• 8 573
  • 79

SaucerPass

Leafs
Eipä ollut Leafsillä mitään jakoa enää kolmannessa erässä. Boston iski vielä kaksi maalia lisää ja erityisesti Krejcin ketju oli aivan liikaa Torontolle. Toronton kiri oli olematon. Ei siitä pääse yli eikä ympäri: Bruins on todella kova. Neljä kovaa ketjua, kova puolustus ja kakkosveska parempi monien joukkueiden ykkönen. Vielä on Leafsillä matkaa liigan huippujoukkueiden tasolle. Bostonin maaliero on muuten Torontoa vastaan tällä kaudella 23-6. Ei selittelyjä, ei tekosyitä, parempi voitti.

Weagle

The Red Rockers
12 sekkaa jatkoaikaa ja Laich ratkaisee Chimeran passista. Ensimmäinen voitto Hunterille, vaikkakin nihkeä. Tästä sitten rakennetaan.

Isolation

NHL
Öljymiehet ovat aloittaneet vahvasti, peli jo 2-0. Petrell teki kauden toisen maalinsa mahtavalla yksilösuorituksella...Katos, piälikkökin osui pitkästä aikaa, 2-1.

Caney

HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Flyersin ja Coyotesin ottelu on ollut aikamoista pelailua. Ei nyt mitään läpsyttelyä, mutta kuitenkin, ei tässä nyt kummosempiin ole kumpikaan joukkue ehtinyt/pyrkinyt/päässyt. Silti hyvä ottelu kummaltakin porukalta, kyllä selostajatkin ovat päässeet huutamaan lukuisien tolppien ja torjuntojen ansiosta. Muutamia hienoja torjuntoja kertynyt kummallekkin vahdille, LaBarbera tuli tosiaan toiseen erään maaliin Smithin synkän alun jälkeen. Toisessa päässä Bryzilla aika puhdas ilta, vaikkakin tuon Phoenixin ainokaisen (kopkop) olisi ehkä voinut torjua. Eli väärin voitettu.

Kaksi pistettä matkaa Phillyn mukana, kiitos ja hyvää yötä kaikille.

EDIT: No niin, 40.5 sekuntia ennen ottelun loppua Phoenix kaventaa. 2-4