II-divisioonan lohko 6 kaudella 2002–2003 (länsirannikko)

  • 10 358
  • 62

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
EJL:ssä kuohui

Nyt jo tunteiden rauhoituttua ja uutiskynnyksen ollessa todella alhaalla, voitaneen tännekin se jo laittaa.... eli mr Raula on poistunut Eurajoen peräsimestä ja vastuuta kantanee tällä hetkellä kakkosena pyörinyt Villanen.

Koko alkukauden joukkueessa vallinnut selkeä vit**us näyttää olevan yhden miehen piikkiin laitettu, koska iso osa näistä "mullittelijoista" ovat pistäneet kaiken reilusti (niinkuin meillä täällä on aina ollut tapana, eli ei koskaan oma vika, hehee) hänen niskoilleen. Eikä varmasti kaikki ole tullut ihan syyttä suotta.

Kääntyykö kelkka? Jatkuuko hornankattilassa monotoninen pauke? Näihin kaikkiin tulee vastaus joskus......


Ehkä nyt Villasen aikaan tajutaan sen verran, että kahdella kentällä ei pelejä voiteta isompia vastaan, eivätkä ne penkinpään kuluttajat sieltä penkin päästä niitä maaleja tee. Peliaika tietysti on ansaittava, mutta joidenkin kohdalla ei ole edes oman tonttinsa hoitaminen riittänyt.... Ehdottaisin suurella asiantuntemuksellani, jotta ne pullamössöpojat laitetaan sinne kentälle riehumaan!!! Jos ei ala loppukaudella tulemaan tehoja niin sitten tuppea puremaan!!
 
VG taisi hävitä pelin mutta voitti myöhemmin jääkotkat jopa 11-3 kotonaan...
Ei ollut kotkien pelissä paljon loistetta! Onko kellään tietoa ketä oli jääkotkissa nro. neljä pelanneen pakin nimestä?
Ei muutakun VG:lle onnea ylempään loppusarjaan ja toivotaan että vauhti riittää aina suomisarjaan saakka!
 

Katsoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, PiTa
Jos VG nousee Suomi -sarjaan, niin on hauska kuulla liiton perustelut itä- ja länsilohkoille (Joensuu - Kirkkonummi vs Rovaniemi - Naantali) ;-)
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Onko muuten kukaan nähnyt missään länsirannikon jatkosarjojen ohjelmaa talvikaudeksi? Ainakin SJL:n sivustolta löysin vain syksyn ohjelman ja väitteen, että sarjat olisivat taas alkaneet 4.1.

VG meni ottamaan pahan kotitappion Lauttakylän Lujalle juuri ennen joulutaukoa, joten ihan varmaa tuon Katsojan hupiskenaarion toteutuminen ei ole:)...
 
VG voitti ensimmäisen ottelunsa ylemmässä 6-5ja. lauttakylässä. muita voittajia olivat Sopa joka kaatoi kiekon kotonaan selvästi 7-2 sekä VT-HT joka jatkoi turussa tappiotonta putkeaan voitolla 9-2 Chiefistä.
Uusi ylemmänloppusarjan sarja ohjelma löytyy osoitteesta:
http://www.finhockey.fi/1422?U=sarja&ARG1=2861

Alemmassa loppusarjassa Tukv hävisi surkeasti 12-0 kotonaan KJK:lle...mahtaako 3 divisioona odottaa...? ARH taas voitti riemastuttavasti EJL:n 4-5 ja näin aloitti hyvin 2 div. paikan säilyttämis taistelun. Onko kellään tietoa tai oliko kukaan katsomassa mitään edellisistä alemman ja ylemmän loppusarjan peleistä? kommentteja ja vaikka pidempiäkin raportteja...kiitos..:)
Ja lauantaina taitavat molemmat sarjat jatkua...kaikki katsomaan!
 
Onko tempolla mahdollisuuksia Suomi-Sarjaan? Olisi mielenkiintoista nähdä tempo suomi-sarjassa. Itse en tiedä mitään paikkaa missä kakkosdivaria voi seurata, enkä tiedä myöskään milloin tempolla on kotiotteluita, olisi mielenkiintoista käydä kattomassa joku peli.

Jos tempo nousisi Suomi-Sarjaan, niin ensi vuonna siellä saattaisi pelata 5 liigakaupunkien seuraa(KooVee, K-Oulu,PePo, Diskos ja Tempo). Ehkä Temposta saataisiin lukolle farmiseura...
 
Viimeksi muokattu:

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
No Tempon seuraava kotiottelu on huomenna lauantaina 1.2 klo 16:00. Muutenkin Tempon otteluiden tulokset ja ohjelmat voi käydä katsomassa joukkueen kotisivuilla osoitteessa Vermuntilan Tempo
 

nro.44

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, VG-62
VG teki kovan tempun hävittyään edellisen ottelun VG jätti koko viikon harjoitukset väliin (3 kpl) ja tänään kävivät hieman spurttailemassa huomista peliä varten. Mielenkiintoinen ratkaisu valmentajalta, toivottavasti tuo tulosta.
 

A-Team

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LLuja, FPS
VG -Luja

Valitettavasti Veegan temppu tuotti tulosta; 5-2 ja pisteet Naantaliin! Kyllähän Lujakin yritti rimpuilla, mutta eväät eivät kaikkilla riitä tiukkoihin peleihin.
 

#91#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Onhan niitä
EJL

Olen ollut muutaman viikon ulkomailla duunissa eikä ole päässyt paikanpäälle matseja seuraamaan...
Kellään tietoa miten Lätkän viime pelit on mennyt? Siis pelillisesti, tulokset toki tiedän.

Hyökkäys?
Puolustus?
Maalivahdit?



--------
#91#
--------
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Kakkosen karsintaa Ejl-LuKi-82 2-4

Eurajoella oli ennakkotunnelmissa tarjolla kiihkeätä paikalliskamppailua, mutta lopulta peli muodostui lähes tavalliseksi peliksi missä tunteet vain välillä hieman nousivat pintaan. Ensimmäisessä erässä Hyvärinen napautti tilanteeksi 1-0 ja muuten sitten mentiinkin surffaillessa. Luvian puolelta eniten peliin antautui entinen huippulupaus J.Vikkula jonka pelihuumori ei meinannut mitenkään kestää tuomarilinjaa ja tuloksena yksi heittäytyminen ja pari purnausta vihellyksistä:)

Toisessa erässä sitten alkoi jo hieman tapahtua Lätkän mentyä 2-0 johtoon (muistaakseni) Ala-Kauppilan maalilla, missä hän purjehti näyttävästi oikealta laidalta maalin eteen ja tuikkasi kiekon ohi suht hyvin pelissä mukana olleen Vuolin.

Ottelusta puuttui Lätkältä Väkiparta joka oli edellisessä ottelussa (tai sitä edellisessä?) ottanut hieman päähänlyöntikisaa ja saanut parin ottelun pelikiellon. Luvian puolelta peliin astui heidän entinen liigamiehensä Kari "syvis" Syväsalmi vasta toisessa erässä. Villien huhujen mukaan hän olisi jopa nukahtanut pukukoppiin ensimmäisen erän alkaessa, mutta todellisuudessa häneltä taisi olla kellossa liian vähän minuutteja jäljellä ehtiäkseen ensimmäiseen erään.

Toisessa erässä nähtiin hieman katsomoakin säväyttävää toimintaa jäällä, kun Luvian #9 TT Lehtonen tuli Lätkän puolella rännissä kiekkoa hakemaan ja samalla Lätkän pakki #5 Joni Vastamäki röjäytti suurehkon kroppansa täysin puhtaalla taklauksella Lehtosta päin sillä seurauksella, että Lehtosen pää jäi laidan ja Vastamäen olkapään väliin. Lehtoselta aukesi tietääkseni silmäkulma ja vähän aikaa maassa pyörittyään lähti koppiin huilaamaan vain palatakseen kolmanteen erään takaisin.

Luvian pojjaat olivat vissiinkin saaneet jostain hieman lisäintoa toiseen erään koska kavensivat Lätkän hölmöillessä ensin 2-1 ja piakkoin tasoittivat ottelun 2-2. Toisen maalin taisikin tehdä tämä mattimyöhänen Syväsalmi.

Kolmannessa erässä peli kääntyikin sitten lopullisesti LuKi-82:lle, jonka kannattajia olikin saapunut paikalle kiitettävästi. Viimeisen niitin arkkuun löi itse J.Hyvärinen joka tulistui täysin tuomariiin, joka ilmiselvästi vietti liikaa aikaa hänen edessään eikä mies päässyt kiekkoon. No dumari siihen notta pihalle! Ja kun peliä oli 3 minuuttia jäljellä niin siihen lyötiin 5min jäähy niin homma alkoi olla sitä myöten selvä. Viimeisen maalin löikin sitten Eurajoellakin erinäisiä mainetekoja saavuttanut Lasse Sammalisto #5 joka löi suoraan syötöstä numeroiksi 2-4 syöttäjistä toinen olikin kentälle takaisin palannut Lehtonen. Sammalisto ottikin tuttuun tyyliinsä yleisöä mukaan, mikä tietysti ärsytti Eurajokelaisia:)

Ottelu oli Lätkän puolelta erittäin vaikea. Tyhmät henkilökohtaiset jäähyt olivat jo heti alussa maksaa koko pelin, kuten esim. 2 outoa päähänpistoa saanut Joonas Villanen, joka intoutui nuijimaan aina maassa makaavaa pelaajaa???? Muutenkin tämä kaveri on intoutunut liaaksi hakemaan sitä puun takaista ajoa ja ajaa itsensä useasti tilanteesta täysin pihalle. Keskittyisi vaan enemmän kiekkoon, ei niitä angsteja kannata aina purkaa siihen pommittamiseen.

Tämä nyt oli tämmöinen....

Tilanne näyttää siltä, että Kakkosessa pelaa jo LuKi-82 joka ilmeisesti johtaa karsintaa 16 pojolla ARH ja Ejl ovatkin sitten 14 pisteessä ja TarU viimeisenä tulossa ylös 11 paunalla, tosin SaloHT:n ollessa samoissa pisteissä viivan alapuolella. (tottakai nämä tilanteet ovat muuttuneet, mutta eipä nyt löydy päivitettyä listaa, hehe)

Siis Luvia tekee paluun kakkoseen muutaman vuoden tauon jälkeen erittäinkin todennäköisesti ja niin näyttää Lätkäkin paikalla olevan, ellei sitten loputkin pelaajat ala ottamaan näitä ottelurangaistuksia erinäisistä syistä....ans kattoo ny kui äijä käy!
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Kuohuuko EJL:ssä jälleen???

Villit varpuset lirpattavat joukkueen peräsimessä hommiaan hoitelevan Villasen polttaneen hihansa, kun pienempää Villasta aivan syystä on arvosteltu. Jos ei osaa vältää tyhmiä jäähyjä niin eikö silloin tulisi jonkinlainen palaute saada perille??

Onko hanskat lyöty tiskiin??? Vai jatkuuko tuskainen taival vielä kauankin....
 

#91#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Onhan niitä
Re: Kuohuuko EJL:ssä jälleen???

Viestin lähetti masaman
Villit varpuset lirpattavat joukkueen peräsimessä hommiaan hoitelevan Villasen polttaneen hihansa, kun pienempää Villasta aivan syystä on arvosteltu. Jos ei osaa vältää tyhmiä jäähyjä niin eikö silloin tulisi jonkinlainen palaute saada perille??

Onko hanskat lyöty tiskiin??? Vai jatkuuko tuskainen taival vielä kauankin....

Näin tosiaankin on kuulemma päässyt käymään. Ensi vuoden valmentajastakin on jo huhuja kuulunut - Ismo Läntinen on huhujen mukaan tarjoutunut jobiin ensi kaudeksi.

Tuskinpa kuiteskaan.....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös