Jukka Jalosen seuraaja?

  • 16 544
  • 55

Kenestä Leijonien seuraava päävalmentaja?

  • Kari Jalonen

    Ääniä: 8 2,7%
  • Kari Heikkilä

    Ääniä: 31 10,4%
  • Petri Matikainen

    Ääniä: 82 27,5%
  • Risto Dufva

    Ääniä: 20 6,7%
  • Pekka Virta

    Ääniä: 3 1,0%
  • Kai Suikkanen

    Ääniä: 102 34,2%
  • Jukka Jalonen jatkakoon

    Ääniä: 35 11,7%
  • joku muu, kuka?

    Ääniä: 17 5,7%

  • Äänestäjiä
    298

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Fabio Capello ei muistaakseni puhunut lähes sanaakaan englantia, kun hänet nimettiin Englannin jalkapallomaajoukkueen päävalmentajaksi. Chelsean nykyinen päävalmentaja Carlo Ancelotti puhuu todella heikkoa englantia.

Eiköhän Jalonen pärjää ulkomailla tosin Venäjällä/KHL:ssä ongelma ei välttämättä usein ole ulkomaalaisen päävalmentajan englannin kielen taito vaan se, että suuri osa natiivipelaajista ei ymmärrä kuin venäjää.
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Sitten joskus (toivottavasti ainakin kotikisoihin Jalonen jatkaa) kun valinta on ajankohtainen niin veikkasin, että Matikainen ja Suikkanen ovat vahvimmilla. Molemmat ovat nousevia, mutta jo osaamistaan näyttäneitä valmentajia. Arvioisin että pari seuraavaa kautta tulevat ratkaisemaan kumpi vie taiston. Matikainen on kovassa nousussa ja sai Bluesissa jo pari hopeaa+ on mukana maajoukkueen toiminnassa. Lisäksi HIFK kaiken järjen mukaan pystynee tarjoamaan hänelle joukkueen, jolla voi vääntää SM-kullasta. Suikkasella taas on jo mestaruus ja sopisi myös tyyliltään maajoukkueeseen.

Melkein kyllä toivoisin, että Matikainen jatkaisi pidempään HIFK:ssa ja maajengiin tulisi joku muu esim Suikkanen.
 

Voittaja

Jäsen
Näytin olevan yksi niistä harvoista joka valitsi Jukka Jalosen, toki tuskinpa näin tulee käymään vaikka MM-kultaa tulikin, eli varmaan vuosi jäljellä tällä päävalmentajalla.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Vastasin "joku muu" ja ehdottomasti venäjältä Bykov, joka todnäk vapautuu tehtävästään. Siinä on karismaattinen ja osaava valmentaja, joka saa pelaajista kaiken irti...poislukien NHL-primadonnat. Olen aina fanittanut kyseistä tyyppiä.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Kai Suikkasta äänestin joskus muinoin ja mielestäni olisi todella hyvä valinta vieläkin. Ylen kisastudio vahvisti käsitystäni entisestään.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Muistan että ennen MM-kisoja Suikkanen ja Matikainen oli suunilleen tasoissa ja aika harva toivoi JJ:lle jatkoa. Luonnolisesti kun Suikkainen pääsi "mainostamaan" itseään kisastudiossa niin nyt johtaa koko skabaa. Tiedä sitten mikä olisi Matikaisen tilanne jos olisi pääsyt kisastudioon höpöttämään. Itse kuitenkin toivon että nykyinen valmenuskolmikko Jalonen-Matikainen-Nurminen jatkaisi sillä ainakin ensimmäin MM-turnaus tältä kolmikolta oli ihan lupauksia herättävä. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös