Kiekko talteen, Stefan Elliott ampuu taululle 3-2!

Eaves sai lämärin korvaan, ja pötköttää tuskissaan jäässä.. Oli blokkaamassa vetoa toinen polvi jäässä, joten veto oli nouseva laukaus..

EDIT: Laukojana oli nuori Josi, joka kävi pyytämässä anteeksi Eavesilta, kun häntä työnnettiin paareilla pois jäältä..

Haske

SaiPa
Hecht tekee alivoimalla 5-1 Sabresille. Leinollakin oli tuossa vähän aikaan sitten makoisa paikka mutta ei mennyt sisään. Syöttöpisteen on kuitenkin onnistunut saalistamaan tänään.

Wrathchild

Peli päättyi Wingsin voittoon 4-1. Kolme tähteä menee:
* Brad Stuart
** Henrik Zetterberg
*** Valtteri Filppula

Ralph

Vieläkö joku muukin pakki haluaa tehdä maaleja? Jan Hejda ja 4-2. Coloradolla on voitto nyt todella lähellä, hyvä hyvä. Maaliin loistavan työn teki David Jones joka loistavalla luistelulla pelasti, ettei tullut pitkää kiekkoa.

Ralph

Ja Paul Stastny sinetöi pelin tyhjiin, 5-2.

Mounir

Edmonton Oilers
Jotenkin oli paska fiilis jo valmiiks tämän matsin suhteen mut nyt kyllä Avs totaalisesti perseraiskaa kolmannessa erässä.

arska07

Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Jes! Staal tasoittaa pelin 3-3:een!

Murmeli

SaiPa, Vancouver Canucks
Jaahah, Pacioretty lanaa Letangin. Blindside anyone? Ainakin musta nykyisten sääntötulkintojen mukaan.
Niin vahvasti kotituomaroinnilla tässä ollaan menty, ettei ole mikään ihme, että Canadiensin pelaaja pääsi tästäkin rangaistuksetta.

Suoraan päähänhän tuossa ajettiin olkapäällä.

Murmeli

Haha ja kun läpi ottelun tuomaristo on vetänyt punaisten lasien läpi niin ratkaisu on täysi fiasko. Price torjuu patjallaan Nealin rystylaukauksen ja sulkee kiekon hanskalla patjaa vasten. Pilli ei kuitenkaan jostain käsittämättömästä syystä soi ja lopulta punaisten seisoskellessa odottamassa vihellystä Neal survoo kiekon jostain hanskan alta maalin eteen ja Letang sinetöi Pensille jatkoaika voiton.

Aivan uskomattoman surkeaa tuomarointia tässä ottelussa.

SaucerPass

Leafs
Letang tekee sitten voittomaalin. Kaivoiko kiekon sitten Pricen hanskan alta, en tiedä.

No, joo. Toisaalta eipä Letangkaan viettänyt "silent roomissa" ainakaan 15 minuuttia Paciorettyn taklauksen jälkeen - tuskin edes kävi siellä. Onhan tossa liigan aivotärähdyspolitiikassa aika paljon vielä aukkoja.

Jack DiBiase

WiFi Password: XHeKaJ#72
Onneksi koko kansan Mikken... eikun siis Sidneyn joukkue saatiin taas voittoon. Hyvä NHL! Hyvä Bettman! Hyvä Shanahan! Hyvä Kummola!