kaudella kotipeliään vieraspaidoissa...