Yahoo Fantasy Hockey -liiga

  • 5 288
  • 23

Crazy Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins & Winnipeg Jets
Elikkäs olen perustanut Yahoon!:n järjestämään NHL:ään sijoittuvaan nettimanagerointipeliin oman liigan. Näyttipä täällä olevan jo Jatkoajan oma liiga pelistä, mutta toivottavasti tällekin liigalle saadaan innokkaita mukaan. Jos olet ennen pelannut (jotkut ovat saattaneet pelata aiemminkin samassa liigassani kanssani) ja innostut, niin tervetuloa mukaan. Mutta ainoastaan jos olet innostunut ja olet valmis pelaamaan peliä aktiivisesti koko kauden ajan. Sellaiset pelaaja jotka jättävät pelaamisen kesken, ovat nynnyjä ja itse liigan ja muiden pelaajien kannalta se on erittäin valitettavaa. Se syö innostusta. Joten jos olet sitä mieltä että sinua huvittaa pelata koko pitkän NHL:n runkosarjan ajan, tervetuloa. Muussa tapauksessa, pysy poissa

Niille jotka jo tietävät perusteet peliformaatista, riittää varmasti tiedot perusasetuksista, jotka ovat alla:


Scoring & Settings
Setting Value
League ID#: 40589
League Name: Rink of Fire
Password: jalikulli
Custom League URL: http://hockey.fantasysports.yahoo.com/league/rinkoffire
Draft Type: Live Standard Draft
Draft Time: Sun Oct 3 6:00pm EEST
Max Teams: 20
Scoring Type: Head-to-Head
Max Moves: 50
Max Trades: No maximum
Trade Reject Time: 2
Trade End Date: March 24, 2011
Waiver Time: 2 days
Waiver Type: Continual rolling list
Can't Cut List Provider: Yahoo! Sports
Trade Review: Commissioner
Post Draft Players: Follow Waiver Rules
Max Acquisitions per Week: 4
Min Games Played (on goaltender): 3
Weekly Deadline: Weekly on monday
Start Scoring on: Week 1
Playoffs: Week 23, 24 and 25 (8 teams) Note: Week 25 runs 7 days from Apr 4 to Apr 10
Divisions: Yes (2 divisions)
Playoff Seeding Options: Division winners awarded top playoff seeds
Roster Positions: C, C, C, LW, LW, LW, RW, RW, RW, W, F, D, D, D, D, G, G, BN, BN, IR, IR, IR
Forwards/Defensemen Stat Categories: Goals (G), Assists (A), Plus/Minus (+/-), Penalty Minutes (PIM), Powerplay Points (PPP), Shorthanded Points (SHP), Game-Winning Goals (GWG), Shots on Goal (SOG), Faceoffs Won (FW), Hits (HIT)
Goaltenders Stat Categories: Wins (W), Saves (SV), Save Percentage (SV%), Shutouts (SHO)

Elikkäs kyseessä on kahdenkymmen joukkueen liiga, jossa on kaksi divisioonaa. Draftaussysteeminä on live-drafti, joka suoritetaan sunnuntaina 3. lokakuuta klo 18.00 eteenpäin. Drafti kestää noin kolme tuntia, varaa siis tarpeeksi aikaa. Draftiin ei ole pakko osallistua. Tällöin draftiin osallistumattoman joukkueen pelaajat valikoituvat pre-draft listan mukaan, jota kyseinen manageri voi muokata ennen live-draftin alkamista. Huomio! Kyseessä on viikkoliiga eli muutoksia voi ensi viikon rosteria varten tehdä vain edellisen viikon aikana. Viimeinen hetki tehdä muutoksia rosteriin ennen seuraavaa viikkoa on Tyynenmeren aikaa klo 23.59 (UTC -7), joka siis meidän Itä-Euroopan aikaa on minuuttia vaille yhdeksän maanantaiaamuna. Tämän jälkeen rosterimuutoksia ei voi enää tehdä seuraavalle viikolle. Rosterit pysyvät koko seuraavan viikon samoina. Eli ne pelaajat, jotka mangeri jättää penkille pureksimaan tuppea, pysyvät siellä koko viikon.

Jos on kysyttävää liigasta niin kysykää pois, tai jos et ole ennen pelannut liigaa, mutta haluat mukaan niin kysäisepä ihmeessä lisätietoja.

Tervetuloa!

- Ur-Nammu
 

Crazy Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins & Winnipeg Jets
Tällä hetkellä liigassa on neljä joukkuetta minun joukkueeni lisäksi. Vielä siis paikkoja on runsaasti vapaana. Toivottavasti saadaan liiga täyteen jatkoaikalaisista!

- Ur-Nammu
 

Crazy Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins & Winnipeg Jets
10 paikkaa jäljellä. Laitoin liigan yleiseen listaan josta kuka vaan voi liittyä liigaan. Näin, jotta saadaan liiga varmuudella täyteen.
 

Crazy Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins & Winnipeg Jets
Hiljaista täällä on, vaikka 12 paikkaa on jo täytettynynä. Tiedä sitten, mistä johtuu.. Liittykäähän, jotta saadaan drafti käyntiin sunnuntaina. Jos sunnuntaihin mennessä ei liity täyttä 20 joukkuetta, minun pitää katsoa mennäänkö vajaalla liigalla, vai miten tehdään. Jokatapauksessa, olkaa valmiita, että drafti alkaa vajaallakin (kunhan on parillinen luku) liigalla.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Mukana ollaan - neljäs ja samalla viimeinen liiga tälle kaudelle. Enempään ei viitsi ottaa osaa, tai sitten keskittyminen ja sitä kautta sijoitukset kärsivät.
 

Crazy Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins & Winnipeg Jets
Liiga on täynnä. Nyt vaan draftia odottelemaan ja sehän on sunnuntaina kello kuusi. Toivottavasti kaikki pääsevät osallistumaan tuohon hienoon tilaisuuteen. On aina harmillista jos joku jää pois live-draftista.
 

Crazy Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins & Winnipeg Jets
Tänään kello 18:00 live-Drafti pyörähtää käyntiin. Puolituntia ennen alkamisaikaa liigan etusivulle tulee Live-Drafti linkki. Let's Draft!
 

Hard8

Jäsen
Noniin, neljäs ja viimeinen liiga mulle ja HC Limu näyttää tällä kertaa tältä

Neal-B.Richards-Semin
Clowe-Duchene-Giroux
Cooke-Ott-Neil
Comeau-Horcoff-Legwand
Okposo

Markov-Martin
A.Greene-Aucoin

Miller
Quick
Pavelec

Ykkösketjulta roimasti pisteitä, kakkosketjulta tulee vähän kaikkea ja kolmosketjulta aivan tajuton määrä penaltteja ja taklauksia. Pisteitä siinä sivussa toki. Nelosketjulta toivottavasti hyvä kausi ja jonkun verran pojoja.

En näin äkkiä mietittynä löydä yhtään heikkoa kohtaa tiimistä joten aika pitkälti tällä lähdetään kauteen varmaan. Treidejä saa silti mielellään laittaa jos mielenkiintoisia pelaajia tiimistäni löytyy.

Vaikka tunnin olin pois draftista niin aika onnistunut suoritus vaikka itse sanonkin, ainoa kämmi oli Okposo, mutta senkin saan LTIR:ään ja jonkun puliukon waivereista siksi aikaa tilalle. Täytyy silti olla tyytyväinen ettei Savardia tullut tiimiin vaikka oli ~150. sijan tienoille rankattu itellä.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
RD Army:

Nash-Backstrom-Samuelsson
Burrows-Ryan-Backes
E.Kane-Bozak-Havlat
Stepan-Williams
Drury

Kubina-Zidlicky
Pietrangelo-Carlson
Cumiskey

Price
Elliott
Raycroft

Hyökkäyksen kautta lähdettiin joukkuetta rakentamaan ja tuohon ihan tyytyväinen olenkin, pisteitä ainakin pitäisi tulla, mutta myös taklauksia ja aloituksia.

Puolustuksessa on sekoitus kokemusta ja nuorta voimaa, vähän toivotaan-toivotaan osastoa näiden junnujen kanssa, mutta toivottavasti näyttävät heti kyntensä. Kiekollista potentiaalia tuossa viisikossa on yllin kyllin.

Maalivahtikolmikko ei sieltä aivan vakuuttavimmasta päästä ole, mutta Elliottin uskon ottavan paikkansa Ottawan ykkösveskarina, joten eiköhän noilla selvitä.

Kertokaapas Yahoo-ensikertalaiselle, että miten saa pelaajan IR-listalle? Vai minkälainen loukkaantuminen tässä pitää olla että sinne kelpuutetaan, eli saanko Burrowsia listalle edes laitettua?
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kertokaapas Yahoo-ensikertalaiselle, että miten saa pelaajan IR-listalle?

Kun NHL-joukkue ilmoittaa loukkaantuneen pelaajan NHL:n IR-listalle niin Yahoo tekee samoin. Tuo toimii nykyään aika saumattomasti kun Yahoo Fantasy Hockey on NHL:n virallinen managerointi.

Kunhan Canucks laittaa Burrowsin IR-listalle niin miehen valikkoon ilmestyy IR-vaihtoehto ja kun laitat Burrowsin IR-paikalle niin voit nostaa vapaista pelaajista jonkun kokoonpanoosi.
 

Pitbat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames
Harto Hunters
Ilya Kovalchuk-Vincent Lecavalier-Dustin Brown
Ryan Smyth-Patrik Berglund-Devin Setoguchi
Magnus Paajarvi-Mikael Backlund-Jiri Hudler
Brandon Dubinsky-Dan Sexton
Jordan Staal (IR)

Dion Phaneuf-Marc Staal
Niklas Kronwall-Brooks Orpik
T.J. Brodie

Henrik Lundqvist
Nikolai Khabibulin
Justin Peters

Ensimmäinen kerta live draftissa ja käsiin jäi paljon potentiaalia omaava joukkue. Jordan Staal menossa IR-listalle ja tilalle on pakko ottaa voimahyökkääjä (taklauksia ja jäähyjä). Sellaista saa tarjota myös tradeissa.
 

Crazy Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins & Winnipeg Jets
Uhkapelureiden kokoonpano näyttää draftin jälkeen näyttää tältä:

Raymond-Stastny-Gaborik
Benn-Seguin-Byfuglien
Riemsdyk-Belanger-Clarkson
Mayer-Brassard

Ehrhoff-Del Zotto
Edler-Liles
Alberts-Boychuk

Rinne
S.Mason
Theodore

Tyytyväinen olen tiimiin. Pakiston top 4 kivikova, saa nähdä vaihtaako joku tuosta nelikosta maisemaa, RW ois hakusessa.

Hyökkäys on tasainen, ainoan miinus ehkä kovuuden puutteessa.

Maalivahdit kondiksessa myös.

Tosiaan hakusessa RW, tai miksei myös LW. Tarjolla olisi puolustajaa.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Frostburn muodostui tässä(kin) liigassa varsin hyökkäyspainotteiseksi jengiksi johtuen hyökkääjä/pakkipistekategorioiden epäsuhdanteesta:

Heatley(LW/RW)-Staal-Stewart
Morrow-Sharp(C/LW)-Briere
Versteeg-Vermette-Voracek
Kulemin, Sutter, Stoll

McBain-Wideman
Ballard-Schenn
Carkner

Ward
Giguere
Auld

Hyökkäysosasto on täyttä timanttia ja offensiivissa tilastoissa pitäisi panna kampoihin kenelle vaan. Ilman loukkantumisia jokaiselta pelaajalta vaihtopenkki mukaanlukien voidaan odottaa vähintään pariakymmentä maalia ja 45-50 pistettä - kärkipelaajilta tietysti vielä enemmän. Taklausvoimaakin löytyy Morrowin, Stewartin, Kuleminin ja Stollin muodossa. Jäähyminuutteja ei ehkä tuolla nipulla paljoa tipu, mutta jostain on pakko tinkiä hyvän rosterin saadakseen.

Pakistoon panostin todella vähän (ensimmäinen pakki Wideman taisi tulla kierroksella 12), mikä näkyy nimistöstäkin. Kiitos nimimerkin Hard8 (vei siis kahdesti ajattelemani pakin paria vuoroa aiemmin) en saanut ihan haluamiani pelaajia, mutta kyllä nämäkin kelpaavat. Wideman tehnee jonkin verran pisteitäkin kuten myös McBain, mutta muut kolme tuovat lähinnä taklauksia ja jäähyjä. Schenn tulee kyllä paukuttamaan muutaman maalinkin, koska miehen laukaus on huomattavasti parantunut kesällä tapahtuneen lihasmassan hankinnan seurauksena.

Maalivahtiosastolla Ward on ehjänä pysyessään todella kova luu, jonka varaan on hyvä rakentaa. Giguere on oletusarvoisesti Leafsin ykköskassari ja uskon hänen pystyvän huomattavasti parempaan esitykseen kuin eräs nimeltämainitsematon suomalais"maalivahti" viime kaudella. Auld tuli otettua sitten ihan lopussa mahdollisten loukkaantumisten paikkaajaksi sekä jokerikortiksi, mikäli Pricen kuuppa ei vielä(kään) kestä ykkösvahdin roolia.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Frostburnin osalta kausi alkoi selvällä 11-4 -voitolla Team Puksusta. Ward-Giguere -kaksikko hoiti maalivahtikategoriat puhtaasti kotiin ja hyökkäys mätti Sharpin, Morrowin sekä Brieren johdolla maaleja siihen tahtiin, että vastustaja putosi kyydistä heti alussa. Joukkueen pelaajat olivat lopulta jopa liiankin itsekkäitä maaliruiskuja, sillä syötöissä tuli selvästi pataan. Myös erikoistilannepelaamista pitää kehittää, sillä YV- ja AV-pisteitä ropisi vähemmän kuin vastustajalle. Olen myös ohjeistanut pelaajiani ottamaan mallia Patrick Sharpista laukaushanakkuuden saralla, sillä tuossa kategoriassa jäätiin niin ikään vastustajan jalkoihin.

Tulevalla viikolla vastaan tulee oman ottelunsa puhtaasti 13-0 voittanut Saurus, joten leijumaan ei parane lähteä voiton jälkimainingeissa. Eräät pelaajistani olivat vapaailtanaan nähneet joukon Sauruksen pelureita baarissa melkoisessa edustuskunnossa, joten lieneeköhän vastustaja puolestaan lähtemässä takki auki tähän otteluun - nähtäväksi jää.
 

Pitbat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames
Koodi:
Sarjataulukko viikko 1 (18.10.2010):

The Last Cup of Fallen Minds
2.  team homm            9-3-3 	.700 	21 
7.  team miettinen       8-5-2 	.600 	18
8.  DEVILS               7-5-3 	.567 	17 
9.  Jänis                8-7-0 	.533 	16
10. Hallucination        7-6-2 	.533 	16 
11. RD Army              7-8-0 	.467 	14 
12. Harto Hunters        6-7-2 	.467 	14  
13. Forgotten Stars      5-7-3 	.433 	13  
15. Kehäraakit           5-8-2 	.400 	12
17. Muffdivers           3-9-3 	.300 	9

Conquering the Lord Stanley
1.  Saurus              13-0-2 	.933 	28
3.  HC Limu             10-2-3 	.767 	23 
4.  Frostburn           11-4-0 	.733 	22
5.  Uhkapelurit          9-4-2 	.667 	20
6.  Sweatty              9-6-0 	.600 	18 
14. Team Gregz           6-9-0 	.400 	12 
16. Charlestown Chiefs   4-9-2 	.333 	10 
18. Team Puksu          4-11-0 	.267 	8 
19. Espoon Leijonat     2-10-3 	.233 	7 
20. ZenoIslanderz       0-13-2 	.067 	2


Harto Huntersin ensimmäinen kierros päättyi niukkaan 6-7-2 tappioon Hallucinationia vastaan. Matsi oli erittäin tasainen lähes kaikilla osa-alueilla ja kääntyi vastustajan voitoksi vasta viikon viimeisen ottelun 3. erässä (H.Sedinin ylivoimapiste).
Viikon aikana tuli vapaista pelaajista poimittu P.A. Parenteau sekä Milan Jurcina, samalla tuli luovuttu Dan Sextonista ja T.J. Brodiesta.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Tämäkin ketju oli pudonnut melko alas, joten nostellaanpa sitäkin pitkästä aikaa. Piikkipaikallakin muutaman viikon viihtynyt Frostburn putosi nyt kolmanneksi, kun kärkiottelussa Uhkapelurit vei 8-6 voiton. Äärimmäisen tasainen kamppailu ratkesi lopulta yhden taklauksen erolla vastustajalle, joten voitto ei ollut kaukana. Chris Stewart palailee pikkuhiljaa kehiin loukkaantuneiden kirjoista, minkä pitäisi parantaa hyökkäystehoja. Frostburnin ainoa huolenaihe on maalivahtipeli, joka on tällä hetkellä täysin Cam Wardin varassa. J.-S. Giguere pelasi hyvän alkukauden, mutta on nyt joutunut olemaan nivusvamman takia tovin sivussa. Paikkaajana on tällä hetkellä Brent Johnsonia ja Peter Budajta, mutta kumpikin ovat pelaamaan päästessään melkoisia hasardeja. Wardillekin sattuu aika ajoin mustia hetkiä, joten tällaisessa ottelu per viikko -muotoisessa liigassa veräjänvartijaosasto antaa välillä liikaakin tasoitusta.
 

Pitbat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames
Nostetaan pitkästä aikaan tätä ketjua. 22-kierroksen runkosarja päättyi viime viikkoon ja tänään aloitetaan pudotuspelit. Puolivälieräparit näkee vasta klo12 jälkeen, kun minulla ei ole mitään hajua miten ne arvotaan kahden divisioonan liigassa.

Edit: Näköjään divisioonajako ei vaikuta pudotuspeleihin ja näillä mennään:
(1) Frostburn
(8) Charlestown Chiefs

(4) Team Gregz
(5) team homm

(3) RD Army
(6) Uhkapelurit

(2) Harto Hunters
(7) HC Limu


Harto Hunters voitti oman divisioonan ja liigassa oltiin toiseksi parhaita. Alkukausi oli erittäin vaikea ja siihen mahtui pari isoa tappiota, mutta Jordan Staalin paluu ja Kovalchukin+Setoguchin nousut omille tasoille veivät tiimini huikeaan loppukiriin. Ekalla kolmanneksella voitin 7. matsita 2, tokalla 7/5 ja kolmas perätti 8/7.
Jälkikäteen katsottuna omissa varauksissa oli pari hyvää (9. kierros Dustin Brown + 13. Brandon Dubinsky), mutta muuten menin aika pitkälti metsään. Tosin kauden aikana tuli hyvällä menestyksellä korjattu isommat virheet. Pudotuspeleihin mennään seuraavalla kokoonpanolla (lihavoituna kesken kauden tulleet pelaajat):
I.Kovalchuk-V.Lecavalier-D.Brown
R.Smith-B.Dubinsky-D.Setoguchi
S.Kostitsyn-J.Staal-P.A.Parentau
B.Prust-E.Belanger

N.Kronwall-D.Phaneuf
R.Hamrlik-M.Staal

H.Lundqvist
C.Mason

Vaihtopenkillä:
P.Berglund-J.Hudler
G.Clitsome

IR:
B.Orpik
N.Khabibulin
 
Viimeksi muokattu:

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Runkosarjan voitto tuli plakkariin lopulta aika selvällä erolla, mutta playoffseihin lähdetään hieman pelonsekaisin tuntein. Yksi tärkeimmistä syömähampaista, Patrick Sharp, sai edellisessä pelissä polvivamman ja saattaa olla pidempäänkin sivussa. Maalivahtipeli on edelleen liikaa Cam Wardin varassa. Mies pelaa toki käytännössä kaikki pelit, mutta kun Carolina ei ole mikään kärkijengi niin voittoja ei tule ihan yhtä tiuhaan kuin toivoisi. Vapaista agenteista tuli napattua playoffeja silmälläpitäen Duckseissa hyvin aloittanut Ray Emery, joka toivottavasti tukisi Wardoa edes jollain tavalla. Hänen luulisi ainakin saavan vähän enemmän startteja kuin aiemmat kakkoset Giguere, Johnson ja Budaj.

Playoffseihin lähdetään seuraavalla kokoonpanolla (boldaukset kesken kauden tulleita myös tässä):

Heatley-Staal-Briere
Kulemin-Sharp-C.Stewart
Versteeg-Vermette-Purcell
Voracek-Stoll

Schenn-Wideman
Daley-Hamonic

Ward
Emery

Penkillä:
Morrow, Gaustad, B. Johnson

Vastaan asettuu Charlestown Chiefs, joka voitettiin runkosarjan alkupuoliskolla lukemin 9-4. Kuluvan viikon kamppailusta tulnee suurella todennäköisyydellä tuota tasaisempi ja veikkaan jomman kumman voittavan yhden tai kahden pinnan erolla. Paljon on kiinni Sharpin pelikunnossa ja siinä, pystyvätkö Heatley ja V-alkuinen kolmikkoni nostamaan tasoaan mikäli Patrick ei pelaamaan kykene. Vastustajan rosteri on sen verran laaja, että hyökkäystehojen suhteen siimaa ei voi antaa yhtään - etenkin kun maalivahtipeli on melkoinen kysymysmerkki.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Näinhän siinä sitten kävi, kuten viikko sitten ennustelin - turpaan tuli pistein 6-7 ja Chiefs voitti lopulta yhden taklauksen erolla (tosin minulla oli yksi torjunta enemmän, joten jossittelu olisi ollut mahdollista myös toiseen suuntaan). Maalivahtikategoriat menivät itse asiassa tasan 2-2, mutta Sharpin oltua koko viikon sivussa kenttäpelaajat hävisivät osuutensa 4-5. Pahimmat alisuorittajat olivat juurikin ne pelaajat, joilta kaipailin edellisessä viestissä tasonnostoa eli Heatley, Vermette ja Voracek. Kolmikko kirjasi viikon peleissä huimat yhteistehot 0+2.

Kaiken kaikkiaan joukkueeni kausi oli aika kaksijakoinen; alussa meni todella hyvin, mutta jälkipuoliskon näennäisen hyvä saldo johtui enemmänkin heikoista vastustajista kuin oman joukkueen onnistumisista. Tähän nähden playoffs-tappio heti avauskierroksella ei ollut ehkä niin suuri yllätys kuin runkosarjatilastojen perusteella olisi voinut ajatella.
 

Pitbat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames
Harto Huntersille Fink of Firen mestaruus.

Harto Hunters vs Charlestown Chiefs finaalipeli oli erittän tasainen, johto vaihtui melkein päivittäin ja päättyi lopulta 6-6 tasalukemiin. Sääntöjen mukaan tasapelissä katsotaan keskinäistä runkosarjan ottelua, joka päättyi 9-4 Huntersin voittoon.

Finaali numeroina:
G 16-15
A 13-13
P 29-28
+/- 3-6
PIM 22-15
PPP 7-8
SHP 0-0
GWG 1-3
SOG 101-108
FW 119-35
HIT 80-51

WIN 4-3
SV 125-196
SV% .887-.912
SHO 0-0
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös