Kuka Pasiksi Pasin paikalle eli kovalle kundille olisi tilaus

  • 19 476
  • 120

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Bob Probert irti radiomikrofonista Windy Cityssa, Concorde alle, Atlantin yli Nordikselle ja luistimet jalkaan. Vain yhden matsin vuoksi? Sopisi sekin. Matikainen, faksi vinkumaan.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Kaikkosta on turha edes ajatella Apen joukkueeseen. Vaikkakin Pasi on alkanut kuulemma kiinnostamaan Suhosta, on tällaisen goonin hankkiminen melko epätodennäköistä. Arvostan toki tällaista jämäkkää kantaa, että "sikoja" ei oteta rosteriin mukaan, vaikka typerä se on, ei siitä mihinkään pääse.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Viestin lähetti Pluto
Näyttää hieman siltä, että junnuissa on tehty se mikä jäi liigassa tekemättä. Tässähän alkaa pikku hiljaa tosissaan kannattamaan Kuitusta ylimmälle portaalle.

Siirtyminen Liigaan ei tule olemaan mikään suuri hyppäys, kun puolet joukkueesta taitaa olla tuttuja A:sta.
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Kaikkosen kommentti taiston tauottua ei jättänyt paikalla olleille arpomisen varaa.

-Mä en kavereita täältä hae. Jos haluan frendejä, niin osallistun Videotreffeille. "

Hei oikeesti. Tämä mies liigaan ja HETI!
 

Punakone

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
"Kaikkosen kommentti taiston tauottua ei jättänyt paikalla olleille arpomisen varaa.

-Mä en kavereita täältä hae. Jos haluan frendejä, niin osallistun Videotreffeille. "

Hei oikeesti. Tämä mies liigaan ja HETI!

Aivan. Asia kaveri!. Niin sekopää se kyllä on että huh!. Kun Oulussakin lähti vetää vanhaa kunnon noutajaa. Liigaan vaan.
Ja oon kuullu juttua kanssa, että sillä ei paljo kavereita ole tiimissä, mutta kyllä se silti omia puolustelee. Toivotaan kuitenkin että kaveri jää vain neloseen, koska on pojalla viellä taidoissa hiomista. Kaikkosella opit "aja kädet alhaalla" on tainnu mennä ohi korvien. Tässä olis meille uusi PASI!

Ape tee kerrankin jotain hyödyllistä!
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikkonen on synt -84, joten voi ikänsä puolesta pelata vielä ensi kauden A:ssa. Junnusivut luonnehtii miestä:


"Iso järkäle, joka tunnetaan nuoresta iästään huolimatta jo ympäri Härmää. Rajut taklaukset ja aggressiivinen pelityyli tavaramerkkinä, mutta omaa myös hyvät kädet. Parannettavaa liikkumisessa, peliä monipuolistettava."
 

Edd13

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kristian
En ole kuullutkaan monista listallasi olevista, mutta kaikella kunnioituksella: Mitä ihmettä Willman tekee tuolla listalla?

Doyle olisi varsin tervetullut IFK:hon takaisin. Eihän sitäpaitsi kaikkien tarvitse nyt olla mitään Gretzkyjä.

Mieluinen 4-ketju voisi näyttää tältä:
Kautonen - Doyle - Nielikäinen

Joo joo, Kautonen on puolustaja mutta onhan se pelannut hyökkääjääkin. LUPAAN käydä kaikissa mahdollisissa IFK:n otteluissa, jos joukkueeseen hankitaan tällainen nelosketju.
Vitut mistään playoffeista ja "tärkeistä pisteistä", nyt on aika palauttaa joukkueen kunnia. Hankkisivat nyt vaikka Mäkkärin takaisin jos ei muuta. Nykyinen nössöily alkaa jo kuvottaa.

Kyllähän Willmannilta näyttöjä löytyy, vaikkakin olen itsekin Willmannia haukkunut tässä samassa ketjussa. Varmaan olisi jos nyt ilmestyisi SM-Liigaan Top-3, vähintään Top-5 tappelijoiden joukossa, sillä kuten Pasi niin on myös Timo saanut Euroopan hulluimmasta liigasta lisää tappelukokemusta, ja lukemani mukaan myös pärjänny ihan kiitettävästi. Muut listalla olevat Englannin liigan pelaajat ovat kuulemma kovimpia jätkiä koko liigasta. Vaikka kova Pasi fani olenkin niin Pasin tappelua Maxwellin kanssa kuvattiin näin: Not much to say here, Maxwell dominated easily... Joten kyseessä on aivan helvetin kova jätkä
 

TheAnimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Janos
Vaikkakin Pasi on alkanut kuulemma kiinnostamaan Suhosta, on tällaisen goonin hankkiminen melko epätodennäköistä.

Suhonen on todennäköisesti viimeinen ihminen, joka IFK:ssa Nielikäisen haluaa.

Arvostan toki tällaista jämäkkää kantaa, että "sikoja" ei oteta rosteriin mukaan, vaikka typerä se on, ei siitä mihinkään pääse.

En henkilökohtaisesti kykene millään näkemään, että mihin HIFK tarvitsisi nykyisenkaltaista Nielikäistä. 42min on periaatteessa aika kova lukema. Mutta kun katsotaan vähän tarkemmin tilannetta Mestiksen otteluista, niin huomataan siellä olevan kolme käytöskymppiä ja niistäkin vielä kaksi sukelluksesta(!).

Jäljelle jää:

2x koukkaaminen, 4min
1x ryntäys, 2min
1x selästä taklaaminen, 2min
1x polvitaklaus, 2min
1x kampitus, 2min

Näillä eväinkö lyötäisiin "Raivo Kyynelsilmälle" löysät housuun? Tuskinpa vaan.

Mitä Kaikkoseen tulee, niin hänen aikansa tulee vielä. Nyt on ihan riittävästi töitä jo sen kanssa, että mahtuu pelaamaan A-junnuissa.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
IFK:n joukkue seuraavaan Narrimatsiin on nyt virallisesti julistettu. Ensinnäkin Alpo on saanut Nokian neljävitosta perskannikkaan, ja uudeksi vastuuvalmentajaksi on valittu Don Cherry.

Ketjut ovat tässä:

Jere Karalahti - Lalli Partinen (palaa eläkkeeltä)
Iiro Järvi - Trevor Doyle - Tom Laaksonen

VP Kautonen - Bob Halkidis
Pasi Nielikäinen - Toni Mäkiaho - Ari Lähteenmäki

Eric Cairns - Paul Laus
Roman Vopat - Vesa Surenkin - Bob Probert

Niclas Hedberg on 7:s puolustaja joka EI pääse kentälle tuhoamaan IFK:n imagoa. (Hän on joukkueen maskotti).

Lisätietoja löytyy IFK:n virallisilta kotisivuilta heti kun ne päästään päivittämään.
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Viestin lähetti Q
Kerrottakoon, että tänään A:ssa Saipaa vastaan Kaikkonen pelasi ketjussa yhdessä Holman ja Fagerstedtin kanssa. Lienee selvää, miksi Keijolle haluttiin pelituntumaa :)
En tiedä, mitä koitat vihjailla, mutta Kaikkonen aloitti ylimääräisenä hyökkääjänä ja pääsi kakkosketjun laitaan, kun Luttinen nostettiin ykköseen paikkaamaan Porthenin kymppiä.

Ihan asiallisen näköisesti Keijo kyllä pelaili, SaiPan kaverit kaatuilivat jo pelkästä ilmavirrasta, kun tämä järkäle luisteli läheltä. Totuus taitaa kuitenkin olla se, ettei Kaikkosen kunto riitä vielä alkuunkaan SM-liigaan. Kyseisessä ottelussa hän siis pelasi vain puolet ottelusta ja veti todella lyhyttä vaihtoa, mutta näytti siitä huolimatta olevan ottelun loppuhetkillä täysin piipussa.

Joka tapauksessa kiinnostava hahmo, ensi kaudeksi nelosketjuun Nielikäisen kaveriksi, ktos...
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Ehkäpä Penan kannattaisi ottaa yhteyttä Vince McMahoniin ja pyytää loppukaudeksi vuokralle Stone Cold Steve Austinia? Siinä olisi HIFK:n fanit innoissaan kun Peltonen saisi maistaa aitoa Stone Cold Stunneria ja Antti Aaltoa vedettäisiin terästuolilla vastapalloon. Verta kentälle!!
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pasi-faneille tiedoksi: Pasi Nielikäinen on ensi maanantaina Sport FM:n haastattelussa Pelimiehessä. Lähde: Sport FM
 

Carlos

Jäsen
Oliwa ei ole jääkiekkoilija

Mutta hän taitaa nykyisellään surffailla farmissa, voisi olla ehkä halukas hakemaan vähän peliaikaa täältä Suomen kautta..? Minulle kelpaisi kyllä oikein hyvin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ruåttissa ois miliisimme Honkasen Jani, jonka pelityyliä on kuulemma luonnehdittu määreellä "nästan kriminal". Sehän on suomeksi "Grimmin satuja melkein lukenut", Alpolle kelpaa ilman muuta.

Ei paljon naurata HIFKin "poliisijaosto". Laitan tähän kuitenkin huvikseni ne HIFKin nykyiset pelaajat, joilta järjestyksenpito ja myös luuvitosen käyttäminen kyllä onnistuisi, jos olisi valta ja jos olisi mieli:

-Marek Zidlicky
-Robert Kantor
-Ilkka Pikkarainen
-Pasi Saarinen (mitä muuta käyttöä tällä pellellä on, häh?)
-RP Lehtonen
-Arttu Luttinen
-Eetu Holma

Aika paljon käyttämätöntä potentiaalia, sanon minä. Kovin moni joukkue liigassa ei voi esittää vastavaa nimilistaa. Ja sehän tässä neppistelyssä vituttaakin. Ihan sama kuin ostaisi joukkueeseen paljon maalintekijöitä ja rupeaisi sitten pelkästään puolustamaan. Ai niin, sellainenkin joukkue taitaa kaupungissa olla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tästä Jatkoajan etusivultahan se IFK:n maineen pelastaja löytyy, enkä tarkoita Semir Ben-Amoria vaan hänen joukkuetoveriaan.

Derek Boogaard; 21 vee, 197 cm & 115 kg. Osaa hädin tuskin luistella kunnolla, eikä omaa juuri minkäänlaista pelisilmää.

Mutta rouhii ja myllyttää senkin edestä ja on suorastaan raivohullu kaukaloon päästessään. Jos ette ole vielä Suutarin juttua lukeneet tästä goonien goonista, tehkää se välittömästi.

Boogaard IFK:hon, Pasiksi Pasin paikalle. Nyt, Pena, faxit veteen ja onkimaan tämä vonkale meille.
 

Edd13

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jhagin lista
....................................................
Ei paljon naurata HIFKin "poliisijaosto". Laitan tähän kuitenkin huvikseni ne HIFKin nykyiset pelaajat, joilta järjestyksenpito ja myös luuvitosen käyttäminen kyllä onnistuisi, jos olisi valta ja jos olisi mieli:

-Marek Zidlicky
-Robert Kantor
-Ilkka Pikkarainen
-Pasi Saarinen (mitä muuta käyttöä tällä pellellä on, häh?)
-RP Lehtonen
-Arttu Luttinen
-Eetu Holma
....................................................
Vähintään tuon tapainen lista tappeluihin kykenevistä pelaajista pitäisi olla Hifkissä aina. Ja aina on ollutkin. Hifkiläiset pitävät huolen itsestään ja toisistaan. Tottakai aina on ollut taitava pelaajia ketkä eivat ole hanskaushommien perään, tyyliin Caloun tai Pärssinen ja heitä varten vähintään yksi suojelija, Pasi tai Mäkkäri. Listaasi mielestäni voisi lisätä ainakin Mrazekin, sillä mitä muuta käyttöä sillä pellellä on? Ja jos vanhat merkit yhtään pitävät paikkaansa niin Treille on myös vahva ehdokas tuohon listaan, sillä kuten Sakke Linfors sanoi: kyllä hänen PITÄISI mahtua kolmen pelaavan kentän joukkoon, mielenkiinnolla odotan mahtuuko.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Juu, Isot ja Ilkeät, näin on. Marsu voisi tehdä näyttävän lähdön ja vetäistä jotain ------- (täydennä tähän haluamasi joukkue) pelaajaa vastapalloon muina miehinä. Entäs Treille? Jos tulee SM-liigalta pelikieltoa, niin Nykäs Masan sanoin: "so not?" Paljonpa se AHL:ssä haittaa.

On meillä kovuutta nytkin. Kysymys on sen käyttämisestä.
 

Edd13

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ainakaan saada Pasia Pasiksi Pasin paikalle, JUMALAUTA!!!
Ensi kaudeksi uusi valmentaja + Pasi ja MCbeast takasin kotiin
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Onnea Pasi!

Hieno homma, että Kärpille kelpasi. Voin vakuuttaa käsi HIFKin peruskirjalla, että Pasi itsekään ei tiennyt eilisiltana yhtään mitään tulevasta diilistään. Sen verran antaumuksella mies selvitteli tekemisiään Kiekko-Vantaassa tulevalle keväälle. Lykkyä matkaan, näytä niille! Siis niille, jotka eivät pitäneet Pasia edes yrityksen arvoisena.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Viestin lähetti Isot ja Ilkeät
Ei ainakaan saada Pasia Pasiksi Pasin paikalle, JUMALAUTA!!!
Ensi kaudeksi uusi valmentaja + Pasi ja MCbeast takasin kotiin

Jo riittää maitoilu. Alpolle fudua ja Pasi ja Mäkiaho takaisin. Aika surkeitahan ne pelaajina ovat, mutta kuka siitä nyt välittää. Ryminää, tappeluja, KOVAA PELIÄ ja oikeaa IFK-henkeä nykyisen TYLSÄN nynny-IFK:n tilalle.

Ei se sarjasijoitus ole kaikki kaikessa. Tärkeintä on, että IFK löytää identiteettinsä uudelleen. Se vain valitettavasti tarkoittaa suursiivousta pelaajistossa ja valmennuksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös