Toivonen Norjaan

  • 2 124
  • 9

muumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
LUKKO
Lähti sitten Toivonen loppukaudeksi Norjaan Storhamarin joukkueeseen.

Ei vissiin ollut käyttöä Lukossa. Toivottavasti ei tule loukkaantumisia. Niin ja saatais loukkaantuneet takaisin kehiin.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Oikein hyvä

Toivosen Norjan matka on oikein hyvä juttu. Toivottavasti hän kiitää raketin lailla sieltä takaisin Lukkoon palattuaan.
 

Pakki105kg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, New England Patriots
Käväisihän eräs Petri Vehanenkin norjassa pelaamassa, ja nyt kolkuttelee suurinpiirtein maajoukkueen portteja.. toivottovasti Toivonen pysyy ehjänä ja saa paljon peliaikaa että kehittyy.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ikinä en ole Norjan liigaa nähnyt, mutta luulen ihan pelkällä mutu-tuntumalla että Toivonen on sarjan kärkipään pakkeja. Ison kokonsa, kovan laukauksensa ja fyysisen pelinsä ansiosta hän on varmasti tuolle porukalle vahvistus. Luulen että Norjan liigassa pelataan SM-liigaan verrattuna melkoisen hitaalla tempolla, joten ei se liikkuminenkaan varmaan ole esteenä menestykselle.

Onnea Makelle Norjaan.

http://www.sil.no/

Näköjään siellä pelaa Makelle jo entuudestaankin tuttu pelaaja, Mikael Tjällden, joka kävi taannoin Lukossakin. JYPistä ja Ipasta tuttu Håkan Åhlund kuuluu niinikään joukkueeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Lotila myös...

Petteri Lotila on ollut Raumalla, mutta vain koska Norjassa on sarjatauko. Lotila on sopinut jatkosta niin Stanvanger Oilersin kuin Jyrki Santalankin kanssa, Ismo Lehkosen siunaus enää puuttuu. Mutta Lotila ei odota sen enempiä peliaikoja Lukosta, eikä oleta näinollen myöskään Lehkosella olevan mitään siirtoa vastaan.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
ja näinhän siinä kävi

Lukon nettisivuilta löytyy seuraava tieto, Teemu Kesän polven sivusiteet paukahti, Urama arvioi parin viikon poissaoloa..
Jos Nikke ei pysty lauantaina pelaamaan niin mistä me revitään se
kuudes pakki. Akkanen A-junnuista.? Tai päädytäänkö paniikkiratkaisuun ja revitään se HPK:n Prinz Raumalle.? Ei hyvältä
näytä saati vaikuta, ikävä myöntää mut nyt Toivosen Markokin vois toimia pelastavana enkelinä.

Toisaalta mestiksestä vois löytyä hätäapuja ainakin jouluun asti..
Eli näillä näkymin voidaan unohtaa Tinken tai Immosen tulo Kettupaitaan, rahastahan tää homma on loppujen lopuksi kiinni.
Jäljellä oleva valuutta tulisi sijoittaa puolustajaan, eikä mihinkään
kädettömään kivijalkaan. No eiköhän Ika Santalan kera jonkun
ratkaisun kehitä ennen lauantain äärettömän tärkeää peliä.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Varmaan Toivosta odottaa ihan valoisa tulevaisuus Norjassa. Liigan tasoa kuvaa hyvin esimerkiksi se että Sami-Ville Salomaa joka aikoinaan ei mahtunut alkuunkaan Tapparan pelaavaan kokoonpanoon, nousi Norjan liigassa joukkueensa aivan tähtipelaajaksi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tällä siirrolla on se tarkoitus, että Toivonen saisi nyt pelata niin paljon kuin sielu sietää, sen myötä tapahtuisi kehitystä kaikilla osa-alueilla ja ensi kaudella hänestä olisi Lukolle enemmän hyötyä.

Janne Niskalan kohdalla se taisi toimiakin, kun Janne alkuvuonna 2001 käväisi Manchesterissa, toivottavasti se onnistuu Toivosenkin kohdalla. Toisenlainenkin esimerkki nimittäin on: Toivosen kanssa lähes yhtä liukkaasti luistellut Jimmy Provencher lähetettiin Milanoon samoin evästein mutta hänestä ei tullut pelimiestä sielläkään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mitäs Makelle kuuluu?

Storhamar Dragonsin nettisivut www.sil.no antavat ymmärtää seuraavaa Marko Toivosen urasta Norjassa: Toivonen on pelannut Dragonsissa 7 peliä ja tehnyt niissä tehopisteet 3+3 sekä ottanut 14 minuuttia jäähyjä. Yksi Maken maaleista on ollut voittomaali, ja tehotilastossa tämä numerolla 88 pelaava Toivonen on 4 maalia plussan puolella.

Toivosta luonnehditaan sivulla näin: "Stor, sterk back med hardt skudd. Defensiven er störste styrke men markerer seg også offensivt." Eli ainakin Maken kovaa lämäriä tuossa kehutaan, muu jää pimentoon minulle.

Lieneekö Makelle annettu tuo numero 88 sen takia, että yhdessä toisessa liigassa pelaa myös muuan melkein yhtä iso pelaaja samalla numerolla? Hyökkääjänä tosin.
 

Dollar

Jäsen
Makelle kuuluu kuulemma tosi hyvää. Saa pirusti peliaikaa ja pelit on kuulemma kulkenu tosi hyvin. Ja yleisö siellä tykkää Makesta, lehtijuttua lainaten "sympaattisesta suomalaisesta on tullut yleisön suosikki". Make saa kuulemma oman numeronsa 43 vielä, kunhan paita tulee. Et se miks aluks on annettu juuri 88 on kyllä ilmeisesti ihan sattumaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös