Jan Latvalalle 900. liigapeli

  • 4 234
  • 20

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Tänään tulee 900 täyteen Hifkiä vastaan. Edellä on enää Eepi Hämäläinen.
Latvalalla tuhat ja Eepin ennätys paukkuu jo ensi kaudella, jos/kun mies pysy ehjänä.

Laden juhlaottelu on huomioitu ainakin:
- Jatkoajassa
- Pelsujen nettisivuilla

Onnea hienolle pelimiehelle.

Ike
 

PelicansP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onnittelut Latvalalle täältäkin suunnalta hienosta saavutuksesta johon ei kovin moni pelaaja urallaan yllä. Hieno mies ja todellinen Pelicans-ikoni jonka paidan jäädyttämistä uran jälkeen täytyy ehdottomasti harkita vakavasti. Sitä nyt on kuitenkin turha alkaa vielä miettimään sillä sitä ennen annetaan Latvalan rikkoa Hämäläisen ennätys. Kaarnakin jo vihjaili että se tulee tapahtumaan Pelicans-paidassa todennäköisesti jo ensi kaudella joten eiköhän se luultavasti jokaisen lahtelaisen toivoma jatkosopimus sieltä keväällä tule. Sitä odotellessamme voimmekin mennä hallille nauttimaan kapteenimme peliesityksistä ja laskemaan pelattujen otteluiden määrää. Vielä kerran paljon onnea Lade!
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Onnea Latvala!

Onnea Latvalalle. Eepi lähestyy kovaa. Toivotaan ,että äijä pysyy ehjänä, että saadaan Eepille seuraa 1000 ottelun kerhoon.
 

BaronFIN

Jäsen
"Ikääntyminen" ei vaikuta Ladeen pelillisesti mitenkään. Laden ei ole koskaan ollut kentän nopein, fyysisin ja ilkein pakki, vaan Laden vahvuudet ovat nimen omaan sijoittumisessa, peliälykkyydessä ja olemisessa oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tämä kuultiin maajoukkueen valmennukselta viime kaudella Karjala turnauksen jälkeen jossa miehelle lupailtiin pääsyä kevään Saksan ryhmään.

Jos Teppo Numminen pelasi ja pärjäsi NHL:ssa yli nelikymppisenä, niin en usko hetkeäkään etteikö Lade pärjäsi SM-liigassa esim. vielä kaudella 2012-2013. Jos mies paukuttaa kahden-kolmenkymmenen pisteen kausia, niin mikäs kiire miestä on eläkkeelle päästää.

Itse uskon ja toivon miehen pistävän ennätykset uusille sataluvuille. Onnea Lade, olet jokaisen ylisanan arvoinen. Vaikka mies ei kaupungin oma kasvatti olekaan, niin on kuitenkin kaikkien aikojen eniten Pelicans paidassa SM-liigapelejä Lahdessa pelannut pelaaja. Paita kattoon, siitä ei kahta sanaa... Jonkinlainen ikoni, lajinsa viimeinen.
 

lihaani

Jäsen
Onnea täältäkin Latvalalle, kansallisen tason Teppo Nummiselle! Voisit juhlistaa 900:ttä peliä tekemällä sillä korkkiruuvikäyrällä mailallasi vaikka maalin HIFK:in verkkoon.

Kävi tässä pelissä miten kävi, niin olet oikea ikisoturi Pelsupaidassa!
 

lommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New England Patriots
Eipä tuohon ole juurikaan mitään lisättävää. Loistava ja esimerkillinen pelaaja ja todellinen ikoni kannattajille sekä nuorille tulevaisuuden kiekkoilijoille.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnea täältäkin Latvalalle! Kauanhan siitä jo on, kun kaudella 96-97 Latvala pelasi JYPissa Kevin Wortmanin pakkiparina. Tuo pakkipari pelasi äärimmäisen vahvan ruotsalaisketjun (Sjögren - Berndtsson - Larsson) takana ja myös siinä lomassa myös Latvalan peli kulki mallikkaasti. Kova pelaaja ja urheilija. Arvostan!
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
"Ikääntyminen" ei vaikuta Ladeen pelillisesti mitenkään.

Vaikutta sillä tavalla, että kokanaisvaltaisesti peli on jopa parantunut. On nykyisellään puolustuspäässä jämäkämpi, kuin ennen Jokeri-visiittiä.

Hieno urheilija. Latvalan kohdalla ei tarvitse pelätä, että hän ei tekisi kaikea oman kuntonsa suhteen. En näe mitään estettä sille, etteikö Lade voisi jatkaa nykyisella tasollaan vielä ainakin 2-3 vuotta.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onnea Latvala! Hieno pelaaja ja erittäin aliarvostettu Lahden ulkopuolella. Viime kauden EHT-esiintymisten pitäisi kertoa jo jotain, sillä Latvalahan oli parhaimistoa sielläkin. Toivottavasti jaksaa pari kautta ja lyö Hämäläisen ennätyksen.

Kyllä Latvala on jo Lahden poikia, vaikkei täältä olekaan lähtöisin.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
900. on hemmetin paljon. Kunniotan Latvalaa. Vähän puhetta ja paljon tekoja. Lahtelaisen kiekkoilun merkittävimpiä pelaajia, vaikkei täällä ole kiekkokoulujansa juniorina käynytkään. Jokeri- visiitti oli vaikea sulattaa, mutta ymmärrettävä. Paluu sieltä huipputasolle oli hieno osoitus Latvalan kyvyistä.

Liigakiekkoilijaksi harvinaisen urheilullinen. Ei ole paljon yökerhojen tiskeillä notkunut. Ainakin tässä kaupungissa harvinainen tapaus.
 

stigers

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Suomi
Onnea vaan Latvalalle!
Onnea myös Pelsujen kannattajille, että teillä on yksi Suomen aliarvostetuin pelaaja joukkueessanne.

Ps.
Eilen ilmestyneessä Ismo Lehkosen kolumnista, niin veikkailisin että Jan Latvala on Lehkosen kanssa samaa mieltä.
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Onnea Latvalalle! Esimerkillinen pelaaja joka osa-alueella.

Toivottavasti koko jengi pelaa tänään Ladelle ja hieno päivä kruunaantuu voitolla.
 
Vaik Jan on meijän poikii niin paita se teijät kattoon pitää saaha. Olisihan se ihan kiva ollut jos Latvala olisi lopettanut Jyväskylässä mutta paitaa ei ehkä hilattaisi kattoon mutta Lahdessa se voi olla kai mahdollistakin (?). Päijät-suomen Kipru se ei hyydy ennenkuin Eepi jää taakse - nimi vaan historiankirjoihin.
 

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Onnea Latvalalle 900-ottelun merkkipaalusta.

Ensi kaudella sitten "tonttu+2" täyteen pelikaani-paidassa ja kaikkien aikojen eniten liigassa runkosarja-matseja tahkonneeksi pelaajaksi.
 

BaronFIN

Jäsen
Kyllä luistin kulkee, vaikka ikää tulee mittariin.
Otetaans tästä nosto ylös kun ei kehtaa uutta ketjua miehelle perustaa vaikka paljon turhemmille tapauksille on omat ketjut olemassa, mutta ei itse #26:lle.

Eli tänään mies tälläsi uran 99:nnen maalin KalPan verkkoon ja seuraava maali vie miehen uudelle sata luvulle. Kiekkoa talteen sitten.

Ja jos ei mitään ikävämpää tapahdu, niin kyseinen teräsmies pelannee myös 1000:nnen pelinsä ja nousee uudelle tuhat luvulle pelatuissa runkosarjan peleissä. Nousipa muuten viime pelissään kaikkien aikojen eniten lahtelaisessa seurajoukkueessa SM-liigapelejä pelanneeksi pelaajaksi ohi Koivusen... Sitten tämä pappa on vielä puolustajien pistepörssissä Top 10:ssa 39 vuotiaana niin eihän tässä voi muuta sanoa kuin että onpa huikea jamppa kyseessä.

Uran jatkokaan ei ole Laden pelihalujen puutteesta kiinni. Joten jos vaan terveyttä piisaa ja pelivarmuus pysyy entisellään (miksei pysyisi, onhan tämä jo todettu), niin mieshän pelannee vielä Nummisen tavoin 44-vuotiaana. Tekee muuten vielä 300 peliä tähän päälle eli Pelicansin Kolu ottanee mielellään vastaan ehdotuksia uuden sata luvun ohittamisen palkitsemisesta, kun alkaa muuten ideat olla jo loppuun käytetty ja koluttu.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Hurjassa vireessä on!
Saas nähdä saako Latvala taas ottelumäärää vastaavan arvoisen Rolexin helmikuun juhlapelissä. Mielenkiinnolla seuraan nähdäänkö esim. Bobi,Jarna... jäällä onnittelemassa vanhaa pelikaveria.
 

lihaani

Jäsen
Latvala on eräs niistä pelsupelaajista, jonka paita voitaisiin muutaman vuoden kuluessa nostaa hallin kattoon. Aivan korvaamaton jatkuvuuden tae pahoinakin aikoina ja eräs liigan parhaita pakkeja vielä kypsillä kymmenillä.

Vielä pari kautta puolustuksen luottomiehenä ja sitten muihin hommiin organisaatiossa. Kiitos!

Edit: Ai niin! Kiitos joukkueelle loistavasta syyskaudesta! Toivottavasti pukki on meidän lintuparvelle antelias ja keväällä vauhti vaan kiihtyy!
 
Viimeksi muokattu:

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Taisi olla noin parivuotta sitten kun mietin Latvalasta että väistämättä alkaa ikä painamaan.

Nyt voi sanoa että paskanmarjat. Ladella peli kulkee , luistinkin kulkee, pelaa hiton fiksusti kiekon kanssa ja kaikki muu mitä miehen työskentelystä voi vaan sanoa niin positiivista. Parinvuoden jatko vaan suoraan, vai mennäänkö Litti tyylillä kohta vuosi kerrallaan. (taitaa olla ainoa seura missä enää pelaa muutenkaan).

Nojoo. Katsellaan nyt tämä kausi ensin alta pois ja ehkä jo tämän perusteella seuraavakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös