III-divisioonan jatkosarja kaudella 2010–2011 (etelä)

  • 11 319
  • 9

Stürmer

Jäsen
Nyt on lohkojaot tehty

Lohko 1

A-Rangers (Helsinki)
Hawks (Järvenpää)
HC Ludwig (Vantaa)
HC Morjens (Helsinki)
KHT (Kirkkonummi)
KJT KerHo (Kerava)
PUS (Espoo)
SEURA (Espoo)
Tiikerit (Helsinki)

Lohko 2

EKS (Espoo)
H.K.H. (Hyvinkää)
HC Tankki (Helsinki)
KoPo (Helsinki)
Näädät (Helsinki)
PiTa (Helsinki)
Red Wings (Helsinki)
Viikingit (Helsinki)

Tietääkö joku miksi HC Ludwig ei ole ottanut II-divisioona paikkaansa vastaan?
Jäikö joukkue taloudellisista syistä III-divisioonaan?
 

Brandu

Jäsen
Nyt on lohkojaot tehty
Tietääkö joku miksi HC Ludwig ei ole ottanut II-divisioona paikkaansa vastaan?
Jäikö joukkue taloudellisista syistä III-divisioonaan?

Ilmeisesti juurikin taloudelliset syyt sekä ettei joukkueella ole urheilullisia mahdollisuuksia II-divarissa. Liittohan uhkasi pudottaa joukkueen neloseen, mutta syystä tai toisesta joukkue sai paikan kolmosen jatkolohkosta.

Omaan perstuntumaan perustuen;

1-lohkon vie Ludvig, Seura tai Hawks
2-lohkon vie KoPo tai RW.

Pelaavatko lohkovoittajat keväällä paikasta kakkoseen, vaiko vaan finaalipelejä kolmosen pokaalista?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

No, ainakin kohtalaisia tehopisteitä... Ville Rankinen 12+6 ja Joni Räikkönen 4+14. Harva pääsee kehumaan vastaavilla tilastoilla koskaan.

Mutta aina sitä näköjään oppii uutta. Olen luullut, että kokoonpanoon vaaditaan joku minimimäärä pelaajia, mutta jos nuo tilastot pitävät paikkansa, niin vastustaja on vetänyt koko pelin maalivahdilla ja viidellä kenttäpelaajalla. Kova suoritus sekin, mutta ehkä tähänkin olisi ollut joku fiksumpi ratkaisu olemassa.
 

JuAn

Jäsen
Ymmärtääkseni ottelu Red Wings - Näädät on keskeytetty ajassa 48:52, jolloin Näätien pelaaja sai 10 minuutin rangaistuksen ja kentälle jäi vain 4 kenttäpelaajaa maalivahdin lisäksi. Tämä tulospalvelusta nähtävän pöytäkirjan perusteella, jossa maalivahtien peliajaksi on merkitty tuo 48:52. Pöytäkirjasta löytyy tosin paljon ihmeellisyyksiä, joten tuosta ei voi olla varma. Pöytäkirjan pitäjän nimi on sama kuin Red Wingsin kapteenilla. Onko sattumalta sama nimi vai onko kapteeni neljän maalin ja 14 maalisyötön ohessa vielä pitänyt pöytäkirjaakin? Vai onko pöytäkirja ollenkaan realiaikainen? Vielä kuitenkin ihmetyttää tuo Näätien kokoonpano 1+5 pelaajaa, kuitenkin joukkueen tilastoissa kolmessa ottelussa on nimensä saanut pöytäkirjaan 2+17 pelaajaa. Onko flunssa-aalto iskenyt vai oliko lauantai-ilta monelle pikkujouluilta?
 

Brandu

Jäsen
Kakkoslohko joulutauolle kahden kerroksen jaolla

Etelän kakkoslohkossa neljän pelatun "kierroksen" jälkeen puhtaalla pelillä on RW, HKH ja KoPo. RW on tästä kolmikosta esittänyt maalinteon mallia muunmuassa EKS:n ja Näätien kustannuksella. HKH on taasen pitänyt oman pään puhtaana, kun päästetyt maalit omiin on hieman yli 2 per ottelu. KoPo taas painii miehistöongelmien kanssa. Vierasottelu PiTaa vastaan, sekä kotiottelu Tankkia vastaan KoPo pelasi 7 - 8 ukolla. KoPolla on vuodenvaihteen jälkeen ensiksi RW vieraissa ja hetiperään HKH kotona, jolloin varmaan jo haetaan asetelmia lopulliseen lohkosijoitukseen. Muista joukkueista ei ole ollut jo kolmelle mainitulle juuri vastusta, sillä Viikingit ja EKS on edelleen voitoitta ja muillakin on enempi lukua tappiosarakkeessa kuin voitoissa.
 

Brandu

Jäsen
Lohkossa 2 on kärkiporukat HKH ja RW karanneet muilta. Molemmilla on edelleen puhdas 8 ottelun sarja, RW pitäessä piikkipaikkaa maalieron turvin. KoPo konttasi tammikuun alussa kummallekin joukkueelle, joista HKH:lle paljon puhutuilla kaksinumeroisilla. HKH ja RW pelaavat tällä viikolla ensimmäisen kohtaamisensa Hyvinkäällä. KoPo on sukeltanut alkusarjan jälkeen roimasti, ja näemmä kokoonpanosta puuttuu toistakymmentä ukkoa...? HKH ja RW on materiaaliltaan sarjan vahvimmat, kun varsinkin HKH:lla on vielä reservissä yli kentällinen pelaajia. Muista lohkon joukkueista Näädät on parantaneet otettaan pitäen kärkikaksikonkin tiukoilla, joten näillämain Näädät havittelee KoPolta kolmatta sijaa lohkossa. Muut joukkueet ovat jatkaneet siitä mihin viime vuonna jäivät..
 

tuffgong

Jäsen
Lohko kakkosessa lähestytään päätöstä ja paljon on vielä pelissä. Häntäpäässä Näädät pelaa tänään karsiutumisesta PiTaa vastaa, tappiolla joukkue varmistaisi paikkansa EKS:n seurana karsintaviivan alapuolella, voitolla tulisi lähes varma paikka kolmosessa myös ensi kaudella. Jos Näädät voittaa tänään PiTan käy Tankin tilanne tukalaksi, kun kauden viimeisessä ottelussa pitäisi voittaa HKH välttääkseen karsiutumisen. Keskikastissa KoPo tuskin enää kasvattaa pistesaldoaan kun viimeisessä ottelussaa vastaan astuu RedWings jolla on vielä mahdollisuus lohko voitoon. Viikingit paranteli eilen maalisuhdettaan kaatamalla EKS:n rumasti 38-4! Näin ollen vahvasti viimeaikoina esiintyneet Viikingit voittamalla viimeisessä ottelussaan PiTan nousisi kolmanneksi. Jos taas PiTa voittaa kaksi viimeistä otteluaan jää Viikingit viidenneksi, PiTa nousee neljänneksi ja kolmos sijan vie KoPo. Lohkon kärjessä käydään tulevana launtaina erittäin mielenkiintoinen ottelu kun RedWings ja H.K.H. iskevät yhteen Malmilla. Tässä ottelussa on panoksena kaikella todennäköisyydellä lohkon voitto ja paikka kakkosen karsinnoissa. Ottelussa H.K.H.lle riittää tasapeli kun taas R.W. voitolla menisi lohkon kärkeen paremmalla maalisuhteellaan. Toki molemmilla kärkijoukkueilla on keskinäisen ottelunsa lisäksi vielä yhdet ottelut, mutta en jaksa uskoa että sarjan ylivoimaisesti kaksi parasta joukkuetta näissä otteluissa kompuroisi. Henkilökohtaisesti toivon lohko voittoa laajemman materiaalin omaavalle Hyvinkääläis ryhmälle jolla on alusta asti ollut tavoitteena nousu kakkoseen ja joka on myös kerännyt mukavasti yleisöä otteluihinsa.
 

Anzi

Jäsen
Mikä systeemi tämä on, että Eteläisen III-div Lohko 2:sen voittaja H.K.H jo pelaa Lisäkarsintasarjaa II divariin, kun saman alueen Lohko 1 on vielä kesken?

Miten Lohko 1:sen voittaja (näillä näkymin Tiikerit tai Seura) jatkaa kauttaan? Tuleeko heillekin joku oma karsintasarja vai mitä?
 

Stürmer

Jäsen
Mikä systeemi tämä on, että Eteläisen III-div Lohko 2:sen voittaja H.K.H jo pelaa Lisäkarsintasarjaa II divariin, kun saman alueen Lohko 1 on vielä kesken?

Miten Lohko 1:sen voittaja (näillä näkymin Tiikerit tai Seura) jatkaa kauttaan? Tuleeko heillekin joku oma karsintasarja vai mitä?

Tiikerit ei halunnut nousukarsintoihin, siksi RW on siellä..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös