• 21 173
  • 35

uljas

Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Onhan ollut peli Huntersia vastaan... 2-6 tappioasemasta vielä johtoon ja sitten viime hetkillä peli kääntynytkin vielä porvoolaisille. Haiskahtaa asennevammalta..? Hyvä, että tappio tuli tässä vaiheessa. Nyt tietää, ettei kakkoseen voi lähteä yhtään ylimielisenä löysäilemään.

Zerotta

Vierumäki A korkkasi II-divarin 7-3 voitolla paikallisvastustaja Kiekkoreippaasta

Maaleista vastasivat:
1 - 0 YV RÖNKKÖ Joona
2 - 1 KANTONEN Lasse (WESTERLUND Tomas, HOVINEN Toni)
3 - 1 AV NEVALAINEN Aku (JUURI Joonatan, RÄMÖ Lauri)
4 - 1 VoM RÖNKKÖ Joona (NEVALAINEN Aku, JUURI Joonatan)
5 - 2 YV NEVALAINEN Aku (SAVOLAINEN Joona, KIVI Manu)
6 - 2 AV KANTONEN Lasse
7 - 3 NEVALAINEN Aku (RÖNKKÖ Joona)

Pelicans A-laina Aku Nevalainen(3+1) oli ylivoimaisesti kentän paras pelaaja.

jsavolai

Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Laser HT antoi Vierumäki A:lle nessuun luvuin 6-4.
Toisen erän alussa oli mustat kaksi minuuttinen kun Laser HT naputteli 3 maalia Vierumäen verkkoon.

Torjuntojen valossa vois epäillä pelin pyörineen toisessa päässä, mutta kun en itsekään paikalle päässyt niin jätetäänpä tästä spekulointi toisaalle.

jsavolai

Ja Hokki tarjoili myös nessuja luvuin 5-2. Näyttäisi näiden otteluiden valossa siltä että II-divari on sarjatasoltaan varsin passeli Vierumäki A:lle.

jyly

Peliitat
VKI-A voitti eilen kotonaan näemmä vahvan SaPKon luvuin 4-3. Sanoisinko, että arvokas voitto, kun katselee miten SaPKo on pelannut. Eilisen voiton takuumiehinä häärivät Joonatan Juuri kahdella maalillaan, ja Valtteri Kääriä, joka iski ylivoimalla ottelun voittomaalin alle minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Zerotta

VKI A - Laser HT 6-2

1 - 0 PELTONEN Jesse (KÄÄRIÄ Valtteri, HJELT Ville)
2 - 0 PELTONEN Jesse (KÄÄRIÄ Valtteri, HJELT Ville)
3 - 0 VoM HJELT Ville (KÄÄRIÄ Valtteri, PELTONEN Jesse)
4 - 1 YV PELTONEN Jesse (HJELT Ville, SEILONEN Teemu)
5 - 2 YV OJA Niklas (JAUHIAINEN Severi, JUURI Joonatan)
6 - 2 YV PELTONEN Jesse (SEILONEN Teemu, KÄÄRIÄ Valtteri)

Vierumäen 1.kenttä jälleen mainiossa vireessä! Peltonen 4+1, Kääriä 0+4 ja Hjelt 1+3.

Takaiskujakin ottelussa tuli: Joukkueen kapteeni Kantonen sai kiekon naamaansa ja lähti tikattavaksi. Hjelt taklattii rumasti polvella telakalle aivan ottelun lopussa.

jsavolai

Öööö? Mitäs hiivattia :)

VKI A - Jukurit oli tänään ja VKI otti käkeen numeroin 4-6. VKI oli johtanut kahden erän jälkeen 3-0 mutta vikassa erässä käkeen 1-6 numeroin.

Sinällään mielenkiintoista että jos tälle miehitykselle yritettiin 1-divari karsintapaikkaa puhua niin ei olisi voinut pahemmin puihin mennä sillä näyttää siltä että 2-divarissakin on aivan riittävästi tekemistä.

8 pelistä on saldona 3 voittoa ja 5 tappiota, prosentuaalisesti kuljetaan aikalikellä HeKin suoritustasoa Mestiksessä.

Maalissa oli häärinyt näemmä Koitmaa...

jyly

Peliitat

Ei pärjännyt Koitmaa edes junnujen II-divarissa. Pitkälti voi ottaa tappion niskoilleen, sillä aika heppoisia olivat Jukureiden yritykset. Tosin ottelun voittomaalia ei olisi pitänyt hyväksyä, koska koko opiston joukkue lopetti pelin tuomarin pillin vihellykseen, jonka jälkeen Jukurit vielä laukoivat maalin, siis vihellyksen jälkeen. Asiaa mietittiin pitkään, mutta maali hyväksyttiin lopulta.

Viikonloppuna VKI A otti Hokilta opistolla pataan 5-9.

jsavolai

Mdodiih.

Nyt kubn Vierumäki A otti Kiekko-Reippaalta nekkuun 2-9 lienee tarpeellista tuoda ilmi se että vaikka alkukarsinta menikin joukkueelta OK, ei pelivire ole säilynyt loppusarjassa sitten sen kaltaisena lainkaan.Nykyisellään homma vaikuttaa aikalailla samalta kuin HeKin alla pelanneelta A-junnujen joukkueelta.

Joukkuett lähempänä olevat tahot: voitteko jakaa mielipiteitä miten tilanne on joukkueen puolell käsitelty ja onko jotain erityistä syytä miten otteet alkusarjan jälkeen ovat menneet aika radikaalistikin alaspäin?

Zerotta

Herätellään tätäkin ketjua pitkästa aikaa! Vierumäki A:n valmistautuminen tulevaan kauteen on jo hyvässä vauhdissa ja pari harkkapeliäkin on jo ehditty pelaamaan.
Viime viikonloppuna Vierumäki A pelasi North American Selects joukkuetta vastaan, joka oli jonkinnäköinen kokoelmaporukka ympäri Pohjois-Amerikkaa. Ei tasoltaan mikään kummoinen joukkue. Vierumäki voitti ottelun 9-2. Eilen Jukureita vastaan vieraissa oli tuloksena 3-3 tasuri.

Joukkueen ringissä on tällähetkellä mukana seuraavat pelaajat (uusilla pelaajilla suluissa viimekauden joukkue):

Maalivahdit:
Aleksi Autio
Juha Haimakainen (Heki B)
Lauri Rämö (Harjoittelee Peliittojen mukana)