• 5 092
  • 40

Viluyo

Philadelphia Flyers, Jokerit, Arsenal FC
Koivu-Selänne ja 2-0 Anaheimille. Helvetti että pääsi vapaasti laittamaan. Hyvä oli Koivun syöttökin. Nyt herätys Philly!

Sateentekijä

Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic

Kannatti dissata Sakua. :)

Coglianolta hieno yhden käden maali ja Sakulta hieno syöttö Salaman maaliin, unohtamatta Beleskeyn hyvää esityötä.

Isolation

NHL
Mukavan fyysinen ensimmäinen erä ankkalammella, mitä nyt tuomarit vähän yrittivät ottaa pääosaa. Ehkä näemme hanskaustakin jatkossa. Hyvä peli-ilme ankoilla pitkästa aikaa.

Sellainen erä sitten tällä kertaa takana, ei NHL:n tasokkainta kiekkoa lähelläkään, mutta tuskin kukaan sellaista kiekkoa odottikaan tältä peliltä.

Odotin paljon parempaa Flyersia, mutta eka erä antaa uskoa voittoon, kun johtoasemakin on nyt 2-0 turvin, toki tuo ei takaa tietenkään mitään.

Mitä tulee Getzlafiin ja Perryyn, niin huolestuneena merkintänä koko kauden ajalta olen huomioinut heidän raskaan liikkeensä. Onko harjoittelussa panostettu liikaa voimaan ja penkkituloksen parantamiseen... tai sitten on treenattu laiskasti. Getzlaf on toki ollut jo pari kautta aina tuo sama itse herra löysyys.

Beleskeyn ulosajo oli harmittava, mutta olihan tuo selvä boarding ja ilmeisesti ihan oikea tuomio, en ole niin perehtynyt nähini asioihin. Harmillinen juttu Ducksin kannalta, koska Beleskey pelasi hyvin mitä ehti pelaamaan.

Viluyo

Taisi selvitä Beleskey 2+2:sella. Hieman liian hienoa yrittää Flyers ja tuollainen rentous puuttuu tällä hetkellä. Olihan sielläkin paikkoja ja luulen että täältä tullaan vielä. Ekat erät olleet viime aikoina aika heikkoja Philadelphialle.

Viluyo

Jalalla menee mutta maali se taitaa silti olla, 3-0.

Viluyo

Timonen lataa viivalta ja Jagr väliin, 3-1!

Pelin kuva: Päätypelaamista ja toivotaan toivotaan pelaamista. Aika cräppiä siis ollut tämä peli. Ei muuta tällä kertaa. Nyt pieni breikki ja sitten kolmonen.

Viluyo

Jagr toinen, Timosen syötöstä, 3-2!

Viluyo

Timosen namupassi ja Hartnell tasoittaa, 3-3!

Viluyo

Jatkoajalle mennään Honda Centerissä. Ihan oikeutettu tulos vaikka viimeisessä erässä Flyers ollutkin niskan päällä.

Altec

Kiitti vitusti Ryan Getzlaf. Mene helvettiin.

Viluyo

Claude Giroux!!! 4-3 jatkoajalla, kolmen maalin takaa voittoon. Ei huono! Kapteeni näytti taas ankoilla esimerkkiä mussuttamalla toisenkin kakkosen itelleen ja Phillylle 4 minuuttia yv:tä jatkoajalla. Ja kyllähän nämä käytetään!

Ambi

Laskiko kukaan monta "you know":ta tuli Timosen suusta haastattelussa? Itse luovutin siinä kahdenkymmenenkuuden kohdalla.

Getzlaf vois tosiaan jo vaihtaa maisemaa.