Joukkotappelu junioriturnauksessa Espoossa

  • 3 935
  • 7

Inttikaveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK (Joukkue ja nimimerkki)
Eipä varmaankaan yhtään mitään. Kaikki varmaan ollut kentällä ja toisia on mätetty, mutta noilla junnuilla on ne ristikot päässä niin ei pitäisi kenellekkään pahemmin sattua. Näitä sattuu aina välillä, mutta ei niistä lehtijuttuja yleensä tehdä. Tosin en tiedä kyseisestä tapahtumasta mitään faktaa, mutta jos jotain jollekkin olisi sattunut, olisi kukkikset nousseet jo pesästään kieltämään kaiken.

Omallakin uralla aikanaan tapeltiin koko joukkueen voimin Serbialaista joukkuetta vastaan ulkomailla. Ei siinä mitään, ketään ei sattunut, jälkeenpäin vain naurettiin koko jutulle ja me isot pojat päästiin kehumaan kuinka muka tyrmättiin vastustajia.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Omallakin uralla aikanaan tapeltiin koko joukkueen voimin Serbialaista joukkuetta vastaan ulkomailla. Ei siinä mitään, ketään ei sattunut, jälkeenpäin vain naurettiin koko jutulle ja me isot pojat päästiin kehumaan kuinka muka tyrmättiin vastustajia.

B ja C -junnuissa oli muutaman kerran omissa joukkueissanikin koko kentällinen ja jopa muutama vaihdosta hypännyt talkoissa yksittäisten mies miestä vastaan vääntöjen lisäksi. Monesti kyse oli vähän niinkuin kylätappeluista naapuripaikkakunnan kolleja vastaan. A ja miesten tasolle siirryttäessä murrosiät oli jo kärsitty ja hölmöilyjä ei tapahtunut sekä vastustajaa kunnioitettiin hyvässä hengessä. 90-luvulla tuntui tavalliselta että jääkiekkomatseissa mitellään, mutta koska nykyisin peliä on siistitty monella osa-alueella (erittäin hyvä asia) tapahtumat nousevat otsikoihin.

Toisaalta venäläiset porukat ovat profiloituneet harjoitusotteluissa suomessa monesti oudoista tempauksistaan. Mailan käyttö on välillä kendoa, tuomareita syytetään suotta, pukukoppiin poistutaan joukkueen voimin kesken ottelun. Harvemmin ovat kuitenkin tähänasti ihannoineet elokuvaa Lämäri.
 

Eskelarit

Jäsen
Iltalehti revittelee otsikoita. Mitähän siellä oikeasti tapahtui?

Joukkotappelu junnuottelussa: | Jääkiekko | Iltalehti.fi

Tarina kertoo että siellä ois nenää ja kylkiluita murtunut. Mutta ken näistä tietää, tarinankertoja on kylläkin juuri -96 syntynyt, joten voinee pitääkin paikkansa, tai sitten ei... Toki vaikea uskoa että -96 syntyneet nappaa häkkiä pois päästä ja tappelee. Kylkiluiden murtumat vielä on mahdollisia jos tyhmimmät hakkaa mailoillaan

Ei kellään ois Iltalehteä missä ois tarkemmin kerrottu?
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Toki vaikea uskoa että -96 syntyneet nappaa häkkiä pois päästä ja tappelee.

Tuo ristikko saattaa jossain tilanteessa olla jopa vaarallisempi kuin ilman. Ainakin omilta junnuajoilta muistuu mieleen pari kaveria, jolla häkki roikku lähes vapaana ja kypärä oli takaraivolla. Siinä jos isku tulee altapäin, niin häkin leukaosa nousee helposti aiheuttamaan vaurioita. Ei siihen tarvita kuin yksi egojeppe häkkeineen ja alakoukku, niin hampaat&nenä voivat olla vaarassa.

Nimimerkillä yhden hampaan lohkaissut egoilulla.
 

Inttikaveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK (Joukkue ja nimimerkki)
Noniin, nyt on päivän Iltalehti kädessä. Tapaus oli niinkuin oletin, että vähän nyhjäilty ja kenellekkään ei sattunut mitään.

Iltalehti kirjoitti:
Pelin viimeisillä sekunneilla tapahtui sellainen taklaustilanne, josta lähti pieni kärhämä pystyyn. Siinä muutama venäläispelaaja kävi meidän pelaajan kimppuun ja nämä nuoret pojat sitten tietylla tavalla innostuivat siitä. Molemmissa osapuolissa on syylisiä, mutta onneksi ei sattunut minkäänlaisia vahinkoja, kertoo paikalla ollut Kärppien C-joukkueen valmentaja

Lisäksi kerrotaan jostain katsomohuutelusta ja pelaajien kanssa on juteltu. Ei edes jaeltu pelikieltoja. Taas kerran kärpäsestä tehty härkänen. Ei nämä nyt ole mitään kauhean harvinaisia tapahtumia. Ei ainakaan niin harvinaisia että lehtijuttuja kannattaisi väsätä
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Vierumäellä sattui Jari Kurri -turnauksessa vähän samanlainen episodi, kun 1997-syntyneiden ottelussa KalPa - SKA punikit alkoivat hämmentää oikein kunnolla koko joukkueen ja parin valmentajan voimin. Tuomarikaksikon lisäksi jäälle pääsyä odottavat tuomarit luistelivat jäälle pistämään pelaajia nippuun. Onneksi nämä kaiffarit olivat hollilla, kahdella tuomarilla n. 20 ylikasvaneen (vaikkakin 14-vuotiaan) venäläisen irrottaminen muutamasta vähemmästä suomalaisesta (jotka yrittivät luistella karkuun tehtävässä kuitenkaan onnistumatta) olisi vaatinut jo suurehkon ihmeen.

Ottelussa oli tuomittu jo ennen kahakkaa kaksi 5+PRK:ta ja tilanteesta väännettiin kaksi OR:ää, toinen maalivahdin lyötyä toista tuomaria pari kertaa kilvellä mahaan.

Tässäyseisen matsin pöytäkirja.
 

ysiyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Kärpät, Rams, Real Madrid
Kylkiluut huhujen mukaan menneet kyseisessä taklaustilanteessa hajalle, nenä taas ihan tappelussa. Kyllä siellä ihan kohtalaiset myllyt ovat olleet..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös