Voi jeesus mikä lahjamaali annettiin kaverille.. Ottawan ykkösen peliä on kyllä mukava seurata, aivan loistavaa peliä tänään.

edit. 2.37 jäljellä ja yv carolinalle, jännäksi menee vielä

edit 2. ja 2-2 tietenki, ilmeisesti McBain teki..

siffa

Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Regehr taklasi kovaa, mutta puhtaasti Lecavalieriä. Tämän puhtaan taklauksen vuoksi Malone haastoi Regehren tappeluun, josta molemmille 2 min jäähyt. Minusta homma menee liiallisuuksiin, mikäli joukkueiden huippupelaajia ei saa taklata kovaa ja puhtaasti ilman, että siitä joutuu tilille. Tampa Bay pelasi 2. erässä muutaman oman alueen palautushyökkäyksen, mikä oli uutta viime kauden puhtaaseen pystysuunnan kiekkoon nähden. Ohjauspeli Tampalla on tuttu 1-3-1 ja se vetäytyy omalle puolustusalueella asti. Buffalo hyökkää silloin 4-1 muodostelmalla palautuksen jälkeen.

Aatelinen

Glen Metropolit, New England Patriots
Getzlaf laittaa ylivoimalla Ducksit johtoon heti toisen erän alussa! Hieno syöttö Perryltä ja Teemulle kakkossyöttö.

Kily

Ja niinhän siinä kävi että rankkareilla Spezza lataa ainoana laatan häkkiin ja ansaitut pisteet Ottawalle..

Aatelinen

Selänne iskee uran 640 maalinsa. Kane menettää viivalla Teemulle kiekon ja pieni käyttö Coglianolla tuottaa läpiajon, josta perus rystyvienti ja kattoon. Ducks johtaa 2-1.