NHL:n pistepörssin voittaja kaudella 2010-2011

  • 6 378
  • 10

Pistepörssin voittaa kaudella 2010-2011?


  • Äänestäjiä
    64
  • Poll closed .

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
NHL kausi pyörähtää käyntiin tänään, joten laitetaan vielä pystyyn äänestys pistepörssin voittajasta.

Edelliset 9 pistepörssin voittoa ovat kaikki menneet eri osoitteeseen. Jatkuuko sama trendi vai ottaako joku nykypelaajista viimein tililleen toisen pistepörssivoittonsa?

2000–01 Jaromir Jagr
2001–02 Jarome Iginla
2002–03 Peter Forsberg
2003–04 Martin St.Louis
2004–05 työsulku
2005–06 Joe Thornton
2006–07 Sidney Crosby
2007–08 Alexander Ovechkin
2008–09 Evgeni Malkin
2009–10 Henrik Sedin
 
Viimeksi muokattu:

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Datsyuk sen vie, kun saa Zetan vierelle. Tuo Detroitin ykkönen on nyt todella kova, kun Selke-kaksoset ovat pitkästä aikaa alusta asti yhdessä.

Crosby/Ovechkin/Stamkos olisi aivan liian helppo ja massan mukana menevä arvaus, joten pitää heittää vaihteeksi joku muu :)
 

arska89

Jäsen
Suosikkijoukkue
MansePP
Aleksander Ovechkin. Taitava kaveri. Luulen, että intoa tulee riittämään sekä voittamisen ja tietenkin onnistumisen halua ei tule puuttumaan.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Pistepörssin kärjessä löytyy pelaajia Detroitista, Pittsburghista, Washingtonista, Vancouverista, Tampa Bayn suunnalta, veikkaan, että San Josestakin löytyy miehiä, joilla löytyy taitoa ja osaamista päästäkseen pistepörssin kärkisijoille. Mutta uskon kuitenkin, että voitto menee Washingtonin suunalle Alexander Ovechkinille, jollei hän loukkaannu tai kerää itselleen pelikieltoja pelityylinsä tähden.

vlad.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Ilya Kovalchuk innostuu maisemanvaihdoksesta ja repäisee, tuloksena pistepörssin voitto. Tuli ensimmäisenä mieleen kun aloin pienessä päässäni miettimään, fiilispohjalla mennään suurempia pähkäilemättä ja lukitaan tämä vaihtoehto.
 

Lazze

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tappara, Warkis, Leijonat & suomalaiset.
Stamkos is my man! Yzermanin tulo Tampa Bayihin voi osoittautua jo lyhyellä aikavälillä merkittäväksi asiaksi ja jos TBL nousee jo tällä kaudella takaisin Itäisen konferenssin keskikastin yläpuolelle, voi se tarkoittaa sitä että Stamkos tekee niin kovat tehot, että pistepörssin voitto tulee hänelle. Lopulta tämä ei ole kovin realistinen veikkaus vielä tälle kaudelle, mutta kivempi veikata epätodennäköisempiä veikkauksia.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Äänestys menee parin tunnin päästä umpeen.

Top-3 näyttäisi tällä hetkellä seuraavalta:

1. Alexander Ovechkin
2. Sidney Crosby
3. Steven Stamkos
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Marian Hossa.

Hossalta lähti vähintään Atlantin valtameren levynen gorilla pois niskastaan, kun Stanley tuli vihdoinkin voitettua. Nauttii varmasti nyt pelaamisestaan enemmän kuin koskaan ja sehän on tärkeää. Toki tuskin tämä toteutuu, koska Hossa osallistuu puolustusvelvoitteisiin aina hyvin, mutta pistetään tämä jokerina silti.

TOP-vitosen muut miehet tulevat olemaan Stamkos ja AO, joka jaksaa taas takoa kovat tehot, vaikka viime kaudella joukkue kokikin karun pettymyksen.

Neljänneksi itsensä kiilaa Ilya Kovalchuk ja viidenneksi Geno Malkin.

Eli näin:

1. Hossa
2. Ovechkin
3. Stamkos
4. Kovalchuk
5. Malkin
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Daniel Sedin näyttäisi voittavan pistepörssin. Sedinillä on 6 pisteen kaula St.Louisiin nähden kun runkosarjaa on enää 5-8 kierrosta jäljellä joukkueesta riippuen. Ei näyttänyt Daniel Sedin saavan keneltäkään luottoa kauden alla, joten kukaan ei osunut oikeaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös