Kuka valmentaa loppukauden 2011-2012?

  • 13 279
  • 52

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voihan se olla että tämä Juujärvi kuvio oli katsottu jo tovi sitten... Kumminkin Juujärvi on käynyt katsomassa tällä kaudella yli kymmenen KooKoon peliä. Olihan herra Turussa katsomassa lehtiön kanssa KooKoon peliä, eli taisi etsiä tarkalleen pelitapaan muutoksia, eikä vain katsellut pelaajia ensi kautta varten.

Ikan vs. Kolekin treeneissä oli eroa huimasti mutta pitää muistaa että se oli silloin, viime kauden lopussa ja tällä kaudella meno on ollut löysää aika ajoin... Eli kun verrataan Ikaa (tämä kausi) vs. eilinen Juujärvi on ero silminnähtävä!!!

Cottoni heitti tuossa soppareista, niin eikös Patrik Forsbackalla oli soppari KooKoon kanssa jo ensi vuodesta?

Nyt asetelmat kevääseen ovat mielestäni PALJON paremmat kuin pari viikkoa sitten!!! Keväthän sen sitten näyttää...
 
Suosikkijoukkue
KK
Omaa tuttua Kostajaa. Pelasi rauhallisesti kiekollisena ja osasi antaa aina hyvän syötön kaverille lapaan. Vauhti oli riittävää, mutta toki kun suurempaa kontaktia ei ollut, niin ei siitä vielä osaa sanoa mitään. Mies on kuitenkin kauden alusta asti treenannut itseään Mestis-kuntoon ainakin omien sanojensa mukaan, niin ei sieltä nyt mitään ihan Jutilaa tule.

Meillä on nyt puolustuksessa Tinke!

Tämä on mahtava kuulla. Markon muistaen syötöt taitavat mennä aina lapaan sekä vedot sinne minne yrittää, ellei sitten hanska ole nopeampi. Toivotaan, että pysyy vauhdissa mukana ja terveenä!
 

Kenkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mielestäni täysin oikea ratkaisu, että otettiin kokeneempi valmentaja vetämään kausi loppuun. Ei Juujärvelle voi asettaa mitään kohtuuttomia vaatimuksia. Jos taas Juujärvi sössii kaiken niin onhan se hyvä saada sekin selville jo hieman etukäteen.

On aina arvoitus miten joukkue reagoi valmentajan vaihdokseen, mutta varmasti Juujäärvi saa kullan arvoista kokemusta joukkueesta ensi kautta silmälläpitäen ja varmasti tästäkin keväästä saadaan optimi tulos.

Kyllä nyt on taas tosi hyvä fiilis odotella pudotuspelejä. Uskon Kiprusta saatavan sen puuttuneen peliä tekevän pakin, ja Kaulio on varmasti hyvä kakkos mokke.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös