Vertala

  • 3 224
  • 11

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
pitää paikkaansa...

kuulin että kaveri menee tutkimuksiin tänään Joten sivussa illan pelistä...Kun taas kuulin että Hentunen pelaa tänään Pesosen ja Voutilaisen kanssa.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Saman vahvistaa SM-liigan kokoonpanot. Hentunen pelaa, mutta Vertala ei. Sairastupa ei siis ole yhtään sen tyhjempi kuin ennenkään. Miehet vaan vaihtuvat. Vertalan maali oli muuten aika nätti eilen. Harmi kun loukkaantui juuri kun alkoi olla otetta pelissä.

Muuten mennään näköjään samoilla kuin eilen.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Toivottavasti kyseessä ei ole mikään kovin paha loukkaantuminen... Tosin Vertala ei ole syksyn peleissä ole ollut aivan vielä parhaimmillaan, tai ei ainakaan sitä mitä hän Tapparassa oli siellä pelatessaan.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Fanikanavalta tuli tekstiviesti-ilmoitus että "Timo Vertala sai HPK-pelissä lievän kylkivamman".

Ilmeisesti tuo tarkoittaa sitä että murtumia ei ollut ja voi olla pikaisestikin pelissä mukana. Hyvä jos kerrankin alkaisi tuo sairaslista lyhetä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
On se taas kerran todettava, että loppujen lopuksi on ihan hyvä, että rosterissa miehiä riittää, koska näitä loukkaantumisia näyttää koko ajan tulevan. Näin saamme ilta toisensa perään kokoon kilpailukykyisen joukkueen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tänään ei näytä Vertsiä näkyvän rosterissa. Mikähän mahtaa olla syy?
 

john

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Vertala sai lauantain pelissä milanossa mailasta peukaloon.Jätti pelin kesken kuulemma varmuuden vuoksi.Liikkui lauantai iltana jääpussit peukalossa, mutta pelasi jo sunnuntaina. Omasta mielestäni continental cupin paras jokeri ketju oli vertsi-aalto-nemo. Kyllä vertala tulee vielä..sanoi masa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Vertsi

Tämä on tietenkin vain mun oma mielipide, mutta mielestäni meillä ei ole tällä hetkellä Vertsille juuri mitään käyttöä. Eilenkin Blues-pelissä Vertsi oli varmasti kentän huonoin pelaaja, mm. antoi 2 harhasyöttöä saman vaihdon aikana... Olen aivan varma, että esim. Laine olisi ollut meille eilen hyödyllisempi kentällä kuin Vertsi.

Vertsi on ollut koko kauden erittäin vaisu. Tekee kyllä töitä tosissaan, mutta tehoja ei tunnu tulevan ja Vertsi tuntuu surffaavan puolet jääajastaan varjojen mailla.

Voihan se olla, että Vertalaa oltaisiin vielä jopa kauppaamassa muualle alkavalla viikolla, sen jälkeen se on jo liian myöhäistä. Mielestäni Vertsi vie meiltä yhden luupavan junnun pelipaikan. Suoraan sanottuna, jos sama meno jatkuu, niin Vertsi Kiekko-Vantaaseen ja Laine tai joku muu junnu tilalle, please.

Vertalan panoksesta voisi sanoa niin, että vähän odotettiin, mutta vielä vähemmän saatiin...
 
Viimeksi muokattu:

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin?

Olisiko kuvio Vertala ulos?, Voutilainen laitaan ja Tähtinen Ässistä?
No kunhan vaan juolahti mieleen.
 

jiimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK
Oon kyllä pitkään ihmetelly tän maitojunamiehen otteita. Pois vaan Jokereista. En kyllä tiedä, kelpaako minnekään. Ei taitais mahtua Vantaallekaan noilla otteilla...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös