Urheilukanavalta tänään Elitserien-ottelu

  • 2 877
  • 40

Aksu

Jäsen
Eilinen näytetty peli oli vasta kolmas varmaankin viiteen vuoteen ja täten minua harmitti kun ruudussa oli taas Färjestad. Kiinnostaisi kovasti nähdä kaikki joukkueet edes kerran ruudussa. Siksi illan Frölunda-Malmö olisi sopinut paremmin ajatuksiini.

Oli miten oli. Pelistä jäi mieleen Färjestadin todella kova taso. Eihän näitä joukkueita ja peliä voi suomalaisiin vastaaviin verrata, mutta kieltämättä Färjestad-Jokerit kovilla panoksilla kiinnostaisi kovasti. Ja toinen mieleen jäänyt oli sen Färjestadin jätkän saama ulosajo törkeästä mailalla lyönnistä. Kahdella kädellä mailasta kiinni ja isku kylkeen? Mikä pimeni jätkän päässä?
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Minuakin pännii ihan suunnattomasti se, että Urheilukanavalla näytetään näitä "mielenkiintoisia" otteluita, jotka sitten kuitenkin ovat muutaman päivän vanhoja. Eihän siinä ole mitään järkeä! Minusta he voisivat näyttää pelin aina tiistaisin suorana, Elitserieniä kun pelataan käsittääkseni joka tiistai ainakin yhden ottelun verran. Ihan sama minulle, ketkä siellä pelaa, sillä haluan nähdä kaikkia joukkueita. Ottaa päähän, että Djurgården tai Färjestad ovat Urheilukanavalla lähes viikoittain. Eniten kuitenkin todella pännii se, että katsojia kustaan silmään nauhoitetuilla lähetyksillä; esimerkiksi viime viikolla pettymys oli suuri kun tämän havaitsin. Toivottavasti Urheilukanava vielä parantaa otteitaan. Niin ei kuitenkaan vielä tänään tapahdu, sillä ottelu on käsittääkseni nauhoitettu eiliseltä.

(Mainostettiinhan niitä Bundesliiga-lähetyksiäkin näin: "Näette saksalaisen huippuottelun joka lauantai lähes suorana lähetyksenä!" Menee uskottavuus, kun Saksassa päivä on lähetyksen mukaan kirkkaimmillaan kellon ollessa Suomessa yli yhdeksän illalla! Lähes suora lähetys tarkoittaa siis sitä, että ottelu näytetään muutaman tunnin verran myöhässä. Tämä ei liittynyt suoraan aiheeseen.)
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
päivän ottelu

On ainakin ennakko tietojen mukaan Djuugården-VFrölunda, eli kyseessä jälki lähetys.

Kuitenkin kiinnostavampi peli olisi tänään pelattava Färjestad-VFrölunda. Jossa mukana mm. T Kallio & Hännes Hyvonen.
 

masahiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK,HIFK,Juventus,
Liverpool
Kyllä todellakin ottaa pattiin Urheilukanavan hehkutukset suorista lähetyksistä.Ensimmäinen Elitserienin matsi tuli suorana,sen jälkeen viime tiistaina nauhoitettuna.Nyt taas tänään tarjotaan nauhoitettu lähetys,vaikka illalla Ruotsissakin pelataan.Luuleeko Kokko,että näillä markkinoilla pärjätään samoilla metodeilla,joita hän käytti parinsa kanssa "rusettiluistelussa".Eli esille on päästävä keinolla millä hyvänsä.Ei meikäläistä ainakaan kiinnosta jälkilähetykset.Suoran lähetyksen tunnelmaa ja jännitystä ei voita mikään.
ps.sama koskee Bundesta
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti mikkoz

Onko live lähetykset liian kalliita.

Veikkaanpa että Urheilukanavalle suorat Elitserienin ottelut tosiaankin ovat liian kalliita. Mitä järkeä niitä muuten olisi tuollaisella viiveellä lähettää. Petri Kokolle ei vaan ole mieleen tullut sitä faktaa, että halvalla harvoin saa mitään hyvää.

Niin kauan kuin Urheilukanava on minulla näkynyt, en oikein ole tiennyt itkeäkö vai nauraako näille ohjelmille. Huippuna nyt nämä "suorat" lähetykset...

Onneksi omistan kaukosäätimen minäkin.
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
Urheilukanava ja elitserien pelit

Miksi helvetissä ne näyttää Frölunda - Djugården matsin uusintana vaikka tänään olis ollut mahdollisuus nähdä Frölunda - Färjestad suorana jossa Hyvönenkin olis kai ollut messissä kaikki muut uk matsit on tullut suorana mutta...

Järjetön otteluvalinta muuta en voi sanoa, no eipä tarvinnut sitäkään sitten katsoa.
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En minä usko, että kyse olisi välttämättä siitä, että urheilukanava ei pystyisi suoria lähetyksiä esittämään. Nuo otteluthan oli merkitty jo urheilukanavan alkuperäiseen esitysaikatauluun. Tai voihan tietysti olla, että se halusi säästää näyttämällä tässä välissä kaksi nauhoitettua peliä. En tiedä. Toivotaan nyt jokatapauksessa, että maajoukkuetauon jälkeen tulevat pelit olisivat taas suoria. Kyllähän noita lauantailta nauhoitettujakin jotenkin katsoo, mutta kun tuloksen tietää kuitenkin etukäteen, itse yritin kyllä ennen tuota eilistä peliä olla tulosta mistään katsomatta, mutta vahingossa se sitten Veikkaajasta tuli luettua, kun menin lukemaan Norrenaa koskevaa juttua, heh.
 

kaasumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tammerfors ja Södertälje Sport Klubb.
Re: Yleisöstä

Viestin lähetti Kullervo
Tulihan tuota eilistä ottelua seurattua ja minusta vaikutti, että katsomossa on aivan erilainen meininki kuin Suomessa. Pelihän oli käsittääkseni Färjestadin kotiottelu. Tästä huolimatta Leksandin kannattijia näkyi katsomossa paljon. Paikkakuntien välimatkahan on 100 km eli ei mikään ihan paikallisottelu. Onko tämä yleistä Ruotsissa, että vieraskannattajia on paljon ja mekastus toista luokkaa kuin Suomessa.
No mitäs tähän nyt sitten vastaisi? Yritän nyt jotain saada aikaan :).
Leksand on täällä Ruotsissa sellainen sakki että sillä kannattajia on yllin kyllin ympäri maata. Nämä Leksandin kannattajat tulevat valittuihin peleihin suureilla joukoilla. Esim Djurgårdenia vastaan Globenissa aina vähintään puolet ovat Leksandin faneja! Samoin huomenna Göteborgissa pelattavassa Frölunda Leksand peliin on tulossa monta bussilastia Leksandin faneja. Joten pieni seura ja paikkakunta jolla tukea riittää ympäri Ruotsia. Myös HV:n kannattajia oli muutama viikko sitten myös Djugårdenia vastaan 2000! suurin osa heistä tuli busseilla Jönköpingistä luomaan tunnelmaa.
Södertäljeen on tulossa 15/2 suuri sakki Djurgårdenin faneja paikalliskamppailuun. Djurgårdenin kotisivujen mukaan huutosakki "järnkaminerna" tulee noin 1500 hengen voimin valloittamaan Scaniarinkenin katsomoa.

Itse en SM liigan pelejä pahemmin paikan päältä pääse seuraamaan(joskus välillä kuitenkin Hakametsässä), kuitenkin on sellainen käsitys että nämä ns huutosakit ovat yleisempiä elitserienin seuroilla kuin SM liiga joukkueilla? Tämä on kuitenkin minun vertaus. Ainakin he saavat tunnelman halleissa aikaan. Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa joka ottelussa ja paikassa.
Esim meillä Södertäljessä on aina sama sakki mökäämässä peleissä, arvelisin että 200-300 on samoja naamoja jotka aina kokoontuvat seisomapaikalle joka ottelussa. Tämä määrä tietenkin aina suurenee silloin kun on kyseessä ns tärkeämmät matsit.
Tämän hetken kuumin joukkue on iman muuta tällä hetkellä sarjajohtaja Frölunda joka vetää lähes joka pelissä 9000 henkeä.
Valitettavasti Södertäljellä on päinvastainen tilanne, yleisömäärät liikkuvat 3-4000 paikkeilla keskimäärin. Södertäjessä kansaa kiekko tällä hetkellä ei pahemmin kiinnosta, play off pelit voisivat ehkä heidät herättää?
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ja nyt on sitten julkistettu urheilukanavan kaksi seuraavaa Elitserien-ottelua. Ensi viikolla tulee Leksand-Luleå suorana. Seuraavalla viikolla Djurgården-Leksand nauhoitettuna sunnuntailta. Hienoa, että ensi viikolla tulee taas suora ottelu, jossa nähdään nousukuntoinen joukkue, jota ei ole vielä urheilukanavalla näytetty. Tuo toinen ottelun valintaa voikin sitten katsoa monelta kantilta. Viimeisimmän näiden joukkueiden välisen ottelun tapahtumat huomioiden, ottelu on varmasti mielenkiintoinen, mutta tuo nauhoitus on tietysti aina varsin latistava tekijä. Varsinkin, kun ottelu on nauhoitus édellisesltä sunnuntailta eli parin päivän takaa. En tiedä sitten, mikä olisi ollut tuolle tiistaille vaihtoehtona suorana lähetyksenä, kun en viitsi noita Ruotsin canalin sivuja lähteä selailemaan. Itse tietenkin katson tuonkin ihan mielellään, kun Djurgårdenin otteita on tullut tällä kaudella aika tarkasti seurailtua, mutta mieluummin olisin katsonut suorana lähetyksenä 25.2 pelattavan ottelun Djurgården-Timrå ja 18.2 olisi voitu näyttää se suora ottelu, mikä se sitten onkaan. Tosin en usko, että tämä urheilukanavan lähetysoikeus on välttämättä mikään täysin mutkaton, eli voi olla, että joka kierroksella ei edes pystytä esittämään suoraa ottelua.



Kaasumies: Vähän samanlainen kuva on minullakin. Elitserienissä ainakin tuntuu olevan enemmän kunnollisia ns.huutosakkeja, kuin SM-liigassa. Tuo 1500 kannattajaa vieraspeliin on semmoinen määrä, että siihen ei pudotuspelejä lukuunottamatta yllä Suomessa, kuin ehkä Kärpät. No, onhan tuo Södertälje-Djurgården oikeastaan paikallispeli, mutta onhan tuolla "Järnkaminernalla" ilmeisesti aikomus tehdä fanimatka esim. HV-71-vieraspeliinkin todella suurella kannattajamäärällä.
 

kaasumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tammerfors ja Södertälje Sport Klubb.
Hyvä oli tunnelma

....SSK-Djurgården pelissä. Tämä etukäteen mainostettu 1500 DIF:in kannattajaa oli kuitenkin jonkin verran liioteltu lupaus. Totuus taisi lähemmin olla jossain 500-1000 paikkeilla(kirjoittavan oma arvelu, en laskenut =))?
Noh..joka tapauksessa hyvä näinkin.
 

masahiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK,HIFK,Juventus,
Liverpool
Tiedoksi sellainen juttu,että Canal+ Zap tarjoaa torstaisin suoran lähetyksen Elitseriestä.Tänään tuli mielenkintoinen matsi Södertälje-HV-71,no oli laatikossa ainakin paljon suomalaisia.
Tietoja löytyy Canal+ siv.164,matsit jotka on merkattu ZAP:widescreen näkyvät. Toivottavasti tämä ei ole mikään väliaikainen ratkaisu,ainakin parina viime torstaina matsit on näkynyt.Vaatii tosin digiboxin tai -tv:n.
 

masahiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK,HIFK,Juventus,
Liverpool
Tänään kiihkeä taistelu pleijaripaikasta suorana klo 20.00.
Södertälje-Leksand.Suomalaisjoukkue Södertälje tarvitsee voiton päästäkseen pleijareihin,kuten myös Leksand.
 

kaasumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tammerfors ja Södertälje Sport Klubb.
Viestin lähetti masahiko
Tänään kiihkeä taistelu pleijaripaikasta suorana klo 20.00.
Södertälje-Leksand.Suomalaisjoukkue Södertälje tarvitsee voiton päästäkseen pleijareihin,kuten myös Leksand.

Taas kerran SSK kaatui tehottomuuteensa ja surkeaan hyökkäyspeliin joka perustuu kiekon päätyyn lyömiseen, sen kautta sitten toivotaan että saataisi jotain aikaan vastustajan maalilla.
Södertäljen kausi meni täysin penkin alle :( !
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ylihuomenna keskiviikkona 5.3 urheilukanava näyttää 3.puolivälieräpelin HV-71-Djurgården ilmeisesti suorana lähetyksenä, koska kyseinen ottelu pelataan samaisena päivänä.
 

masahiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK,HIFK,Juventus,
Liverpool
Canal+Zap jatkaa Elitserienin suorien lähetysten sarjaa,just nyt menossa Timrå-Luleå.
ps.katso pari pykälää taaksepäin.

edit.lipsahti ensin väärä kotijengi.(MoDo)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös