HC Keski-Uusimaa 2010–2011

  • 52 343
  • 109

canttig

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
En tiedä liittyykö tuo nimeen, mutta ainakin kahdella edellisellä kaudella kausikorttiin liittyi Keski-Uusimaa -lehden tarjous ja taisi myös se kauden alkuturnaus olla myös nimeltään Keski-Uusimaa turnaus. Tällä kaudella kausikorttin mukana oli Hesarin tarjous ja alkuturnaus oli Vartti-turnaus, joten sekin on muuttunut.

Ehkä nimellä HC Keski-Uusimaa haetaan koko alueen yrityksiä, katsojia ja kenties pelaajiakin. Järvenpääläisen voi olla helpompi tulla pelaamaan/katsomaan/tukemaan HC Keski-Uusimaata (HCK) kuin HC Keravaa (HCK).

Faniryhmä huutaa joka tapauksessa "HooCeeKoota" joten joukkue voisi olla nimeltäänkin pelkästään HCK (HC HCK).
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Kalle Helminen

Silmiini pisti HCK:n kotisivujen otteluennakossa, että Kalle Helminen ei ole tänä vuonna pukenut peleihin. Onko syynä joku loukkaantuminen tms. Muutenhan pidän nimenomaan Helmistä luotettavimpana maalivahtina HCK:n maalivahtikolmikosta.
Muuten ei rosterissa ollut mitään yllättävää ja pisteideet on ihan otettavissa Keravalle.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Kyllä Wessman on parantanut otteitaan. Ensin tänä vuonna nollapeli Luviaa vastaan ja tänään Imatralla Joakim hoiti tonttinsa hyvin, yhtään ns. helppoa ei mennyt
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
HCK - Tuuski

Perjantaina pelataan Keravalla kauden neljän paikallispeli. HCK sivuilla on mielenkiintoinen otteluennakko ja näyttäisi olevan satsausta paikallispelin tunnelmaan. HIFK:n Red Cats toivat edellisenä kautenakin mukavasti tunnelmaa halliin. Ainoastaan ihmettelen, että miksi loistava kuuluttaja piti vaihtaa toiseen tähän otteluun? Mutta kaipa vakio juontajalla on jotain muuta menoa. Perjantaina jännätään ottaako HCK neljännen kerran niskalenkin naapurista vai saako Tuuski kuparisen rikki tältä kaudelta?
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Ottelutapahtumasta peräti näyttävä ilmoitus päivän Hesarissa.
Paria sanamuotoa tarkistaisin, mutta niin aina...
Käykääpä Keravalla.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
HCK:n rosteri loppukaudella

HCK:ssa ei näyttänyt tulevan muutoksia pelaajistoon loppukaudelle. Joukkueen kotisivut tiedottivat asiasta. Hyvä niin sillä joukkue on pelannut hyvin joukkueena ja nyt sitten katsotaan mihin siivet kantavat. Maalivahti Wessmanille meni paikallispelissä muutama helppo, joten nähdäänkö Helminen taas tositoimissa KooVee:ta vastaan viikonloppuna.
KJT Tuuskissa on huhujen mukaan käynyt aikamoinen puhuri, mutta siitä varmaan uutisoivat tahot, jotka tietävät asiasta lisää. JHT:lta lähti joukkueen kantava voima, joten kärkikolmikkoa on loppukaudella haastamassa tosissaan Porvoon Hunters sekä Ketterä. Paljon on kuitenkin vielä pisteitä jaossa, joten paljon voi loppukautena tapahtua.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
HCK:n peliesitykset

HCK on pelannut viimeaikoina varsin tehokkaasti pisteiden valossa. Annan tässä oman näkemykseni joukkueen eri osa-alueista.
Maalivahtipeli:
Viimeaikoina Wessman on kantanut vastuun torjuntatöistä. Hieman ihmetyttää allekirjoittanutta tämä sillä alkukauden peliesitysten varjolla pidin Helmisen peliesityksiä tasapainoisempana. Onko taustalla joku loukkaantuminen vai miksiköhän painosuhteet ovat muuttuneet? Wessman on kiistatta voittava maalivahti 100% voittoprosentilla, mutta torjunta% ei vakuuta. Pelin sisällä esitykset heilahtavat melkoisesti. Mikäli HCK haluaa menestyä keväällä on sen saatava tämä osa-alue kuntoon.
Puolustuspeli:
Joukkueen sielu on kapteeni Tuominen, joka tukee hyvin hyökkäyksiä. Välillä tosin näkyy yli-innokkuutta hyökkäsypäässä, joka voi olla tiukoissa peleissa ratkaisevaa hyvässä tai pahassa. Positiivinen yllätys on ollut nuori Kavanne, joka pelaa varsin ennakkoluulottomasti. Toki vielä tulee virheitäkin ja avausten lähtö omasta lavasta kestää tuhottoman kauan, mutta kaveri on kehittynyt huomattavasti ensi peleistä. Eniten profiilin nostoa kaipaan pakkiparilta Järvinen-Juutilainen, jotka mielestäni pystyisivät vielä parempaan. HCK:n puolustus on suurin kysymysmerkki loppukautta silmälläpitäen.
Hyökkäyspeli:
Tämä on ylivoimasesti tämän sarjan kovin. Kovimman siitä tekee sen laajuus. Neloskenttäkin nakuttaa illasta toiseen pisteitä ja tekee todella hyvää työtä. Mikäli yhden ketjun peli ei kulje niin penkiltä löytyy vielä yli kolme ketjullista tulivoimaa. Esimerkiksi viime pelissä Haapasaaren kenttä oli surkea ja viimeisessä erässä peliaika jakautui muille. Tulos oli sen mukaista.
Erikoistilanteet:
Ylivoima on vaarallinen. Joukkue on hyödyntänyt tehokkaasti ylivoimansa.
Alivoimassa on paljon parantamista. Puolustajat eivät siivoa maalinedustaa riittävästi ja hyökkäjienkin kiekkojen blockaaminen on muutaman pelaajan harteilla.
Ensi viikonloppuna on tärkeät pelit edessä. Pelin pitäisi kehittyä sille tasolle, että joukkue pelaa kauden viimeiset pelit sillä tasolla mihin se pystyy parhaimmillaan. Toivotaan, että maalivahtipeli sekä puolustuspeli nostaa tasoaan sille tasolle, että sillä tulee tulosta. Ja nyt en tarkoita puolustuspelillä puolustajia vaan kaikkia pelaajia kentällä.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Onnea HCK 15. ottelun voittoputkesta

Aikamoinen suoritus. Mielenkiintoisen tästä tekee, että HCK:lla pelasivat kaikki kolme maalivahtia vuorollaan :)
Karsintasarja voi olla liian kova tänä vuonna, mutta eihän näistä peleistä ikinään tiedä. Jos pelihuumori on kohdillaan niin mitä tahansa voi tapahtua.
 

Ttie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
Onnea HCK 15. ottelun voittoputkesta
Aikamoinen suoritus. Mielenkiintoisen tästä tekee, että HCK:lla pelasivat kaikki kolme maalivahtia vuorollaan :)
Karsintasarja voi olla liian kova tänä vuonna, mutta eihän näistä peleistä ikinään tiedä. Jos pelihuumori on kohdillaan niin mitä tahansa voi tapahtua.
Eikä siinä vielä kaikki, kohta niitä on 21 ;D

Keskiviikkona kaikki halliin 18:30. KooVeen kanssa ei oo koskaan ollu helppoa, mutta siinäpä se juju piileeki. (No, osattiin sitä järjestää jännitystä Ketterä-matsissaki.)
Jospa keskiviikkona C-katsomoki ois valmiimpi, paikalle klo 18:00 ja lämppäreiksi puoli tuntia karjuntaa käytävillä;)
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Ei vielä onnistunut nousu ylemmäksi, mutta kun jaksaa tehdä töitä (laittaa miljoonia joukkueeseen), niin eiköhän se mahdollisesti joskus toteudu. HCK:n paikka oli nousta nyt, tulevaisuudessa se tulee olemaan vaikeampaa, kun sieltä on tulossa uhkaaja nimeltä Bewe, joka havittelee tulevaisuudessa paikkaa Mestiksessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös