Kahden miehen joukkue?

  • 1 955
  • 1

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Jotenkin kun Jokereiden pelejä on seurannut,tulee itselleni huolestuminen aiheesta "kahden miehen joukkue"
Kari Lehtonen on joukkueen sydän jonka mukana Jokerien omapää kaatuu tai pysyy pystyssä ja joukkueen aivot eli Ville Peltonen jonka mukana maaleja tulee tai ei.
Kun Peltonen on poissa olisi esim Turusen ,Hentusen,Nemirowskyn...noustava ratkaisijan rooliin mutta jotenkin tuntuu että heistä ei ole siihen.
Kun Jokerit on näin haavoittuva joukkue on siihen vastustajan helppo asennoitua.
Summanen on toitottanut että joukkueessa on alisuorittajia joihin ei ole tyytyväinen herää itselleni kysymys mistä tämä johtuu?
Nyt olisi vastuuta tarjolla kuka siihen tarttuu vai tarttuuko siihen joku uusi hankinta?
Eli mistä johtuu tämä hampaattomuus?
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Hyvinkin pitkälle juuri näin.

Toisaalta Peltosen näkyvä rooli on syönyt muiden peliaikaa, eikä muiden ole tarvinnut niin tarkkoina ollakkaan kun Kapteeni on huolehtinut 'kaikesta' hyökkäyspäässä.

Nemo-Aalto-Laine on ihan lupaava ketju. Nyt on sitten vastuuta tarjolla muillekkin roppakaupalla. Johtajuutta on jaossa yhden monitoimihallillisen verran. Jonkun pitäisi vastata huutoon

Uutta johtajaa ei ulkopuolelta löydy enää tässä vaiheessa. Snaipperi voisi sen sijaan olla ihan paikallaan. Puhdasta sellaistahan ei joukkueessa juuri nyt ole. Työmyyriä ja maalintekijän alkuja kyllä piisaa.

Kyseisessä joukkueessa ja organisaatiossa ei ole aivan maailman paineettomin jobi ryhtyä pelilliseksi johtotähdeksi kentällä, kun paineita ovat asettamasssa suuri organisaatio, korkean profiilin omistaja ja valmentaja sekä median kirkkain ja viiltävin valokeila.

Miehestä mittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös