NHL Otteluseuranta To-Pe 9.12.2011

  • 8 233
  • 61

Janippa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Clowe siirtää Sharksit johtoon! 3-2 tilanne. Jumbon vanhanaikainen ei onnistunut, mut Clowe oli ripareilla.

e: Winchester ohjaa Burnsin viivavedon sisään, tilanne 4-2 Sharksille.

Mitchell siirtää Sharksin 5-2 johtoon.
 
Viimeksi muokattu:

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Taas väijytään Minnesotan peliä ja kyllähän jätkät pelaa taas hyvin. 0-3 tilanne 2. erän jälkeen ja ukkoa on poissa kokoonpanosta. Brodziak sai naurettavan helposti 5min+pelirangaistuksen kun taklasi Kopitaria puhtaasti ja tämän siitä lentäessä laitaan jäi kitumaan jäälle aiheuttaen tämän ison jäähyn. No eipä kauaa kun samainen kaveri pelaa jo yv:llä. Vittu mitä paskaa.
Brodziak on nyt poissa lopun pelistä joka kyllä on paha menetys. Jos Shanahan tästä vielä jotain extraa antaa, niin hoh hoijaa.

Hackettin torjumista on mukava katsella, toivottavasti nolla pitää loppuun saakka. Scandella pelaa myös todella hyvin.
 

Aln

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä tuli tosiaan aika helposti, vähän turhan aikasin taklas. 2 min estäminen olis ollu hyvä tuomio.

Kattelin kanssa viimesimmän matsin San Josea vastaan ja yllätyin kuinka hyvin toi kassari pelas. Nuoruuden innolla, tosi nopea.

Nyt tuli sitten Kingsin kavennus, nyt nähdään mikä Hackett on miehiään. Tähän asti on malttanu odottaa, mutta alkaako ylipelaamaan? Saas nähdä.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Nollat meni, mutta hienosti Hackett jatkaa torjumista esim. tuo tilanne missä Doughty?? pääsi lataamaan kunnolla ja Hackett haastoi ja torju heti perään uudestaan.

Almond tekee jo 1-4, kun Quick hörppää längistä.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Kings painoi vaarallisesti vielä lopussa ja saikin 2-4 maalin, mutta Wild jatkaa hurjaa menoa ja otti kuudennen vierasvoittonsa putkeen ja on voittanut viimeisistä 20 ottelusta 16.
 
Oli taas niin tyypillistä änhooällää. Ranger tuuletti, ja vastustajat kokivat mieskunniaansa loukatun. Voi video. Vois ehkä Lecavalierkin keskittyä pelaamiseen eikä tuommosiin juttuihin, muutenki semmonen hasbeen-leija, jopa Mikko Koivuunkin verrattuna ylipalkattu Floridan lämmössä lekotteleva golfaava miljonääri.
Taas tuli Lightningin pelaajilta semmosia kommentteja että "hän ei kunnioittanut peliä, hän ei ollut ammattimainen, hän ei osoittanut kunnioitusta".
Sillon viime kaudellakin kun Omark teki sen piruettinsa rankkarin aikana niin Tampa Bayn kunnian miehet kyynelehti pelin jälkeen että hän ei kunnioittanut meitä :(
St. Louiskin pyyhki sillon simäkulmiaan hastattelussa ja sano että "Tarvitsemmeko me änhooällässä tällaisia temppuja? Aaaaaidunnou. Luulen että ennemmin tai myöhemmin tällaiset temput kääntyvät tekijäänsä vastaan, ehkä jonkun täytyy opettaa häntä kunnioittamaan peliä ja vastustajiaan."
Luultavasti St. Louis loukkaantu tästä vielä pahemmin.
Voi video.
 

Alejandro

Jäsen
Oli taas niin tyypillistä änhooällää.--
Samaa mieltä kanssasi. Hassua tosiaan, että tällainen koodipoliisijoukkue löytyy Floridan lämmöstä eikä suinkaan Kanadan tundroilta. En ole kukkahattutäteilemässä, mutta kyllähän tuollainen isojen miesten valittaminen tuuletuksesta naurattaa.

Jääkiekko on kuitenkin silkkaa viihdettä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Minusta Tampa Bay toimi tilanteessa aivan oikealla tavalla. Anisimov ampui Garonia tuolla laukauksellaan :-) eli selvästi vittuili maalivahdille ja kyllähän tuollaisesta pitää kuitti antaa. Eihän tuo mikään Selänne tuuletus ollut vaan selkeä viesti Lighting maalivahdin suuntaan.

EDIT: Mutta en ymmärrä pelin jälkeen lehdistön kautta avautumista. Tilanteet pitää hoitaa pelissä eikä itkeä pelin jälkeen että voi voi meitä sorrettiin. Se ei auta ketään. Tampa reagoi oikein pelitilanteessa mutta väärin pelin jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Minusta Tampa Bay toimi tilanteessa aivan oikealla tavalla. Anisimov ampui Garonia tuolla laukauksellaan :-) eli selvästi vittuili maalivahdille ja kyllähän tuollaisesta pitää kuitti antaa. Eihän tuo mikään Selänne tuuletus ollut vaan selkeä viesti Lighting maalivahdin suuntaan.

Komppaan täysin. Anisimovilta idioottimainen tuuletus. Näin se menee lätkässä ja menee muissakin lajeissa. Epäurheilijamaisuudesta saa kuulla kunniansa ja näin sen pitääkin mennä!
 
No en nyt sanos että oli idioottimainen tuuletus... pikemminkin vähän hassua jos ei menekään normaalisti halailemaan joukkuekavereita, vaan kyyristyy ja "ampuu" maalia päin. Ja mistä sen nyt tietää osottiko se maalivahtia päin, vai tuuman ohi jonnekin ylänurkkaan?
Jotenkin naurettavaa, että jääkiekossa on kautta aikojen tapeltu, huidottu, taklattu surutta taju kankaalle, puhuttu sköndää ja vaikka mitä, niin sitten ruvetaan itkemään jos joku tuulettaa vähän eri tavalla, tai sanoo että vastustaja oli tänään vähän pehmeä. Ei tiedä pitäskö itkee vai nauraa, vai auttasko kumpikaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Jos tuo tuuletus oli ihan jees, niin miksi Anisimov kuitenkin taisi saada epäurheilijamaisesta käytöksestä rangaistuksen? Miksi myös Rangersin leiri tuomitsi kyseisen tuuletuksen?

Ei kai se edelleenkään maalivahtia ampunut, vaan Lecavalieria?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös