Krister Minkkinen ?

  • 3 241
  • 2

muumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
LUKKO
Kuka muistaa tämän vuonna -75 syntyneen huippulahjakkuuden ?

Kertokaa jos muistatte Minkkisen urasta jotakin. Kotoisin jostain Ukin suunnalta. Pelasi Lukon junnuissa, mutta EuropeanHockeyNet ei kerro seurajoukkueista kuin Södertäljen ja SaiPan. Jos on tietoa missä muualla on pelannut niin kertokaa.

Oli todellinen lahjakkuus, mutta mikä pilasi uran ? Loukkaantui visiin jossain vaiheessa vähän pahemmin ja isukki toimi "ansiokkaasti" managerina ? Oliko näin ?

Minkkinen oli kokeella Ässiin joskus 90-luvun loppupuolella (?), mutta ei saanut sopimusta ja lähti minne ????

Onko Minkkinen lopettanut pelaamisen vai vieläkö veivaa jossain ?

Kiitos !
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nykyvaiheista en tiedä, mutta aikoinaan Minkkinen oli todellakin melkoinen lahjakkuus. Innokas ja kunnianhimoinen isä oli ainakin yksi syy siihen, että ura tyssäsi alkuunsa, muitakin tekijöitä toki saattoi olla.

Sen tiedän, että Ruotsista palattuaan hän meni kokeelle Ässiin mutta vuottakaan en muista, 90-luvun loppua se oli. Silloin hänen nimensä komeili Ässien pelaajalistassa, kun Pitsiturnauksen käsiohjelmaa tihrustin, mutta eipä Minkkinen silloinkaan tainnut edes yhtä harjoituspeliä Ässissä pelata.

Mutta milloinkas Minkkinen on SaiPassa pelannut? Tämmöisestä nimittäin en ole kuullut koskaan. Kysyn sen takia, kun en itse saa noita eurohockeyn sivuja romulla koneellani aukemaan millään ilveellä.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Näköjään kaudella 95-96 Minkkinen on pelannut SaiPassa 3 peliä 1. divisioonaa ilman tilastomerkintöjä, ja samalla kaudella myös A-junnujen 1. divaria varsin hurjilla tehoilla, 28 ottelussa 32 maalia ja 26 syöttöä, tekee siis 58 pistettä. Samaan syssyyn 78 rangaistusminuuttia.

Södertäljessä kaudella 92-93 Juniorallsvenskanissa 13 peliä, 0+1 ja 4 rangaistusminuuttia.

Tuon verran siis Eurohockeystä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös