NHL Otteluseuranta 10.-11.12.2011 (La-Su -yö)

• 9 520
  • 96

henkke

HIFK, Penguins
Samaan aikaan kun naureskelimme Minnesotan kovuutta, pojat ovat paukuttaneet 3-0 taululle Phoenixiä vastaan. Granlundille Stanley Cup ensivuonna??

Caney

HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Bryzgalov palasi sisään pariin minuutin aitioon ja olisi ollut kai pelivalmiinakin vielä elkeistä päätellen.

5-2 ja pisteet jäävät jälleen Flyersille. Giroux'n tila jäi huolestuttamaan, lisätietoja kenelläkään tästä? Sai siis Simmondsilta polvea takaraivoon ja lähti toisessa erässä pukkariin.

McJokke

Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
2.erää takana Sharks-Blues matsissa ja Bluesilla 1-0 ekan erän ylivoimamaalilla.

Sharks 5 ylivoimaa ei minkäänlaista tulosta. Blues 4 ylivoimaa ja hyviä paikkoja jokaisella ja päälle tosiaan johtomaali.
Sharks viime pelit ovat olleet kyllä käsittämätöntä kuraa katsoa.

Murmeli

SaiPa, Vancouver Canucks
Weise pitää Neiliä ja Senatorsin puolustusta pilkkanaan ja pistää taululle 4-1 -johdon Canucskille. Loistavaa!

NuggetHoppari

Anaheim Ducks, AC Milan, Kärpät,
Ei *****!!!!!! jo vissiin kymmenennettä kertaa menee rahat ku laittaa vetoa ducksin puolesta!!!!! ei ***** luuseriporukka!!!!!!! ei saa suurintakaan johtoa pidettyä edes surkeinta joukkuetta vastaan!! joku tootooki iskee 1+1..... toivottavasti teemu pääsee pois tuolta.

ps. anteeksi kännikommentointi mutta pistää nyt niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin vihaksi!!!!

kai se on jo omaa tyhmyyttä ku edelleen on jaksanu uskoa. mutta raja se tulee täälläkin vastaan

Espen

Old time hockey like Eddie Shore
Yhtään jatkoaikaa ei tänä yönä vielä. Menisköhän peräti ilman?

Ankat suoritti normaalisti. Selänne kerää tehoja ja joukkue häviää.

McJokke

Brian Elliot ryöstää jälleen voiton Bluesille Sharksia vastaan, viimeisellä minuutilla pari huikeaa torjuntaa ja Sharks jää nollille.
Puuh. Nukkumaan.

AJTSS

Dallas Stars, TPS
Starsin ylivoima ei oikein ota pyöriäkseen prkl. Mitchell-Ott tappelu sentään tuli.

AJTSS

Benn tekee pitkästä aikaa maalin, ylivoimamaali suorasta hyökkäyksestä!

AJTSS

Kingsille alivoimamaali...

AJTSS

Trevor Daley iskee kauden toisensa tolpan kautta sisään, osui tolpasta Bernierin jalkaan josta kiekko lipui maaliin.