NHL Otteluseuranta 13.-14.12.2011 (Ti-Ke -yö)

  • 6 900
  • 64

Käräppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Calgary Flames
Nashville - Calgary 1-0 ekan erän jälkeen. Erän hahmo Brian MacGrattan. Viimeisellä minuutilla Kipperiltä jälleen maailmanluokan torjunta ja loppuu Calgaryltä hienon näköinen mutta tulokseton pyöritys.
 

Sutter #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, CC, Jokerit
Canes-Leafs tokan erän jälkeen 0-0. Wardo torjunut hyvin ja pitänyt Canesin tasoissa Leafsin hyvän painostuksen alla. Leafs on vienyt peliä koko ajan, eikä Canesilla ole ollut kuin ehkä yksi pitkä hyökkäys erän lopulla, jos ei ylivoimia lasketa. Aloituksissakin Canes on ottanut 37-63 turpaan. Eli paskaa tuo pelaaminen taas ollut ja kyllä todellinen ihme on jos ei Leafs tästä ota erittäin hyvällä kolmannella erällä selvää voittoa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Käsittämätöntä. Malkinin ensimmäisen erän maalista näytettiin uusintavideo ja tällä kertaa kiekko kimposi tolpan kautta ohi.
 

Sutter #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, CC, Jokerit
Joo-o eiköhän Canes-Leafs ottelussa ihan kohta nähdä pelin ratkaisu kun Allen joutuu boksiin. Pari ihan hyvää paikkaa ollut Canesillakin tässä erässä.
 
Jets - Wild 20 min jälkeen 0-0. Beksi teki muutaman huippuseivin ja piti Minnesotaa pystyssä. Jetsin erä.
 

Sutter #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, CC, Jokerit
Canes sai vielä ylivoima erän loppupuolella ja tällä kertaa saatiin se kiekko sinne maaliin asti! Ponikarovsky teki maalin edestä Staalin komeasta syötöstä. Taistelkaa nyt edes jatkoajalla asti!
 

Sutter #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, CC, Jokerit
Vittu pomppujen pomppu sitten oli ratkaisu.. "Tyynenrauhallinen" Wardokin jo alkaa näyttää hieman turhautuneelta kun löi mailansa paskaks maalin jälkeen. Taitaa ykköspicki löytyä Canesilta ensi kesänä. JR ala jo ulostaa pelaajia.
 
Late iskee 1-0 Minnylle koivun ampumasta riparista 5-3 yv:llä

edit: mjaha, ja 1-1.
 

passenger

Jäsen
Puolisen tuntia meni etten päässyt Viaplayn kautta GameCenteriin, vittu mitä paskaa. Ja eiköhän Hal Gill tuulettele tyhjiin tehtyä 5-3 - maalia Montrealissa, kun viimein pääsee kirjautumaan sisään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös