Kolme peliä tänään:

Philadelphia @ Buffalo
Toronto @ New Jersey
Phoenix @ Colorado

Buffalossa lähti ottelu käyntiin Philadelphian kahdella maalilla ja ei kahta ilman kolmatta. Vain 7 minuuttia pelattu, Miller vaihtoon ja tilanne vieraille 3-0. Maalintekijöinä Couturier, van Riemsdyk ja Hartnell. Jagrillakin oli mahdollisuus laittaa tyhjiin kauden kuudes, mutta Milleri koppasi sen ennen penkitystä

Cloaca Maxima

TPS, Philadelphia Flyers
Philly tosiaan aloittanut todella räväkästi, kolmen tehdyn maalin lisäksi Jagrilla oli tuhannen taalan paikka myös tehdä häkki. JVR:n ja Hartnellin maalit tulivat komeilla laukauksilla yläkulmaan, varsinkin Scottien veto oli huima. Nyt vain ei sitten pidä lähteä höntsäilemään vaan pakka pidettävä kasassa. Timonen blokkasi laukauksen ja sai kiekon käteensä ja poistui jäältä kättään pidellen joku aika sitten.

Marwin

Buffalo Sabres
Leino näyttäisi pelaavan taas Royn ja Staffordin kanssa. Muutaman vaihdon alussa meni Pominvillen ja Vanekin kanssa. Toki nyt on pelannut hyvin tuossa kakkosessa ja juuri saivat hankittua jäähyn Flyersille.

edit: nyt on Leino kakkosyv:ssä mukana.

Tanechoo

Huuhkajat, AC Oulu, SJS, Tottenham
Toronto-New Jersey pelissä ensimmäisen erän jälkeen tilanne 2-1. Grabovski pääsi viimeistelemään Gardnierin hienosta syötöstä 2-1 maalin.

Larssonin jääaika ensimmäisessä erässä kevyet vajaa 9 minuuttia.

edit. Patrik Elias tällää ylivoimalla Devilsit tasoihin.
edit2. Lupul iskee tilanteeksi 3-2 ja tästä vain hetki niin Clarkson tasoittaa pelin 3-3.

CountDracula

Tampereen Ilves, New Jersey Devils
Lupul iskee illan toisellaan Toronton takaisin johtoon.

Brodeurilta luokaton paluu loukkaantumisen jälkeen. 11 vetoa joista 4 sisään. Ei näin.

EDIT:

Ja Lupul viimeistelee hattutemppunsa ja siirtää Toronton 5-3 johtoon. Jokohan DeBoer heittäisi Hedbergin maalille?

Marwin

Buffalossa peli on 3-1. Sekera tasoitti päätylaudoituksen kautta. Buffalo vienyt peli tuon ensimmäisen erän kuuden ja puolen minuutin jälkeen. Varsinkin tää toinen erä on ollut ihan Buffalon heiniä. Maaleja nyt.

Marwin

Luke Adam kavensi äsken Timosen luistimen kautta 3-2:een. Vanekin vaikutus koko joukkueeseen on valtava. Oli tuossa puoli erää paikkailtavana, kun sain maalineduskahakassa vähän silmäänsä ja heti ensimmäinen vaihto kun palasi kentälle, niin oli ensin nokikkain Bryzgalovin kanssa ja heti jälkitilanteesta Adam tasoitti pelin.

edit: kaiken kaikkiaan tuo joukkueen peli näyttää heti vapautuneemmalta, kun ykköstähti on taas kuosissa.