Otteluseuranta La-Su yö 6.11.

  • 13 569
  • 101

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Gordonilta tyylikäs viimeistely, Khabi(?) pieneen sivuliikkeeseen ja laatta reppuun. Rystyllä tehtyä maalia veskari tuskin useasti odottaa.

Muuten ollut aika tasaista peliä. Nugetti pelannut ilmeisen hyvin.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
San Jose 3-1 johtoon. Joe Pavelski heittää keskialueelta kovan ranneheiton päätyyn josta kiekko pomppaa suoraan takaisin, pomppaa Pekka Rinteen mailan ylitse ja lipuu Logan Couturen lapaan, joka saa lyödä kiekon ohitse Rinteen.

E. Shea Weber heittää kiekon ranteella viivalta kohti maalia ja Niemi torjuu, mutta kiekko kuitenkin lipuu Niemen längeistä maalia kohti ja matkalla Patric Hörnqvist pääsee vielä varmistamaan, että kiekko varmasti menee maaliin asti. Nashville kaventaa siis tilanteeksi 3-2.

E. Nashville tasoittaa ottelun kolmannella ylivoimallaan! Ryan Suter nousee siniviivalta ja laukoo kiekon ranteella ohitse Niemen. Maalia puitiin hetkinen, koska maali oli pois paikaltaan, mutta kuitenkin noiden muovitukien varassa vielä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös