TuTon harjoitusottelut 2011

  • 23 135
  • 69

hokihoki

Jäsen
Eilinen peli katsomosta katsottuna ei juuri intoa herättänyt. Ensimmäisen erä alku todella vaikeea. Erän lopussa Sport jäähyili jolloin Toverit pääsi peliin mukaan. Toinen erä oli kopio ensimmäisestä ja kolmas alusta loppuun karmivaa.

Hyökkäykseen lähdössä oli tosiaan ongelmia Sportin kovan karvauksen kanssa. Pakeista etenkin Mötö oli melko pihalla ja Karhu muuten hyvästä pelisuorituksesta huolimatta ajoi useaan kertaa liian pitkälle laidassa syöttämättä ja jäi miehen ja laidan väliin.
Aarnio oli hyökkäysessä pihalla kuin lumiukko ja ihmettelenkin miten kaveri sopparia on saanut. Jalo hassasi pari hyvää paikkaa, samoin Mäkinen. Hyökkäyksen kokeneemman kaartin poissaolo näkyi ajoittaisena levottomuutena.

Mitä joukkueen ongelmiin tulee tiedettävästi Nisse ei osaa kavereille kunnolla antaa yksilöllistä (tai edes koko joukkueelle) opastavaa palautetta. Kuten viime kaudella mies seisoo paikallaa jauhaen purkkaa eikä reagoisi varmaan vaikka tölkillä heitettäisiin. Ikävä sanoa mutta tulee päivä päivältä vahvempi fiilis että Nissen hetket TuTon pääkoutsina ovat luetut jollei pisteitä ala sarjan alussa vauhdilla tulemaan.
Toisaalta eipä Tamin ohjaissa ainakaan huonommin voisi mennä. Ei se taida olla materiaalista kiinni miten Niukkanen valmentaa..passiivista passiivista passiivista....
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ei se viime perjantain rökäletappio näköjään huonosta valmistautumisesta johtunut, vaan Sport on vaan huomattavasti parempi tai ainakin valmiimpi joukkue. Nimet selässä vaihtuu, mutta TuTon pelaaminen näyttää ihan samalta kuin viime kaudellakin. Ainoa valopilkku on Famularen ketju, joka tarjoaa viihdettä jokaisessa vaihdossaan.

Joo, onhan nämä vasta harjoitusotteluita, mutta eilenkin näytti siltä, että Sport on harjoitellut, TuTo ei. Pelaajat eivät tunnu tietävän mitä pitäisi tehdä, eikä minkäänlaisesta pelisysteemistä näytä olevan tietoakaan. Toinen erä pelattiin käytännössä yhtä maalia ja läpi ottelun hirvitti, miten tasakentällisinkin Sportilla oli aina kolme pelaajaa vapaana TuTon alueella. Virtanen piti torjunnoillaan lukemat edes noinkin siedettävinä.

Kuten tuossa hokihoki kirjoitti, niin Tami reagoi taatusti nopeasti, mikäli touhu on tätä vielä runkosarjan alettuakin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Seuraavaksi sitten hegemoniamatsi Tepsiä vastaan. Täytyy toivoa, että harjoituspeleissä on nyt harjoiteltu häviämistä tarpeeksi, ja seuraavaksi harjoitellaan yli omien kykyjen tsemppaamista.

Edelleenkään en ole liian huolestunut joukkueesta, sitä vartenhan tässä toivon mukaan harjoitellaan, että joukkueen ongelmat saadaan minimoitua. Kesken pelin se ei välttämättä onnistu, joten toivottavasti joukkue tekee treeneissä asiat oikein. Sitten tietysti on syytä huoleen, jos runkosarja alkaa yhtä murheellisissa merkeissä kuin viime vuonnakin, sellaiseen ei ole varaa senkään takia, että yleisön uusi kiinnostus vesittyy helposti, jos turpiin tulee erityisesti kotona. Harkkapelien kohdalla paniikkinappulaa ei tarvitse painaa, mutta tosipelit ovat sitten aina tosipelejä.

TPS-pelin lipunmyynnistä sen verran, että testasin lippu.fi-palvelua (lippuja vielä ostamatta) ja tosiaan lipuissa on nyt paikkanumerot (katsomo, rivi, paikkanumero). Ei minusta mikään järkevä ja tarpeellinen uudistus, varsinkin kun kaikki paikat ovat kuitenkin samanhintaisia. Lähinnä tuosta tulee joutavaa säätämistä, kun joku turhantarkka yksilö alkaa pitämään meteliä siitä, että joku istuu hänen paikallaan puolityhjässä hallissa, jossa on vieressä tyhjiä paikkoja vaikka millä mitalla.

Olen pitänyt tapanani vaihdella istumapaikkaani fiiliksen ja TuTon hyökkäyssuunnan mukaan, ja vaihtelu on virkistänyt. Ei tee mieli lukkiutua mihinkään tiettyyn paikkaan ainakaan koko kaudeksi, joten esim. kausikortti jää varmuudella ostamatta. En tosin muutenkaan joka peliin pääse työvuorojen yms. takia, joten taitaisi jäädä muutenkin ostamatta, koska kausikortti maksaa itsensä takaisin vain jos käy käytännössä joka ottelussa.

TPS-pelin lipunmyynnistä oli TuTon sivuilla kovat ukaasit, että "otteluun odotetaan yleisöryntäystä", mutta ainakaan toistaiseksi ennakkomyynti ei näyttänyt päätähuimaavalta. Katselin lippu.fi:n katsomokartasta paljonko paikkoja on mennyt, ja karkean silmämääräisen arvioni mukaan niitä oli mennyt toista sataa, maksimillaan parisataa. Toki myynti varmaan kiihtyy, ja onhan tässä vielä toista viikkoa aikaa viritellä pelitunnelmia.

Ennakkomyyntipisteitä oli sinänsä ilahduttavan paljon, tosin miksiköhän Kupittaan Citymarketista ei saa ostaa lippuja ennakkoon, kun Skanssin ja Länsikeskuksen marketeista saa? Jos Kupittaan Citymarketissa muutenkin asioi, niin silloin on helppo mennä tien yli ja lätkämatsiin.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
On tuossa se hyvää, että kun lähtee nortille ja lihikselle erätauolla, ei tarvi hakea paikkaa ympäri hallia, vaan saa sen oman paikkansa takaisin. Itse on tullut istuttua koko hallin olemassaolon ajan samalla paikalla, joten mulle sopii tämä järjestely.
Peli on huomattavasti vahvistuneesta joukkueesta huolimatta saman näköistä kuin viimekaudella, perä vuotaa ja maalinteko tökkii. Toki nämä nyt ovat vasta harjoituspelejä, mutta jos meininki on samaa vielä kauden alettua, lienee selvää, missä on vika...
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Huomenna sitten paikallisderby, johon on TuTon sivujen mukaan myyty jo yli 1200 ennakkolippua, eli tupa lienee varsin täynnä. TuTon sivuilla jo varoiteltiinkin lippujonojen pituuksista ja viivästyksistä sekä annettiin neuvoja paikkalipun ostamiseen.

Myös turvatarkastuksia on luvassa, joten soihdut ja muut rikolliset välineet on syytä jättää väliin. Tämähän kehoitus ei tietysti rauhallisen lainkuuliaisia TuTon faneja edes koske, sen sijaan sen toisen porukan rähinöitsijät saivat eräässäkin paikallispelissä palokunnan paikalle typerine soihtuineen. Toivottavasti huomenna paikalla on vain rehdisti kannustavia kannattajia ja normaaliälyisiä jääkiekon katsojia eikä katsomohuligaaneja, joiden paikka olisi turkulaisen jäähallin sijasta turkkilaisessa vankilassa.

Sarjapisteistä ei taistella, mutta toivottavasti taistellaan muuten kunnolla, ja TuTo pistää kampoihin. Kansitakkisten purjehdusgolfaajien lempiseuralle ei tarvitse mitään antaa ilmaiseksi, vaikka sen riveissä pari vanhaa tutolaista pelaakin.
 

hokihoki

Jäsen
Vedetään pari ajatusta ennen huomista derbyä.

Paperilla TuTon rosteri näyttää vertailukelpoiselta muihin joukkueisiin nähden. Puolustuksessa voisi toki kokeneempia kavereita olla enemmän tuomassa suorituksiin varmuutta mutta toivottavasti into korvaa kokemuksen.

Harjoituspelit eivät ole hurraa huutoja aiheuttaneet, mutta pienen pohdinnan jälkeen on todettava että joukkueen runko on vaihtunut melkein kokonaan ja valtaosa pelaajista on nuoria kavereita, näin ollen alankanttiin menneet esitykset toivottavasti johtuvat siitä että porukka ei ole hitsautunut vielä kunnolla yhteen.

Huomenna hyvä tasomittaus pullasorsia vastaa. Tepsin porukan pitäis olla ennen kaikkea tasainen (lue: tasapaksu), joten TuTon jokainen kenttä pääsee hyvään tasonmittaukseen riippumatta kuka pelaa ketäkin vastaan.
Paikallismatsista ei varmastikaan yritystä puutu ja veikkailisinkin intensiivistä menoa alusta loppuun. Toivottavasti luvassa on hyvä matsi, enkä yllättyisi vaikka Moisio pääsisi tanssimaan, sillä Tepsissäkin on muutama kaveri ketä ei pelkää heittää tumppuja käsistä.

Toivon TuTon voittavan (mielessä vuosi 2007), mutta mikäli TPS pelaa lähellekään sitä mitä pitäisi veikkaan loppulutulokseksi 2-4.

Huomista odotellessa, hyvää derbyä kaikille!
 
Viimeksi muokattu:

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Lippujen ennakkomyynti näyttää todellakin vetävän hyvin, sillä sivukatsomot ovat jo käytännössä täynnä. Päädyissä on vielä tilaa. Suurin osa katsojista on sitä perusturkulaista "ollaan voittavan joukkueen puolella" porukkaa, eli tuskin tunnelma katsomossa kovinkaan kiihkeäksi nousee.

Toivon mukaan sentään kuitenkin kentällä nähdään tunnetta sitäkin enemmän. Luulisi perustutolaisten Marren ja Anan syttyvän tähän matsiin ja samaa voi tietty odottaa Palloseuran kasvateiltakin, jotka nyt pääsevät pelaamaan entistä seuraansa ja monia entisiä joukkuekavereitaankin vastaan. Ihmettelen, ellei Moisio saa nimeään lehteen tavalla tai toisella.

Edellisten treenimatsien perusteella ei matsista uskalla tuloksellisesti odottaa oikein mitään, mutta tulisi nyt edes tasainen ottelu. Sekin kelpaisi. Laakso ja Salo sekä Virran Pekka ovat väärässä joukkueessa, joten eiköhän sieltäkin löydy tähän matsiin näyttöhaluja ihan riittävästi.
 

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jos meno ei TuTon osalta muutu edellisistä harjoituspeleistä, niin taululla on tylyt lukemat pelin päätyttyä! Veikkaan 1-10. Mutta toivon tasaista vääntöä ja erityisesti puolustajien ryhdistäytymistä. Yleisöä 2700.
 

hokihoki

Jäsen
Yllätävän terävästi TUTO pelasi ajoittain, eikä mielestäni 1-4 kerro ihan koko totuutta. Antti vs Moisio nahistelu ei yllättänyt. Anttila haki täysin tilanteen ulkopuolelta Moison nahistelemaan. Pate näytti hetken olevan pihalla mutta pääsi tilanteesta jyvälle saatuaan muutaman taputtelun suoraan naamaan.
Yllättävän neitimäisesti Anttila tappeli kokoisekseen.

Asia mikä pisti silmään moneen otteeseen oli Plihalin pelaaminen, kaveri kyllä pelasi monessa tilanteessa todella sikaa. Mm. 1. erässä tahallinen mailalla huitominen Linkeen käsille, jota tuomari ei nähnyt. Linke ei loppu pelissä enää pelannut ja kuulopuheiden mukaan olisi sormi pillun päreinä.
Myöhemmin Plihal kävi vihellyksen jälkeen vetäisemässä TUTOn pelaaja poikittaisella niskaan kun käynnissä oli yleistä härdelliä.

Kaiken kaikkiaan ihan hyvä fiilis jäi tappiosta huolimatta tuton pelaamisesta. Jos pullasorsat eivät paranna selvästi peliään tulee liigassa kyllä ongelmia.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Jos meno ei TuTon osalta muutu edellisistä harjoituspeleistä, niin taululla on tylyt lukemat pelin päätyttyä! Veikkaan 1-10. Mutta toivon tasaista vääntöä ja erityisesti puolustajien ryhdistäytymistä. Yleisöä 2700.

Osittain meni oikein. Oli tasaista vääntöä kunnes Tepsi iski 1-3. Harmi kun ei saatu 2-2. No, se oli sitten tämä harjoituskausi. Nyt alkaa tosipelit.
Minä kävin katsomassa ensimmäistä peliä LeKiä vastaan ja viimeinen Tepsi-peli. Olihan se peli ja tempo muuttunut rajusti. Vielä on kyllä vähän hakemista ja onko se sitten oikein että Marre pelaa vasemmalla laidalla? Minun mielestä hän ei ole nyt parhaimmillaan siellä. On tietysti kivaa kasta ne parhaat nimet samaan ketjuun, mutta voisiko sittenkin harkita ketjumuutoksia ja siirtää Marren kakkoskentän rightin puolelle?

Ja puolustus pelasi kyllä tänään suht hyvin. Kuusisto oli kyllä huono...vaihtakaa pois. Mötökin oli huono tänään. Sen sijaan Koponen oli kyllä tänään yllätys, ja maali kruunasi esityksen.

Maalivahtiin me ei tällä kaudella kaaduta. Betoni oli mies paikallaan, vaikka se 1-3 maali kyllä miestä harmitti.

Halli oli melkein täynnä. Oliko niin että oli 148 tyhjää paikkaa. Oli kiva kun kaytävillä oli vähän tungosta ja jonoja. Ne ei minua haitannut.

Viikon päästä on sitten ensimmäinen kotipeli Mestiksen runkosarjassa. Olisi kyllä joukkueelle hyvä jos napattaisiin pari voittoja heti kättelyssä.

Suunta kohti tulevaa!
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Kyllä minäkin pidän tuota tämänpäiväistä esitystä ihan rohkaisevana merkkinä, vaikka loppulukemat muodostuivatkin aika rumiksi. Kolmannen erän alku oli todella vahva, mutta muuten mainiosti pelanneen Virtasen ainoa synkkä hetki pilasi lopulta koko ottelun TuTo-näkökulmasta. Maalinedustapelaaminen oli molemmissa päissä edelleen vähän turhan pehmeää. Puolustuksellisesti nyt nähtiin kuitenkin ryhtiliike. Kuusistosta tosin näki, että oli vaikeuksia pysyä tempossa mukana mutta Mestiksessä on varmasti helpompaa.

Hyökkäyksessä saatiin hyvää painetta aikaan varsinkin ylivoimalla, mutta ratkaisutilanteissa nähtiin ihan turhaa panikointia ja hätäisiä ratkaisuja. Näen kuitenkin tuossa TuTo-hyökkäyksessä aivan tolkuttomasti potentiaalia. Jos kokeneilla staroilla ei kulje, voi ratkaisijoita alkaa nousta alempien ketjujen miehistä. Esim. Lauri Aaltonen voisi olla jo nyt hyvinkin kova luu jos vain saa kunnolla vastuuta. Sama pätee myös vaikkapa Reposeen.

Uudistettu ottelutapahtuma herätti myös vähän ristiriitaisia tunteita. Tanssitytöt olivat kyllä mukava lisä viime kauteen. Biisilista edelleen se sama, voisi jo vaihtaa jotain Chelsea Daggeria noiden 80-luvun junttahevikappaleiden tilalle. Uusi maalilaulu aivan kammottava, tämä on juuri sitä turhaa perseilyä. Legendaarinen Lättyä pussiin on korvattu suorastaan järkyttävällä cover-versiolla. Tästä täytyy lähettää palautetta. Jäälletuloshow oli myös pettymys. Lisämyyntipisteet olivat hyvä ratkaisu, kun kerran yleisöä oli reilusti tavallista enemmän. Hallille sisäänpääsy kesti kuitenkin aivan liian kauan, sillä pääsylippujen viivakoodeja oli tsekkaamassa vain yksi ihminen.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Lättyä pussiin -biisin cover-versio toivottavasti kuultiin viimeistä kertaa harjoitusottelussa, ja runkosarjassa kuullaan ainoa oikea versio. En ollut tuota versiota edes kunnolla tunnistaa räväkäksi maalilauluksi.

Te, jotka ostitte lipun ovelta: mites lipunmyynti sujui, ja millä nopeudella? Kun itse tulin n. 18.20 paikalle, niin "takaportin" lippukojulla ei kauheasti väkeä ollut, mutta sen sijaan itse halliin oli, kun lippuja skannattiin tosiaan vain yhden hengen voimin. Kyllä siitäkin tosin ihan ajoissa ehdittiin - omalle paikalle (miten outo ilmaisu TuTon peleissä).

Jonkun verran näytti olevan paikkalippujen suhteen katsomossa epätietoisuutta, eli väkeä istui väärillä paikoilla jne, mutta se oli odotettavissakin. Yleisömäärä oli mukava, 2850 paikkaa on kelpo lukema, ja siitä huolimatta myyntipisteillä myynti veti ihan kohtalaisesti. Tosin mielestäni sen verran saisi ihmisillä olla pelisilmää, että ottaisivat käteistä rahaa hallille - kortilla maksaneiden varmennukset kestivät turhan kauan, ja se on aina omanlaistaan säätämistä. Lihistä ei tullut syötyä, sen sijaan vedin kotipizzan slicen. Sen hinta oli noussut +20% eli 2,5 eurosta kolmeen euroon, mutta menköön.

Itselleni matsi oli siis eka TuTo-peli tällä kaudella, koska en niin suuri harkkapelien ystävä ole (johtuen ensinnäkin siitä, että niiden tulokset eivät korreloi runkosarjan sijoituksen kanssa mitenkään ja toiseksi siitä syystä, että elokuu on minulle vielä kesää, ja kesällä ei seurata lätkää). Peliä oli ihan mukava seurata, ja TuTolla oli hyvät saumat tulla tasoihinkin, mutta valitettavasti TPS sitten lopussa sai ne pari lisämaalia. Pakistossa on vielä tekemistä, mutta ihan hyvin miehet mielestäni pärjäsivät suuren osan pelistä. TPS on kuitenkin liigaseura, joten luulisi olevan helpompaa puolustaa LeKiä ja Jyp-Akatemiaa vastaan runkosarjan avauspeleissä.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kaksi ja puoli erää pystyttiin haastamaan TPS. Paremmin meni kuin odotin, mutta TPS tosin menetti aika alussa Vahalahden ja Anttilan, sekä taisi sieltä puuttua Hauhtonen ja Virtalakin. Viihdyttävä peli kuitenkin oli ja vain lopusta jäi jännitys puuttumaan. Seuraavaksi pelataankin sitten pisteistä.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Varsin kelpo peli joukkueelta, selkeä parannus Sport-pelin otteisiin. Nyt voi taas katsoa hiukan luottavaisemmin tulevaan kauteen. Vain yksi maali saatiin aikaan, mutta siitä huolimatta aika ajoin hyvinkin pirteää hyökkäsypeliä. Ja kun puolustuspäässäkään ei kovin hillitöntä määrää karseita hasardeja nähty, niin mikäs tässä on kautta odotellessa.

Ilmoitetussa katsojamäärässä taisi olla hiukan sitä kuuluisaa Lapin lisää, mutta mitäs tuosta purnaamaan, kai Tami oikein laski. Maalilaulua en ymmärtänyt ollenkaan, suu auki sitä kuunteli ja ihmetteli että voiko olla totta. Ei ehkä maailma isoin asia, jos kohta ei pieninkään. Mutta tuollainen kuuluu joka tapauksessa juuri siihen käsittämättömän perseilyn sarjaan, jollaista ei haluaisi nähdä eikä kuulla. Voi vain kädet kyynerpäitä myöden ristissä toivoa, että tuo oli vain jonkinlainen kokeilu, eikä samaa karseutta kuulla enää koskaan. Jos näin ei ole, niin eiköhän ole kaikkien kynnelle kykenevien syytä juntata asian tiimoilta väkevä maili TuTon toimistolle.

Mitä helvettiä siinä biisissä oikein hoettiin, muistaako joku? Itse olin jonkinlaisessa orastavassa shokkitilassa, niin ei jäänyt edes mieleen.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Luottamusta herättävä peli TuTolta. Harmittava vahinko tuo tepsin kolmas maali, ilman sitä olisi peli voinut kääntyä kummalle tahansa. Tampereen poikien tanssi päättyi suhteellisen tasaisesti - Moisiolla tikki huulessa, mutta oli niskanpäällä kun taistelu päättyi. Eilisellä pelillä varmasti haastetaan kaikki muut Mestis seurat. Vaikuttaa vaan siltä, että eilen oli joukkueella extra vääntöä pelissä, muihin harjoitusotteluihin verrattuna ja tuota extraa tarvitaan, joten toivottavasti se säilyy myös runkkariin. Harmi toi Vahalahden poski ja Linken sormi, mutta turha niitä on kyynelehtiä, kun pelin nimi on jääkiekko.
 

Oadie

Jäsen
Lättyä pussiin -biisin cover-versio toivottavasti kuultiin viimeistä kertaa harjoitusottelussa, ja runkosarjassa kuullaan ainoa oikea versio. En ollut tuota versiota edes kunnolla tunnistaa räväkäksi maalilauluksi.

Itse pidin tuosta kovastikin. Päivitetty lättyä pussiin-versio ja metallisella otteella. En ainakaan yhden kuuntelun jälkeen tyrmäisi. Toki humppaihmisiä tuo saattaa hirvittää.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Itse pidin tuosta kovastikin. Päivitetty lättyä pussiin-versio ja metallisella otteella. En ainakaan yhden kuuntelun jälkeen tyrmäisi. Toki humppaihmisiä tuo saattaa hirvittää.

Kiitos vaan kunniasta. Korjattakoon nyt kuitenkin ainakin omalta osaltani sen verran, että hiukan raskaamman musiikin ystävä olen :)

Omasta mielestä vaan oli aika lailla hirveää settiä. Vaan makuasoitahan nuo ovat. Jos ihmiset tuosta yleisesti ottaen pitävät, niin toki se sitten voi soida jatkossakin. En vain oikein usko että noin on. Kommentteja muilta?

EDIT: Toivottavasti et pahastu kun lainasin allekirjoitustasi. Osui vaan ja upposi.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Omasta mielestä vaan oli aika lailla hirveää settiä. Vaan makuasoitahan nuo ovat. Jos ihmiset tuosta yleisesti ottaen pitävät, niin toki se sitten voi soida jatkossakin. En vain oikein usko että noin on. Kommentteja muilta?

Minulla loksahti suu auki hämmästyksestä. En nyt kuitenkaan suoralta kädeltä tyrmää, maalilaulu pitää kuulla useamman kerran. Toivottavasti siihen on ensi perjantaina mahdollisuus.

Nyt on harjoituspelit pelattu. Saldona useita tappioita, mutta hieno esiintyminen Turun paikallispelissä. Saldona yksi vakavampi loukkaantuminen (Linke) ja pari lievempää (Eriksson, Rahkola).

Keskiviikkona on tosi kyseessä, vihdoinkin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Itse pidin tuosta kovastikin. Päivitetty lättyä pussiin-versio ja metallisella otteella. En ainakaan yhden kuuntelun jälkeen tyrmäisi. Toki humppaihmisiä tuo saattaa hirvittää.

Humppaihmisten hirvittymistä pitänee toki kysyä humppaihmisiltä. Tosin Lättyä pussiin -biisin originaaliversio ei humppaa ole nähnytkään.

Tuo versio oli lähinnä AOR/hard rockia, tai ns. "radiosoittoheviä", jonka dynamiikka ja äänimaailma eivät kuulostaneet kovin ponnekkailta. Pikkuisen särökitaraa kertosäkeeseen ei tee mistään automaattisesti vielä metallia. Kuten urbaanin betoniviidakon sananlasku toteaa: "Katri Helena ei rokkariksi muutu vaikka keikkailisi Negativen kanssa". (Tämä jälkimmäinen toteamus on myös ns. ammatillinen näkemykseni koskien nykypäivänä yleistynyttä trendiä pistää hieman säröä kitaroihin ja markkinoida iskelmä- ja poptähtiä rokkareina tai "hevareina".)

Toinen sananlasku "älä korjaa sitä jos se ei ole rikki" pätee moneen asiaan, mielestäni tähänkin. Eipä taida soida Turun toisessa jäähallissakaan mikään Hunajata-biisin uusioversio.

Olen kuitenkin uudelle tulkinnalle valmis antamaan vielä mahdollisuuden, sillä kertakuulema maalille hurranneiden ihmisten keskellä ei kieltämättä ollut optimaalinen kuuntelukokemus, varsinkin kun itsekin tuli keskityttyä TuTo-kaulaliinani heilutteluun. Kenties tuosta uudesta versiosta vielä omat hyvät puolensa paljastuvat kun biisiä kuulee hallilla yhä uudestaan ja uudestaan, mielellään monta kertaa erässä. Luultavasti mitä useammin tuota uutta versiota tällä kaudella kuulen tiukoissa paikoissa, sitä enemmän siitä kuitenkin pidän.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tepsiläiset vähän parkuu, kun Moisio on meillä ei heillä. Jos joukkue olisi kaverilla eri niin olisi hyvä tyyppi ja kovapelimies, heidän mielestään. Täytyy kyllä kyseenalaistaa näiden paikallispelien pelaaminen tuollaisia sikajoukkueita kuin tps vastaan. Linken sormi lyötiin paskaksi, eikä pääse kauden avaukseen mukaan. Sitten vielä harjoituspelissä käskytetään oman joukkueen kääpiö käymään Moision kimppuun, naurettava suoritus Anttilalta, jos mäkkäri ois käyny Moision kimppuun niin sitten ois jo vähän pelottanut, mutta ei kai tollaset kun on vaan kokoa muttei näköä. No seuraavaksi sitten paikallispelejä liigakarsinnassa, yrittäkää tepsiläiset pysyä pois kaukalosta jos taklausten jälkeen tarvitsette noin kovin nenäliinoja.
Tuosta maalilaulusta vielä sen verran, että olisi syytä palata entiseen. Yksi ottelun kohokohdista on laulaa lättyä pussiin maalin jälkeen, mutta tossa uudessa versiossa mukana laulaminen ei tule kysymykseen, kun ei pysy mukana ja hävettää muutenkin. Vanha piisi, mutta pidempänä versiona kuin viime kausilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös