Mestiksen välttäminen kaikin keinoin !

  • 6 178
  • 7

majusa3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
Kannattaisi varmaankin jo avata se uusi ketju, l. Mestiksen välttäminen kaikin keinoin !

Kun avasin jo syksyllä ”Toivolan lähtölaskenta” ketjun, niin avataan sitten tämäkin! Eiköhän Räpsä nyt pihalle, ja vaikka Sinkkonen sisään, mitään ei varmaan enää voi mennä huonommaksi?
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Kun avasin jo syksyllä ”Toivolan lähtölaskenta” ketjun, niin avataan sitten tämäkin! Eiköhän Räpsä nyt pihalle, ja vaikka Sinkkonen sisään, mitään ei varmaan enää voi mennä huonommaksi?

Puuh, Sinkkosena en lähtisi edes koittamaan tuon kaljaasin kurssin kääntämistä. Kyllä sinne selkeästi tarvittaisiin joku järeämmän luokan juttu. Decimaatio? Pari kolme kertaa? Jospa se pelivire sitten löytyisi?

Lappeenrannassa näemmä ollut taas "lutuuria". Alkaa vaikuttaa siltä että Mestis ja Lahti alkavat ansaita toinen toisensa.
 

Mike Hyndman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Asiaa pohdittuani, mestis ei välttämättä olisikaan niin paha paikka, kuin voisi kuvitella. Siellä olisi mahdollista harjoitella voittamisen kulttuuria. Eiköhän lahteen saataisi kasattua liigaan nouseva joukkue suhteellisen lyhyellä aikataululla.

Ei tarvitse uhrata energiaa halliremontteihin ja pääomakin on liiganousua silmälläpitäen valmiina.(mikäli ei törsätä typeryyksiin)

Pelicansin putoaminen , olisi lähes varma kuolinisku myös Hekille. Tuskin siellä olisi enää resursseja mestikseen ilman Pelicans apuja. Jonkinlainen sulautuminen olisi varmasti sitten edessä.

Tiedä sitten mitä mahdollisen putoamisen seuraukset olisivat. Voisi olla jopa hanskat naulaan Pelicans nimellä ja uusin voimin pohjalta liikkeelle.

Kaiken järjen mukaan liigakarsinnat tulisi hoidella, mutta urheilussa voi yllätyksiä tapahtua. Tosin, jos neljästi häviää mestis porukalle niin voidaanko silloin puhua enää yllätyksestä? Eiköhän silloin olla paremmalle hävitty ja ansaitaan se mitä tuleman pitää.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Mielestäni jos joukkue onnistuu häviämään Mestis porukalle neljä kertaa on Mestis täysin oikea paikka Pelicansille ja samalla voisi toivoa Kiekkoreippaan paluuta. Lahdessa on kyllä todistettu kuinka hyvin pystytään usean vuoden positiivinen lataus ja tulos tuhoamaan näinkin lyhyessä ajassa.

Eli Mestis on ihan oikea paikka hakea vauhtia ja nauttia mukavasta hallista rauhallisemmilla yleisömäärillä.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sorry, vieraisiin pöytiin huutelu ja pahoittelut ketjun avaajalle suorasanaisuudesta, mutta mielestäni tämä on turha ketju. Turha siksi, ettei Pelsujen tasoinen joukkue häviä Mestisjoukkueelle neljää kertaa. tasoero on niin valtava ettei altavastaajan asemakaan auta Mestis-mestaria. Eilinen ottelu meidän vieraana oli viimeinen niitti Mestijoukkueen mahdollisuuksille. Nyt Pelsuilla on aikaa henkisesti valmistautua noihin peleihin, kun realismi karsintasarjaan joutumisesta on joka ukon kuupassa.

Edelleen pidättäydyn mielipiteessäni turhasta ottelusarjasta. Pelicans voi pudota ainostaan jos kaksi veskaria ja ykkösketju loukkaantuu.
 

majusa3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
Sorry, vieraisiin pöytiin huutelu ja pahoittelut ketjun avaajalle suorasanaisuudesta, mutta mielestäni tämä on turha ketju. Turha siksi, ettei Pelsujen tasoinen joukkue häviä Mestisjoukkueelle neljää kertaa

Syksyllä kun avasin ketjun ”Toivolan lähtölaskenta” sain alussa aika ryöpyn, mutta se ketju ei sittenkään ollut turha. Myönnän, tämä ketju voi olla turha … ☺☺ Varsinkin, kun tänään Sport kaatoi Kookoon, joten Mestis loppuottelussa ovat Jukurit vs Sport. Hyvä Vaasa, Teitte Hienon Työn! Kiitos!
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tiukkaakin tiukemmaksi menee. Edelleen 3 pinnaa välissä Tepsiin. Toivotaan nyt että tuo vierasvoitto antoi annoksen lisää itseluottamusta jätkille koppiin, ilmeet kyllä tuon HPK pelin voittomaalin myötä näyttivät siltä että nyt tipahti kiloja harteilta.. Katsellaan tipahtiko. -http://kuvapankki.jatkoaika.com/g2/d/240658-2/hpk_pelicans_050311_17.jpg

Itse noihin mestis kinkereihin sen verran että KooKoo se mennä tipahti siitä taistelusta sitten, nyt taitaa olla niin että karsii sielä kumpi tahansa, Lahti tai Turku niin ei tarvitse sitäkään vähää (jos sellaista siimaa on edes ollut olemassa) funtsia että mestis kolkuttelisi.

Aion seurata toki nämä tasonmittaus kamppailut, virallisesti "karsinta"ottelut viimekädessä töllön kautta, karsii sielä kuka tahansa, mutta mikäs sen hauskempaa olisi kuin nähdä viimekauden mestari mestaruus krapulassa paletti sekaisin höntsäämässä mestisjengiä vastaan karsinnoissa vuoden pahimmissa liskojen öissä ;)
 

majusa3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
Lahtelaisen kiekkoilun kannalta valoisa juttu oli myös liiga-KooKoon tämänpäiväinen tippuminen pronssiotteluun. Jukureilla ja Sportilla ei nimittäin ole yhteensäkään tarpeeksi resursseja ja/tai talousalueen tukea liigaosakkeen lunastamiseen eikä edes etäisesti liigakelpoista muistuttavaa joukkuetta. Pelicans on siis varmasti säilyttänyt sarjapaikkansa, vaikka joutuisikin "karsintaan". Hyvä niin.

Olisi tietysti nyt hyvin noloa hävitä karsintasarjan voittajalle, ja sitten huomattaisiin, että näiden seurojen talous ei vaan riitä SM-liigaan ja Pelicans saisi pitää paikkansa! Jos Pelicans karsii, toivottavasti se myös voittaa karsinnat niin, ettei mitään jossitteluja jää! Muutoin ollaan kyllä mielestäni jo ansaittu Mestis paikka!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös