Jukureiden harjoitusottelut 2011

  • 2 715
  • 1

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit pelaa seuraavat harjoituspelit ennen kauden alkua:

To 11.8 Vaasa klo 18:30 Sport - Jukurit
Pe 12.8. Vaasa klo 14.00 Red Ducks/K-Laser - Jukurit
To 18.8 Kouvola kello 18:30 KooKoo - Jukurit
La 20.8 Savonlinna klo 17:30 SaPKo - Jukurit
Ke 31.8 Jyväskylä klo 18:30 D Team - Jukurit
Pe 2.9 Mikkeli (?) klo 18.30 Jukurit - KooKoo
Ke 7.9. Mikkeli (?) klo 18.30 Jukurit - SaiPa

2.9. ja 7.9. pelipaikka on vielä kuitenkin avoin, todennäköisesti niitä ei Mikkelissä pelata. Vain 7 harjoitusottelua pelataan ennen sarjan alkua.

Ensimmäiset pelit on siis tällä viikolla Vaasassa. Mielenkiintoista nähdä, millaiset ketjut Pikkarainen väsää. Ykköskenttä on "huhupuheiden" mukaan harjoitellut koostumuksessa: Piitulainen-Malinen-Lähteenmäki. Ei huono ollenkaan, maalitekotaitoa ainakin luulisi löytyvän. Olisiko kakkonen sitten; Salmelainen-Memonen-Poukkula, kolmonen; Savolainen-Hakkarainen-Ojanen ja nelonen; Hietaharju-Viinamäki-Ryynänen. Tietysti myös try-out miehet, Uusivirta, Tamminen ja Kolhonen, antavat näyttöjään. Jokohan Vaasassa on SaiPasta tulevat miehet mukana?
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Toivottavasti joku (vaikka joku vaasalainen) kertoo tänne miltä Jukureiden peli näyttää Vaasassa kun eessä on syksyn ekat harkkapelit. Jännä nähdä miltä peli ja kuviot näyttää kun Jukurit on joutunut reenaamaan huomattavasti pienemmässä hallissa kuin mitä Mestis-kaukalot yleensä ovat. Try-out miehistä odotukseni kohdistuu Uusivirtaan. Aika vähän Jukurit pelaa harkkamatseja, mutta eiköhän Pike tiedä mitä tekee. Varmaan osasyynä harkkapelin pieneen määrään on se, että ne kaikki joudutaan pelaamaan vieraissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös