Odotukset kaudelle 2010-11

  • 19 967
  • 41

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
2. Odotan etenkin Raskilta, Pelliseltä, Niinimäeltä, Anttilalta ja Rajalalta lopullisia läpimurtoa...

...Rajala 15+25=40.

Sivusta seuraamalla kuulostaa siltä, että Rajalaan kohdistuu monesta suunnasta aivan ylioptimistisia odotuksia. Ja nuo odotukset perustuvat siihen, että kaveri sattui pelaamaan yhden huikean nuorten MM-turnauksen.

Jos katsotaan Rajalan uraa hieman pidemmällä perspektiivillä, saadaan touhuun vähän realismia.

B-junnujena SM-sarjassa Rajala teki parhaalla kaudellaan 30 ottelussa 44 pistettä ja oli sillä sarjan pistepörssin kymmenes. Edelle kiilasivat muun muassa Tomi Pekkala, Matias Sointu, Iiro Sopanen ja Sami Blomqvist.

A-junnujen SM-sarjassa Rajala on tehnyt 35 ja 31 pistettä kaudessa. Koska hän ei ole pelannut täysiä kausia siellä, on tärkeämpää katsoa hänen pistekeskiarvojaan. Se oli molempina vuosina aika tarkalleen noin piste per peli.

Samaan aikaan huomattavasti parempia piste-per-peli -keskiarvoja samassa sarjassa naputtivat muun muassa liigasta jo tutut Mika Niemi, Tomi Pekkala, Jaakko Pellinen, Teemu Rinkinen, Antti Kerälä, Kim Strömberg, Aatu Hämäläinen, Sami Blomqvist, Severi Sillanpää, Olavi Vauhkonen, Antti Mäkilä ja Juuso Kaijomaa.

Viime kaudeksi Rajala siirtyi MM-turnauksen nostaman hypen saattelemana Brandon Wheat Kingsiin, mutta vaikka pisteitä syntyikin, oli kausi lievä pettymys. Kun joukkueen viisi parasta hyökkääjää tekivät kaikki kaudessa 80-100 pistettä, jäi Rajala 63 pisteeseen ja oli joukkueen sisäisessä pistepörssissä vasta seitsemäs. Edelle kiilasi jopa yksi puolustaja.

Rajalan puolustukseksi on pakko sanoa, että hän pelasi A-junnuissa nuorempana kuin yllä luetellut ja häntä paremmin tehoilleet pelaajat ja siksi hänen potentiaalinsakin on varmasti korkeammalla kuin suurimmalla osalla noista. Tosiasia on kuitenkin se, että Rajala lähtee vasta tänä syksynä ensimmäiseen liigakauteensa ja hyppy nuorten peleistä aikuisten ryminöihin on aina iso. Joonas Raskin kohdalla kovat odotukset ovat perusteltuja, mutta hän aloittaakin jo kolmannen liigakautensa. A-junnujen sarjoja dominoinut Jori Lehterä debytoi SM-liigassa 19-vuotiaana kuten Rajala nyt ja ensimmäiseltä kaudelta saldona oli 12 pistettä. A-junnujen SM-sarjassa kovaan tahtiin maaleja iskenyt Jonas Enlund teki 19-vuotiaana ensimmäisellä liigakaudellaan Tapparassa 46 ottelussa 2+1=3 pistettä. Toisella liigakaudellaan Enlund ja Lehterä sitten jo breikkasivatkin nykyiselle tasolleen.

Älkää ihmeessä kasatko Rajalan harteille kohtuuttomia odotuksia, joista vain aiheutuu hänelle ylimääräisiä paineita. Se, että liigassa debytoivalta 19-vuotiaalta odotetaan heti 45 pisteen kautta kuulostaa juuri tällaiselta. Viime vuonna vain 13 pelaajaa liigassa ylsi 45 pisteeseen tai yli. Rajan alle jäivät muun muassa Kim Hirschovits, Ville Viitaluoma, Tyler Redenbach, Shayne Toporowski, Jakub Petruzalek ja Tomas Plihal. Ja nyt Rajalan odotetaan jo debyyttikaudellaan nousevan noiden pelaajien edelle? Herätys!
 

sikaniska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FC Saku, Tottenham

Hyvä kirjoitus. Jäitä kannattaa laittaa hattuun Rajan suhteen. Tosin joidenkin osalta hattu ei taida riittää.

Sen verran täytyy Ilves-faneja puolustella, että Rajalan todennäköisesti saama peliaika ja vastuu tulee oleen iso ja näin ollen pisteitäkin pitää tulla. Lehterän ja Enlundin läpimurtokauden pisteille (42 ja 41) tuskin on asiaa, mutta peliaikaa ja vastuuta voisi olla saman verran luvassa. Sen verran tasapaksu ja jopa nimetön Ilveksen nippu on. Odotuksia nostattanee myös Rajalan edellinen esiintyminen Ilves-paidassa keväällä 2009.

Itse odotan, että Rajala tappelisi tosissaan kahden ensimmäisen ketjun paikasta (ja näin ollen ylivoima-ajasta) ja onnistuisi sen peliesityksillään lunastamaan.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Hyvä kirjoitus. Jäitä kannattaa laittaa hattuun Rajan suhteen. Tosin joidenkin osalta hattu ei taida riittää.

Sen verran täytyy Ilves-faneja puolustella, että Rajalan todennäköisesti saama peliaika ja vastuu tulee oleen iso ja näin ollen pisteitäkin pitää tulla. Lehterän ja Enlundin läpimurtokauden pisteille (42 ja 41) tuskin on asiaa, mutta peliaikaa ja vastuuta voisi olla saman verran luvassa. Sen verran tasapaksu ja jopa nimetön Ilveksen nippu on. Odotuksia nostattanee myös Rajalan edellinen esiintyminen Ilves-paidassa keväällä 2009.

Itse odotan, että Rajala tappelisi tosissaan kahden ensimmäisen ketjun paikasta (ja näin ollen ylivoima-ajasta) ja onnistuisi sen peliesityksillään lunastamaan.

20-30 pistettä lienee Rajalalta ihan realismia perustuen juuri tuohon mahdollisuuteen saada heti kiekollinen rooli ja yv-vastuuta. Plussaa Rajalan taustassa on se, että hän on pystynyt parantamaan esityksiään aina pelien muuttuessa tärkeimmiksi. Eli esimerkkeinä vaikka tuo U18-turnaus ja viime kevään pudotuspelit WHL:ssä. Yksi kysymysmerkki tietenkin on Rajalan varusmiespalvelus, jota Rajala käsittääkseni suorittaa tällä hetkellä. Eihän tuo urheilijoiden intti ole mitään meidän tavisten asepalvelukseen verrattuna, mutta kai tuo jotenkin saattaa otteisiin vaikuttaa.
 

Melarus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Yksi kysymysmerkki tietenkin on Rajalan varusmiespalvelus, jota Rajala käsittääkseni suorittaa tällä hetkellä.
Jostain olin lukevinani että molemmat herrat, Rask ja Rajala aloittaisivat varusmiespalveluksensa tammikuussa. Varsinkin Rajalan kohdalla pidän tätä järkevänä ratkaisuna, kaveri pystyy koko alkukauden rauhassa keskittymään miesten sarjassa pelaamiseen. Tammikuussa palvelukseen astuessa, on varmasti tietty rutiini tekemiseen löytynyt, enkä usko armeijan noiden muutaman jäljellä olevan kuukauden aikana niin pahasti rasittavan, kuin jos Rajala olisi heinäkuussa palvelemaan lähtenyt.

Eihän tuo urheilijoiden intti ole mitään meidän tavisten asepalvelukseen verrattuna, mutta kai tuo jotenkin saattaa otteisiin vaikuttaa.
Riippuu miten asiaa katsoo. Mielestäni tämä meidän tavisten käymä armeijakaan ei ole yhtään mitään, vaikka omastani aikaa jo onkin, niin tuskin se tässä nykymaailmassa ainakaan rankemmaksi on muuttunut. Uskoisinkin että suurin vaikutus on sillä ettei pahemmin ehdi paikalleen pysähtyä huilaamaan. Treenaamaan varmaan pääsee erittäin hyvin, mutta sama herätys seuraavana aamuna on kuin muillakin. Jatkuva seilaaminen treenien, pelien, kassun ja leirien välillä on varmasti henkisesti raskasta aikaisine herätyksineen ynnä muineen.

Aika moni liigakiekkoilija nukkuu mm. päiväunet aamutreenien ja lounaan päälle, tähän tuskin armeijassa käyville riittää aika, muutenkin rytmi sekoittuu varmaan aika paljon normaaliin verrattuna.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Jostain olin lukevinani että molemmat herrat, Rask ja Rajala aloittaisivat varusmiespalveluksensa tammikuussa.

Rask aloitti jo kesäkuussa Lahdessa. Rajala ei käsittääkseni vielä kesällä aloittanut, vaan vasta talvella.
 

juri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olipahan harvinaisen asiantuntematonta tekstiä "jurilta"! Vai että Ilvekseen hankittiin "vanhoja staroja, flopanneita staroja ja musta tuntuu jätkiä"? Et kerro yhtään nimeä joka kuuluisi tuohon em. ryhmään!

Vanhoja staroja:

Hurme

Ura on ollut jo pitkään synkässä syöksykierteessä ja vammakierre on ollut melkoinen. 35 vuotias jonka kyky kantaa jokkueetta vaikeina aikoina on todella iso kysymysmerkki. Harjoituspelit eivät Hurmetta kiinnosta, sen verran flegmaattista esitykset ovat olleet.

Määttänen

Vaikka Mätky oli viime kaudella joukkueen kantavia voimia, niin ikää alkaa olemaan 38 ja mies on joukkueen ykkössentteri käytännössä edelleen. Samanlaista apinaa joutuu kantamaan kun Raipe ja vielä kapteenin nauha hihassa. En ole ikärasisti mutta vain Ilveksen organisaatiossa tällainen on mahdollista.

Vanhoista staroista voidaan puhua kahden ansimmäisen pakkiparin puolustajien
Antti Bruunin ja Arto Tukion kohdlla. Jospa herrat loistavat kun tosipelit alkavat.

Kevään hankinnat ovat täysin mustatuntuu ja otetaan kun jostain saadaan vahvistuksia. Kesä,Bäckström, Glen, Lee ?????? Kuka näistä pelaa vielä joulutauon jälkeen Ilveksessä. Veikkaan että ei kukaan.

Omat juniorit ovat toki hyvä juttu, mutta niin ovat olleet niin monen aikaisemman katastrofikauden alussa hyvä juttu. Joka kauden alussa on hehkutettu oman kylän poikia ja että tämä on oman kylän juttu. Herätkää jo!!!!! Jos joukkueessa on tuollainen määrä A:sta -> liigaan ja kun puolustus on juuri niin heikko kun se vain voi olla niin on rakenteissakin jotain mätää. Ei näille pojille anneta mahdollisuutta kehittyä rauhassa liigatson kiekkoilijoikisi vaan nyt yritetään jotain toivotonta maailmanennätystä Ilves ja pojista mieheksi projekti.


Mitä tulee tuohon "vanhaan orkesteriin" niin sitä on kyllä täydennetty aika merkittävästi ja tavoitteena on osakeannilla saada Vinnien osuus putoamaan alle 50 %:n.
Ilveksen toimintapa on nyt selkeästi muuttunut. Siinä missä ennen joukkueen hankinnoista päätti "melkein jokainen" niin nyt se tehtävä on vain ja ainoastaan Seppo Hiitelän harteilla. Pelaajarinkiin on nostettu omia lupaavia junioreita, ei kehäraakkeja.

Seposta on tehty mannekiini joka puhuu kun on tarvetta puhua. Onko Sepolla valtaa vaikuttaa mihinkään jos "Nic" soitta Vinnielle ja kysyy pelipaikkaa ?
Viimekauden jälkeen yksikään joukueen kokoamiseen, kauden suunnitteluun ja päätöksiin vaikuttanut henkilö ei olisi saanut jatkaa päivääkään tehtävissään. Näitä "omia" luottomiehiä on organisaatio täynnä. Luottomiehet omaavat Ilvesmäisen ajattelutavan päätöksissään, juurtavat ajattelutavat organisaation uusiin henkilöihin ja saastuttavat lopulta koko organisaation polkemaan paikoillaan ja tekemään asiat kuin ne on ennen aina tehty. Koomista asiassa on Hautamaan siirto pelaajatarkkailijaksi, TJ sentäs ymmärsi mistä on kyse ja lähti, Hiitelä vanhan organisaation peruja, Pajuooja vanhan organisaation miehiä jne jne. Ei tämä ole mihinkään muuttunut vaikka asiaa kääntelee monelta kantilta. Hallituksessa istuu edelleen vanhat jäärät!!!

Et ole "juri" ilmeisesti lainkaan seurannut mitä Ilveksessä todella on tapahtunut ja tapahtuu!

Olen kuule seuranut rakkaan joukkueeni taaperrusta v.85 lähtien ja tiedän todella miten asiat hoidettiin silloin ja miten ne hoidetaan nyt!!!
 

Lynx_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rajalan ja Raskin lisäksi asepalvelusta suorittaa ilmeisesti Myttynen. Aloitti kai jo kesällä? Muutenkin Ilveksen nuorta joukkuetta rasittaa nuorten maajoukkue-esitykset kauden aikana. Ainakin ilmeisesti Aittokallio pelaa nuorten MM-kisoissa.
 

Bronco

Jäsen
No niin.

* Odotan Ilveksen joukkueelta peräänantamattomuutta. Jokaisessa pelissä ei voi antaa kaikkeaan, mutta kunhan omista pojista koostuva nippu yrittäisi aina parhaansa ja taistelisi loppuun asti. Halutonta neppailua on nähty tarpeeksi jo muutaman kauden ajan, huipentuen tietysti viimeisimpään jumboiluun.

* Odotan, että Ilves yltää runkosarjassa yhdeksänneksi ja voittaa Tampereen herruuden.

* Odotan, että mahdollisimman monelle hyvät näytöt antavalle nuorelle saadaan solmittua jatkosopparit ajoissa.

* Odotan yhden viisikosta Joonas Rask, Toni Rajala, Michael Keränen, Ville Korhonen & Jaakko Pellinen tekevän 30 pistettä jo tällä kaudella.

* Odotan LeKin, A-junioreiden ja liigajengin välillä tapahtuvan liikenteen toimivan aiempia kausia paremmin. Siis niin, että kaikki osapuolet hyötyvät ja pelaajat löytävät sopivat roolit omaa kehitystä ajatellen.

Kovia odotuksia, mutta näitä ei ole kirjoitettu vähääkään kieli poskella saati tietoisen optimistisesti. Uskon, että jokainen näistä kohdista täyttyy, vaikka tulisikin masentavia ajanjaksoja.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Näin kauden jälkeen lienee paikallaan palata tähän ketjuun ja katsoa miten omille odotuksille kävi.

Lyhyesti odotukset:

Urheilullinen menestys

Odotan, että karsinnat pystytään välttämään. Paikasta pudotuspeleihin pystytään vähintään taistelemaan pitkään.

Toteutui kerrassaan mainiosti. Karsinnat oli vältetty hyvissä ajoin myös teoreettisesti. Pudotuspelitaistelu kääntyi voitolliseksi samoin jo useita kierroksia ennen kuin kausi päättyi runkosarjan osalta.

Pelaajat

Yksilöt osoittavat kehittymisen merkkejä vastuuta saadessaan. Ottavat rohkeasti vastaan tarjotun vastuun eivätkä pelkää astua isompiin saappaisiin.

Moni pelaaja nousi liigakartalle tilanteessa, jossa heitä ei juurikaan tunnettu Ilveksen ulkopuolella. Jyrki Jokipakka kenties komeimpana esimerkkinä. Ilveksen paitaa kannettiin ylpeydellä ja sen eteen tehtiin töitä.

Valmentajat

Valmentajat uskaltavat luottaa nuoriin pelaajiin myös pitkässä sarjassa. Pystyvät luomaan Ilvekselle pelitavan, joka kehittää pelaajia taidoissaan. Laittavat huomattavasti aiempia kausia enemmän painoarvoa erikoistilanteille, koska karsintapeikko vältetään jo sillä, että ne ovat kunnossa.

Nuoriin pelaajiin luotettiin koko kauden. Fredrik Svensson kävi, mutta oli ainoastaan kovimman pakkien loukkaantumissuman aikana muutamia pelejä mukana. Pelitapa oli varsin aktiivinen ja perustui liikkeeseen ja taisteluun, jotka tämän joukkueen kiistattomia vahvuuksia olivat. Erikoistilanteet pienenä miinuksena. Ylivoima loksahti kohdilleen jossain määrin pudotuspeleissä, alivoima jo aiemmin runkosarjassa. Näissä on kuitenkin vielä paljon petrattavaa, joskin on myönnettävä, että etenkin ylivoimaan yksi kova tekijä viivamiehen paikalle auttaisi asiaa.

Muu johto

Omat vastuualueet tiedostetaan ja niillä pysytään. Yhdessä valmennuksen kanssa asiat hoituvat niin, että Ilves pystyy tekemään vähintään haluamansa jatkosopimukset jo hyvissä ajoin kauden aikana eikä takamatkaa joukkueen rakentamisessa synny viime talven tapaan.

Vastuualueilla on pysytty tällä kaudella erittäin hyvin. Hiitelä, Raunio ja Pajuoja ovat kukin kommentoineet ulospäin niitä asioita, jotka heille kuuluvat. Jatkosopimuksia väännettiin todella mukava kasa joulun jälkeen julkaistavaksi. Takamatkaa joukkueen rakentamiseen ei toden totta syntynyt. Erinomainen onnistuminen.

Talous

Osakeanti toteutetaan ja sillä parannetaan taloudellisia toimintaedellytyksiä. Palataan voitolliseksi yritykseksi, mutta ei sen vuoksi että tehdään runsaasti pelaajakauppoja, joilla taloutta paikkaillaan.

Tästä ei vielä ole virallista tietoa. Pelaajakauppoja ei tervehdyttämisen takia kuitenkaan tarvinnut tehdä. Käsittääkseni voitolliseen tulokseen ollaan menossa.

Ottelut

Peleissä viihtyy ja niihin on mukava lähteä.

Tässä selkeä onnistuminen. Ilves tarjoili pääosin erittäin viihdyttävää kiekkoa. Välillä voitettiin, välillä hävittiin, mutta pelien viihdearvo oli parasta vuosikausiin.

Sadun ensimmäinen kappale on nyt saatu päätökseen. Tarina jatkuu syksyllä. Ja varsin mielenkiintoisesta kohdasta.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Minä henkilökohtaisesti odotan Ilveksen uskottavuuden palaamista. Vaikka Ilves taistelisi siitä 13. paikasta, niin sen odotan tapahtuvan kovalla taistelulla ja periksiantamattomuudella. Jos pelin jälkeen vastustajat sanovat, että "Hienoa taistelua Ilvekselta, mutta tänään ei riittänyt.", niin silloin ollaan mielestäni oikealla tiellä.

Kunnon taistelulla tämäkin joukkue tulee napsimaan varmasti pisteitä, ei tuo hyökkäys niin huono ole kuin puhutaan. Oma toiveeni on, että ennen kauden alkua Ilves nähdään taistelemassa askelta korkeammista sijoista, koska nuoret ovat vakiinnuttaneet paikkansa liigassa.

Oma veikkaukseni on, että Ilves päätyy sijoille 12.-13.

Eli siis:

1. Ilveksen uskottavuus: Check
2. Kova taistelu ja periksiantamattomuus: Check
3. "Hienoa taistelua Ilvekselta, mutta tänään ei riittänyt.": Monet kerrat check.
4. ennen kauden alkua Ilves nähdään taistelemassa askelta korkeammista sijoista, koska nuoret ovat vakiinnuttaneet paikkansa liigassa.: Tämä jää vielä nähtäväksi, mutta eiköhän joukkue vastannut tähänkin huutoon. Eli check!

Ja kaikki kohdat selkeästi yli odotusten. Ja Ilveksen seuraaminen oli kivaa. Paljos ensi kauden alkuun on aikaa?
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nuorien sisäänajo on toki hienoa, mutta jos joku kuvittelee, että Ilves sisäänajaa edes puolet noista kymmenkunnasta nuoresta sopimuspelaajasta liigan runkopelaajiksi seuraavan kolmen kauden aikana ja pysyy silti kilpailullisesti uskottavana on aika epäuskottava.

En tiedä ketä tarkoitit, kun näin kirjoitit, mutta ruoditaanpa tässä nyt vähän näiden nuorien liigakelpoisuutta.

Aittokallio:
On osoittanut vähissä pelaamissaan otteluissa, että on jo nyt hyvää kakkosmaalivahtitasoa liigassa

Peltola:
On jo täysin liigatasoa ja vetää kovia minuutteja, vaikka fysiikassa vielä paljon korjattavaa.

Jokipakka:
Hyvää liigatasoa, vaikka fysiikassa vielä enemmän korjattavaa, kuin Peltolalla.

Rask:
Liigassa jo kakkos-kolmoskentän kamaa.

Myttynen:
Joillain osa-alueilla Raskiakin vahvempi. Hyvä peliäly. Papua vaan lisää.

Rajala:
Hyvä laukaus ja liike aivan riittävät liigaan. Voimaa lisää, niin hyvä tulee.

Tuominen:
Kuin viime kauden Myttynen. Tulevalla kaudella täyttä liigakamaa.

Sointu:
Haki vasta tuntumaa liigaan, mutta osoitti jo nyt vaarallisuutensa.
 

Bronco

Jäsen
Ilves esitti kaudella 2010 - 2011 sellaista peräänantamattomuutta, jota on nähty tässä seurassa viimeksi luultavasti 2000-luvun alussa Raipen johdolla. Valmennuskaksikon luisteluharjoitukset sen viime vuoden TPS-häviön jälkeen (näin yhtenä esimerkkinä) kertoi omaa kieltään myös siitä, että uudesta tekemisen meiningistä haluttiin viestä julkisuuteenkin.

Otteluihin oli mukava lähteä, varsinkin kun itse ottelutapahtuma vielä kehittyi kauden edetessä ja keväällä järjestettiin monenlaista oheistapahtumaa (Rock N Hockey, Koulukadun reenit, Turun megamatka jne). Runkosarjasijoitus oli hyvä ja Villi Kortti -kierroksen kautta noustiin Hämeen kovimmaksi jengiksi, vaikka keskinäiset matsit menikin Tapparalle.

Ilveksen pelaajarinki osoittautui runkosarjan aikana sopivan laajaksi. Joukkueesta kuoriutui toimiva ykkösketju suhteellisen nopeasti eikä heidän takanakaan pelätty ottaa vastuuta pisteiden tekemisestä, mikäli Niinimäellä ja kumppaneilla sattui heikompi ilta. Positiivisimpana yllätyksenä jäi mieleen loukkaantumisista kärsineen pakkiosaston otteet.

Yksittäisiä pelaajia käsittelen tarkemmin toisessa ketjussa, mutta rosterista löytyi kyllä kiitettävästi mielenkiintoisia väriläiskiä. Uransa äärimmäisen tyylikkäästi lopettanut herrasmiespelaaja Määttänen, kulttisuosion partaalla heiluva Teemu Kesä, upean kauden pelannut taikuri nimeltä Jesse, Lempäälän Jätti, provokaattori Lee, Kanadassa syntynyt Suomen ja Yhdysvaltojen kansalainen aka Citizen Kaitsu + kaikki omat nuoret...

Parasta on, että runkopelaajille saatiin jatkosopimukset jo aikoja sitten.

ODOTUKSET VS. JÄLKIVIISASTELUT

* Odotan Ilveksen joukkueelta peräänantamattomuutta = toteutui.

* Odotan, että Ilves yltää runkosarjassa yhdeksänneksi ja voittaa Tampereen herruuden = taktisesti kymmenensiä ja tätä kautta eräänlainen Hämeen herruus. Kelpaa.

* Odotan, että mahdollisimman monelle hyvät näytöt antavalle nuorelle saadaan solmittua jatkosopparit ajoissa = toteutui.

* Odotan yhden viisikosta Joonas Rask, Toni Rajala, Michael Keränen, Ville Korhonen & Jaakko Pellinen tekevän 30 pistettä jo tällä kaudella = Rask taisi päästä lähimmäksi, mutta ei toteutunut.

* Odotan LeKin, A-junioreiden ja liigajengin välillä tapahtuvan liikenteen toimivan aiempia kausia paremmin. Siis niin, että kaikki osapuolet hyötyvät ja pelaajat löytävät sopivat roolit omaa kehitystä ajatellen = Ilveksen kannalta toimi ehdottomasti todella hyvin, mutta kuinka paljon mahtoi hyötyä LeKi...

Kauden arvosana 9+, josta tuo iso plussa vielä erikseen Hannu Meskaselle rehellisyydestä.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Itse odotan nuorelta joukkueelta aktiivista ja taistelevaa peliotetta ja olen mielissäni siitä, että tälläinen kotikutoinen joukkue on helppo kannattaa ja odotusten ollessa alhaalla on varmasti edessä joitan hienoja otteluita, joissa ennakkosuosikki jää kotijoukkueen jyrän alle.

Valitettavasti etenkin puolustuksen ennalta todella heikko osaamistaso näyttää jättävän meidät pois pudotuspeleistä, mutta odotan Ilveksen olevan mukana taistelussa uudelle vuodelle ja mielellään pidemmällekin.
Yllätyksekseni osuin arviossani kohtuullisen oikeaan. Varsinkin ensimmäisen kappaleen osalta. Jälikmmäisessä kappaleessa jäin kiinni, mutta en ihan housut kintuissa.
 

Arzamas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jani Hurme, entinen huippu, voi myös onnistuessaan ällistyttää monet häntä haukkuneet.
Kunhan kaveri vain jaksaisi treenata. Kesä on mennyt enemmänkin neppaillessa. Ihmettelen tätä koska miehessä on potentiaalia kunnossa ollesaan.

Tästä nimerkki Vanhan Lenin kommentista olisi mukava näin kauden jälkeen kuulla lisää, ei varmasti ollut hatusta heitetty letkautus. Ainakaan Jampan peliesitysten perusteella.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in

Olin täysin oikeassa tuossa arviossani Jani Hurmeesta, nimittäin kundi ällistytti meidät kaikki olemalla aivan käsittämättömän paska veskari, kunnossa ollessaan siis. On se ihmeellistä kuinka Hurmeen kanssa tehtiin suora 2 vuoden sopimus aikanaan!
 
Viimeksi muokattu:

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
En tiedä ketä tarkoitit, kun näin kirjoitit, mutta ruoditaanpa tässä nyt vähän näiden nuorien liigakelpoisuutta.

Totta. Nyt kyllä menin metsään ja iloisesti. En olisi todellakaan uskonut edes lähimain tällaiseen suorittamiseen kauden alla. Silmät ovat kyllä avautuneet varsin perusteellisesti.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Totta. Nyt kyllä menin metsään ja iloisesti. En olisi todellakaan uskonut edes lähimain tällaiseen suorittamiseen kauden alla. Silmät ovat kyllä avautuneet varsin perusteellisesti.

Älä välitä. Ei tässä varmaan kukaan uskonut, että noin moni junnu pystyy näin kypsään esitykseen. En ainakaan minä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös