Bluesin musta tammikuu

  • 2 018
  • 11

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukrainan armeija
Tammikuun viimeinen kolmannes pyörähti sitten käyntiin tappiolla TPS:lle.... otteet ovat seuranneet huonosta surkeaan... Blues ei ansaitse tällä hetkellä voittoja!
Kauhulla katson tammikuun lopun ohjkelmaa, sillä siitä on odotettavissa todella kaoottinen ,mikäli suoritustasoa ei tämän paremmaksi voida nostaa.
Tällä hetkellä Blues on kuntopuntarissa yksi liigan huonoimpia joukkueita... tässä todellisuudessa on nyt vain selvittävä.

Joukkueen peli tuntuu olevan tällä hetkellä melkoisen sekaisin: ylivoimalla ei saada maaleja enää lainkaan, maalivahdit eivät ole pelanneet tasollaan ja kipsi on muutenkin todella kova.

Tätä menoa haaveet kotiedusta voidaan haudata. Jyp on Kärppä tappiostaan huolimatta todellla kovassa iskussa ja ansaitsee paikkansa neljän joukossa.
Bluesilta puolestaan ei tunnu onnistuvan yksinkertaisesti mikään.

Jäljellä on tammikuussa ottelut: HIFK, Jokerit, TPS... itse en tulevista otteluista usko Bluesin yltävän yhteenkään pisteeseen.

Tämä aihe tuli oikeastaan siitä, että lueskelin Kiekkolehden kausiennakkoa ja ainakin sen mukaan Blues voitti viime tammikuussa ainoastaan KAKSI ottelua!!!
En ole taikauskoinen, mutta jotain kummaa joukkueen sisällä täytyy myllertää vuoden pimeimpänä aikana...
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Totta on, että Blues pelaa kauden huonointa kiekkoa tällä hetkellä. Toisaalta näitä vaikeita aikoja tulee jokaiselle joukkueelle (paitsi HPK:lle) ja nyt näyttäisi olevan Bluesin vuoro. Harmittavaa sinänsä kevättä ajatellen, että asetelmat huononee ja sijoitus sarjataulukossa tippuu. Onneksi kuitenkin tosipelit alkavat vasta maaliskuussa.
 

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti ZOOM

Tällä hetkellä Blues on kuntopuntarissa yksi liigan huonoimpia joukkueita... tässä todellisuudessa on nyt vain selvittävä.


Sama oli viime vuonna, jouluun asti meni varsin mukavasti, mutta sitten alkoi tökkimään pahemman kerran. Tammikuussa ja muutenkin keväällä ei vaan voittoja tullut samaan tahtiin kun syksyllä. Ihmettelenkin voiko taustalla olla väärän tyylinen harjoittelu kun pojilla ei peli kulje?
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
On se kiva kun muutenkin on paskat säät ja vituttaa, niin sitten vielä Blueskin konttaa. Jotenkin se tietysti kuuluu kuvaan.

Kaikkein hienointa tilanteessa on se että kaikki tappiot ovat tulleet joukkueille jotka ovat olleet playoff-viivan alapuolella, Jokereita lukuunottamatta tietysti. Tappara ja TPS kaatuivat vieraissa, mutta seuraavaksi olikin vuorossa totaalinen konttaus Ilvestä vastaan. Kaikkein huolestuttavinta on kotona turpaan ottaminen. Tammikuussa on kotona voitettu ainoastaan Pelicans, joka kaatuikin ihan hyvällä esityksellä. Ja Bluesia pidettiin hyvänä kotijoukkueena ennen joulua; nyt ei tiedä mitä joukkueelta pitäisi odottaa kotipeleissä.

Uskon toki että tästä vielä noustaan, ei se potentiaali minnekään ole voinut kadota. Eilen ajoittain vaikutti siltä että joukkue halusi voittaa ja taisteli, ikävä kyllä ei pystytty murtamaan TPS:n sumppua. Selvää parannusta verrattuna esim. Ilvestä ja Lukkoa vastaan esitettyyn. Ehkä jossain huhuttu uusi hyökkääjäkin toisi jotain uutta joukkueeseen. Laituri mahtuisi helposti joukkueeseen.

Vitutusta lisää se että kolmas sija näyttäisi karkaavan, puhumattakaan korkeammista. Nyt saadaan tosissaan taistella kotiedustakin, ottajia on takana monta. Kolmessa seuraavassa pelissä pitäisi näyttää enemmän halua voittoon. Toivottavasti HIFK ainakin sytyttäisi joukkueen pelaamaan, joukkueena.
 

yaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, HIFK, Ilves, Saipa, Tappara.
Mitään pimeyden voimaa joka vie Bluesin tappioiden tielle juuri tammikuussa ei ole olemassa!

Joukkueen on nyt vain koottava itsensä ja pelata kuten marraskuussa.

Toinen asia on, että joukkueen johdon täytyy katsoa peiliin ja miettiä maalivahtipeliä. Ennen Oksan ja Myllyksen loukkaantumisia joukkue oli samassa jamassa kuin nyt. Kun maaliin tuli Myllyniemi ja Heinonen, niin voittoja alkoi tulla ja sarjasijoitus nousi.

Eli mitä tehdään?
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukrainan armeija
Oli miten oli, niin ainakin itselleni on aina ollut tälläinen "asenteen puutos" noin niin kuin terminä täysin tuntematon, mitä tulee tärkeisiin asioihin, kuten esim. työn teko!
Ei perhana... Bluesin pelaajille maksetaan sellaiset summat rahaa kaudesta, että ASENNETTA ON PAKKO VAATIA!

Jos pelit olisivat viimeaikoina ratkenneet siihen, että Blues olisi hävinnyt hyvällä pelillä paremmaalleen... niin FINE, mutta kun ei!'
Touhu lähentelee katastrofia ja minkäänlaista parannusta ei edes ole näköpiirissä!
Lähde nyt siinä sitten yrittämään HIFKiä kaatamaan Nuurdikselle tälläisellä pelleilyllä!
Voi miestä ottaa taas päähän.....!!!!!!!!!!!!!!
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Olinko tyhmä kun kuvittelin Satorin ratkaisevan asenteeseen liittyvät ongelmat?
Jotain voi selitellä vuodenajoilla, synkkyydellä ja pitkällä kaudella. Mutta miksi katsoja vaivautuisi hallille, jos luvassa on edellisiltä kausilta tuttua munatonta surffausta.

Taitaa taas olla aika todeta:
Jos kuvioluistelua haluaa katsoa, kannattaa mennä Espoon taitoluistelijoita katsomaan. Silmäniloa on ainakin enemmän.
Ei siinä BSG:kään auta. jos joutuu illasta toiseen katsomaan paskaa. Taisi eilen Jankin olla pikku prima ballerina?

Pitääkö uskoa, että kuntopiikki on sijoitettu 57. matsiin?
Ei kai meillä ennenkään ole niin treenattu, että oltaisiin maaliskuussa iskussa?

Otsikkoon viitaten, eihän tätä kuuta ole kuin viikon verran jäljellä....
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En olisi vielä kovinkaan huolissaan sillä tuskin Bluessin kurssi kovin kauaa mollivoittoisena pysyy?

Toki Tammi-helmikuu on niitä aikoja jolloin pelin pitäisi kulkea sillä silloin ratkotaan pitkälti sijoitukset runkosarjassa ja kun näyttää siltä että kärpät on juuri tuo Bluessin kilpuri siis kolmannesta sijasta niin voittoja pitäs tulla Bluessille mikäli meinaa taistella sijasta kolme, sillä kärppien pelikin on juuri nyt aukenemaan päin (viisi viimeistä peliä, 4voittoa ja tasuri)..

Toisaalta aivan sama onko sarjassa kolmas vai neljäs kun kotietu on taskussa ekalle kierokselle.
Supertärkeää on vain se et päästään playoffseihin ja peli toimii parhaiten maaliskuun puolessavälissä aina huhtikuuhun asti (en usko että jyppi bluessin edelle kirmasee)

säätöjä vähä niin sielläkin homma toimii paremmin.
kuten sanottua, jokaiselle jengille tulee paskoja jaksoja joko loukkaantumisten johdosta tai sit ihan asenne puolen takia.
aina ei voi pelata huppulätkää kun sarjassa on niin paljon pelejä samoja jengejä vastaan.
 

Kaljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Honka, Newcastle Utd.
Blues ei jotenkin saa vaihdetta päälle peleissään kuin ajoittain. Tällä hetkellä joukkueen syöttöpeli ei toimi alkuunkaan, kaverit syöttävät jotenkin tosi lepsusti ja huonoja syöttöjä... Mutta pakko on uskoa, että tää on vaan hetkittäinen taantuma, ja että kohta taas rytisee... ei se taito pelata hyvin ole mihinkään kadonnut, ehkä jaloissa vaan painaa kova treeni ja se tekee pelistä tällä hetkellä tuskaisen näköistä. Blues on asettanut tavoitteekseen mitalipelit ja kaikesta huolimatta sarjasijoitus takaa sen, että Blues voi ajoittaa kuntohuippunsa mitalipeleihin, kun tässä ei nyt kuitenkaan ainakaan vielä jouduta taistelemaan mitalipeleistä.

Mutta se, mihin halusin eniten puuttua, on maalivahtipelin haukkuminen. Ihan viimeiseksi Blues on maalivahteihinsa kaatunut, Myllys ja Oksa ovat molemmat pelanneet kohtuullisen hyvin palattuaan jäille. Ei tällaisilla suorituksilla olisi Heinonen/Myllyniemikään enempää pisteitä torjuneet! Voi kyllä olla, että Myllyniemen ja Heinosen takana pakit olivat skarpimpana kuin Jamon takana, mutta ei se Jamon vika ole, vaan valmennuksen, jonka pitäisi pystyä saamaan pelaajistaan kaikki irti. Mutta siis, mun mielestä ainakin Jamo on pelannut ihan hyvin nää pari matsia, kyllä vika on ihan jossain muualla!
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Syy Bluesin konttaamiseen on siinä että meikä poistui Suomesta, kuten jo toiseenkin ketju kirjoitin. Katsokaa vaikka, Pelicans-ottelun jälkeen lähdin ja tuossa on tulos.

No ei, vakavasti ottaen kyllähän jokaiselle joukkueelle tulee kauden aikana ainakin se yksi huono jakso. Kun tällä hetkellä katsoo sarjataulukkoa niin ihan hyvältähän se näyttää, kotietua tavoitellaan ja siihen on erittäin hyvät mahdollisuudet. Tietysti olisi toivottavaa että itse peli kulkisi. Meikä on näiden Suomesta kantautuvien raporttien varassa mutta olen antanut itseni ymmärtää että itse peli ei kulje. Se onkin sitten jo hieman isompi ongelma.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Syy.. siis selvästi.

Nimimerkit Tommy, Cannibal ja King poistuivat armeijan harmaisiin (valkoisiin) tammikuun 13.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Viestin lähetti Tommy
Syy.. siis selvästi.

Nimimerkit Tommy, Cannibal ja King poistuivat armeijan harmaisiin (valkoisiin) tammikuun 13.
Eli huomenna tulee murskavoitto kun ootte lomilla? Koittakaas saada lomia playoff pelien ajaksi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös