Ennakkoasetelmat, Pelicans vs Sport

  • 3 650
  • 5

Ennakkoasetelmat, Pelicans vs Sport


  • Äänestäjiä
    74
  • Poll closed .

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Aikoinaan avasin tämän äänestyksen, ja kokolailla samalla sapluunalla voitaisiin mennä tälläkin kerralla. Reilu vuorokausi aikaa ottaa kantaa.
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Ruutiinilla Pelicans tätä ei vie ja paineita on. Mutta uskon, että pusslileuat laittaa paremmalla tehoilla kiekon maalin kuin Jukurit.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Keskimmäiseen pylpyrään pistin ääneni. Varsinkin, jos ensimmäinen matsi menee Sportille, voi Lahdessa alkaa puntti tutisemaan.
 

TML

Jäsen
Luin kaksi ylimmäistä vastausvaihtoehtoa ja toinen tuntui niin hyvälle että sillä mennään. Viime vuoden kaltainen juttu eli Pelsut 4-1 jatkoon. Nokka hyppää kauden viimeisen pelin häviöön päättäneen joukkueen peräsimestä viimeisen ottelun voittaneeseen joukkueeseen.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vastasin toisen vaihtoehdon, vaikka "salaisesti" toivon viimeistä. Joukkueiden sarjapaikan vaihdos tekisi hyvää koko suomalaiselle kiekkoilulle.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Vastasin keskimmäisen, koska Pelicans on suosikki, mutta heillä on kaikki paineet säilyttää liiga-paikka. Sportilla ei ole kuin voitettavaa ja sarjan alku ratkaisee paljon. Keskittyykö Pelicans pelaamiseen vai johonkin muuhun...?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös