Maailmanmestari 2011

  • 4 832
  • 20

Mikä maa vie maailmanmestaruuden?

  • Kanada

    Ääniä: 24 17,8%
  • Venäjä

    Ääniä: 4 3,0%
  • Ruotsi

    Ääniä: 5 3,7%
  • Saksa

    Ääniä: 3 2,2%
  • Tsekki

    Ääniä: 54 40,0%
  • USA

    Ääniä: 0 0,0%
  • Suomi

    Ääniä: 37 27,4%
  • Norja

    Ääniä: 8 5,9%

  • Äänestäjiä
    135
  • Poll closed .

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Puolivälieräjoukkueet ovat selvillä, joten äänestetään mestarista.

Puolivälieräparit ovat:

Kanada - Venäjä
Suomi - Norja

Tshekki - USA
Ruotsi - Saksa

Mikä joukkue juhlii mestaruutta?

Oma veikkaus on Tsekki.
 
Viimeksi muokattu:

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Tsekki on pelannut erittäin vakuuttavasti. Suomella on teoreettiset saumat toki, mutta viimeistään maalintekoon leijonan juoksu päättyy - kuten aina.

Sanoisin, että tässä käy näin:

Tsekki - USA
Ruotsi - Saksa
Suomi - Norja
Kanada - Venäjä

Tsekki - Ruotsi
Kanada - Suomi

Tsekki kultaa, Suomi hopiaa ja Ruotsi pronssia.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Tämähän on aika selvää pässinlihaa.

Kanada - Venäjä
Suomi - Norja
Tshekki - USA
Ruotsi - Saksa

Kanada - Suomi
Tshekki - Ruotsi

Suomi - Ruotsi

Janne Pesonen ratkaisee välierän. Pyörälän Mika tekee finaalissa kaksi säkkiä ja kansa lähtee torille rillaamaan. Jos tulkitsin kaaviota väärin niin tämän skenaarion voi unohtaa ja Tshekki on mestari.
 

Ralph

Jäsen
Valitettavan tylsä, mutta näin käy.

Kanada - Venäjä
Ruotsi - Saksa
Tshekki - USA
Suomi - Norja

Kanada - Suomi
Tshekki - Ruotsi

Kanada - Tshekki
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Nyt on kyllä sellanen tilanne että Suomella on kyllä ihan hyvät mahikset. Kanadat ja Venäjät tottakai parantaa, muttei mitään vakuuttavaa olla vielä todellakaan nähty. Ja luotetaan että Tsekillä on mestaruuskrapula. Okei, Ruotsi on paha, USA, Saksa.......Oikeasti. Tämmöisissä paras yhdestä karkeloissa on kyllä Suomella ihan loistavat saumat viedä koko paska.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Nyt on oikeasti sellainen olo, että nyt olisi mahkut kultaan. (niinkuin aina)

Kanada - Venäjä - 2
Suomi - Norja - 1
Tshekki - USA - 1
Ruotsi - Saksa - 1

Suomi - Venäjä - 1
Tshekki - Ruotsi - 1

Suomi - Tshekki - 1
Finaalissa Vehanen pelaa nollapelin ja Suomi voittaa kolmannen erän maaleilla 2-0. Nitroille tulee käyttöä.

Venäjä - Ruotsi - 1

Eli: 1. Suomi 2. Tshekki 3. Venäjä
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Tsekki vie. Kaataa finaalissa Suomen. Pronssia voittaa Ruotsi, joka murjoo Kanadan pojat.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Tshekki vie mestaruuden. Osaavat voittaa näitä kisoja ja on joukkueena eniten parantanut peliään kisojen edetessä. Finaalissa kaatuu Kanada.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
USA on kyllä menestynyt näissä karkeloissa todella kehnosti resursseihin nähden. Edellinen maailmanmestaruus vuodelta 1960 !

Toki olympiakulta 1980 ja maailmancuppi 1996, mutta silti. Ja eipä ole paljon luottoa tässäkään äänestyksessä...
 
Nyt alkaa taas tuntua siltä, että kyllä tällä jengillä voidaan mennä päätyyn asti. Tshekille kostetaan vuosien 1999 ja 2001 finaalitappiot, joten luonnollisesti peli ratkaistaan jatkoajalla. Lasse Kukkonen riistää kiekon Jagrilta ja Suomi pääsee 2vs1-hyökkäykseen. Kellot pysähtyvät aikaan 70.38 kun Tuomo Ruutu lyö kiekon maaliin Pavelecin selän kautta Mikko Koivun syötöstä.
 

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
Äänestin Saksaa. Täysin hmv-kisat ovat nämäkin olleet, enkä ole yhtäkään live-minuuttia nähnyt, mutta toivotaan yllättäjälle menestystä siitäkin huolimatta.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kanadalle ääni. Yleensä pelaavat parhaat pelinsä turnauksen loppupuolella, ja joukkueessa on riittävästi tulivoimaa ja taitoa. Venäjä on parhaimmillaan todella kova ja voi toki pudottaa Kanadan saman tien. Tshekki on myös erinomainen joukkue, jolta löytyy voittamisen kulttuuria.

Suomelle toki toivon menestystä, mutta maalinteko on niin kovin vaikeaa. Puolustuskin saattaa murentua kovissa peleissä. Ratkaisupelaajat eivät ole nyt niin kovassa tikissä että uskoisin sen riittävän kultaan.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Kuten jo aiemminkin sanoin. Tsekki on selkeä ennakkosuosikki tässä skabassa. Selkeästi valmein paketti. Suomea toki toivon, mutta Suomi taitaa joutua tyytymään pronssiin?
 

Nimetön

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Jets, Maajoukkue
On kyllä Tsekki aivan hirmusessa vedossa, että kadehtia täytyy kun peliä katsoo. Siksi sanonkin mestaruuden voittavan Kanadan.

1. Kanada
2. Tsekki
3. Suomi
4. Saksa
 
Suosikkijoukkue
Puolueeton lätkänseuraaja
Suomen esitykset kisoissa ovat olleet parempia kuin oletin ennen kisoja, jolloin uskoin Suomen tien päättyvän viimeistään puolivälierissä. Toki nytkin voi niin käydä, koska Norja-peliä ei ole vielä pelattu mutta en usko millään Suomen häviävän peliä. Suomi on noussut erinomaisen hyvin vaikeista tilanteista ja joukkueen fiilis on huipussaan. Peli-ilme on ollut myös minusta hyvää. Maalinteko on vain tökkinyt, mutta maalipaikoista ei ole ollut pulaa. Tässä alkaa olla samanlaisia enteitä kuin vuonna 1995, jolloin Suomen peli ei aina ollut kovinkaan loistokasta (jos verrataan esim. edellisen vuoden kisoihin Italiassa) mutta vaikeista tilanteista noustiin (mm. alkusarjan Ruotsi- ja USA-pelit) ja joukkuehenki ja taistelutahto olivat erinomaista tasoa. Veikkaankin nyt Suomen uusivan vuoden 1995 tempun ja lyömällä Ruotsin finaalissa. Eli mitalijärjestys (sama kuin vuonna 1995):

1. Suomi
2. Ruotsi
3. Kanada

Saadaan taas kansanjuhla aikaan. Tosin ensimmäisen mestaruuden juhlien tasoa ei varmasti mikään voi ylittää, mutta rieha siitä kuitenkin tulee jos Suomi voittaa mestaruuden.

P.S Tosin on todettava, että lähtökohdat vuoden 1995 kisoihin olivat aivan erilaiset. Tuolloin Suomi oli yksi suurimmista suosikeista ja edelliskevään esitysten jälkeen mikä tahansa muu kuin mestaruus olisi ollut pettymys. Näihin meneillään oleviin kisoihin Suomi ei lähtenyt ennakkosuosikkina ja painolastina ei siten ollut samanlaisia odotuksia kuin vuonna 1995.
 
Viimeksi muokattu:

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Eihän tässä ole oikeastaan kuin yksi todellinen suosikki maailmanmestariksi, nimittäin Suomi. Valmennuksesta ja pelaajamateriaalista lähtien selkeä ykkönen ja kun lisätään vielä mullistava pelikirja ja täydellisyyttä hipova joukkuehenki ja pelaajien tyytyväisyys, arvostus ja kunnioitus päävalmentajaa kohtaan, niin melkeinpä ylivoimaisesta paketista puhutaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Gags: Lisäisin tuohon vielä, että Suomen treeneissä on ollut rento meininki ja joukkueessa on myös muutama todella pistämätön pukukoppipelaaja. Vaikuttaa varmalta. Ennen kisoja tosin liputin Venäjän maailmanmestaruutta ja totta puhuen uskon tähän vieläkin. Venäjällä kaikki on päinvastoin kuin Suomella. Joukkue on täynnä yksilöitä, joukossa on myös HMV-kaavasta poikkeavia henkilöitä, kuten Iso Paha Artjuhin. Lisäksi -ja tätä ihastelen kaudesta toiseen- Venäjällä on aina vaan pokkaa tulla arvokisoihin ilman minkäänlaista pelisysteemiä. Ne vaan pelailee lätkää ja Bykov katselee aitiosta. Mutta nämä taiteilijat ovat kunnossa silloin kun pitääkin. No, jos tänä iltana Kanada voittaa Venäjän, olen tietenkin väärässä ja sitten on Suomen paikka. Yksi asia on varma. Jos Suomi pääsee finaaliin, se voittaa. On jo tilastollinen mahdottomuus hävitä finaali isommilla todennäköisyyksillä kuin häviää täyteen satunnaisuuteen perustuvan kolikonheiton.

Se on Venäjä tai Suomi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös