Miksi en käy vierasotteluissa?

  • 2 907
  • 9

syitä miksi en reissaa?

  • Reissaaminen on kallista

    Ääniä: 39 39,8%
  • Ei ole aikaa käydä vierasotteluissa

    Ääniä: 57 58,2%
  • Ei ole tarpeeksi tietoa vierasreisuista

    Ääniä: 2 2,0%
  • Ei viitsi yksin lähteä ja en tunne muita

    Ääniä: 19 19,4%
  • Matkat ovat liian pitkiä bussissa

    Ääniä: 21 21,4%
  • Käyn katsomassa ainoastaan karsinta ottelut

    Ääniä: 1 1,0%
  • Jos menen, niin menen omalla autolla

    Ääniä: 19 19,4%
  • Vierasreissut ei kiinnosta

    Ääniä: 16 16,3%
  • Kävisin, jos saisin niistä enemmän infoa

    Ääniä: 2 2,0%
  • Joku muu mikä

    Ääniä: 7 7,1%

  • Äänestäjiä
    98

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Suomessa ei kovin paljon vierasotteluissa porukkaa käy. Muutaman kerran kaudessa vähän isommalla joukolla osa liikkuu, mutta arkisin on todella hiljasta ja viikonloppuisinkaan harvemmin mitään kovin isoja on porukoita liikeellä ainakaan, jos verrataan siihen määrään mitä kotiotteluissa käy väkeä.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Vastaan, että harvoin käyn kotipelissä, koska ns. kotipeliin on pidempi matka kuin vieraspeleihin.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kotiotteluihinkin on matkaa 400km. Eikä täälläpäin ole liigajoukkueita. Ellei Sport yllätä pleijareissa ja karsinnoissa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vierasreissut ei kiinnosta. Joskus kiinnosti, kävin usein Porissa ja Turussa ja ainakin kerran kaudessa Tampereellakin, mutta viimeisestä vieraspelireissusta on aikaa jo yli 13 vuotta. Ei jaksa, joskus tuntuu ettei kotipeleihinkään jaksaisi millään lähteä.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Käyn Turun vieraspelit, kun matkaa on noin 5 kilometriä. Omalla tai kaverin kyydillä tai matsibussilla. Muuten ei ole aikaa ja matkat ovat liian pitkiä. Kotiotteluihinkin on 140 kilometriä, joten niissäkin tulee käytyä vain noin 5 kertaa runkosarjassa+play offit, ja yleensä vielä niin, että paikkakunnalle on matsipäivänä muutakin asiaa. Eli pelkän yksittäisen ottelun takia jo tuollainen 90 kilsaa yhteen suuntaan on liikaa kun edes Raumalle ei tule ikinä lähdettyä Ässien peliä katsomaan.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuopiosta on matkaa niin helvetisti joka paikkaan poislukien Jyväskylä. Se on suurin syy. Menomatka on ihan ok pidemmälläkin matkalla, mutta paluumatka keskellä yötä ei houkuttele yhtään. Raha ja aika tulee seuraavilla sijoilla. Pelien näkyminen netissä on varmasti vaikuttanut tähän lisää, mutta ei ole yksin mikään syy. Tykkään kyllä paikanpäällä seurata pelejä, mutta välimatkat on vaan yksinkertaisesti liian pitkiä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Koitan ainakin kerran pari kaudessa käydä, mutta kyllähän se niin on että kun käy vuorotöissä ja on tiiviisti mukana lapsen harrastuksessa ei aikaa ole enää vieraspeleille. Hyvä kun kotipeleihin ehtii (ja muutama jää kaudessa niitäkin väliin vaikka kausikortti onkin)
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Vieraspeleissä reissaamisen kulta-aikaa (tai siis hopea) oli kaudet 2000-01 ja 2001-02, jolloin kävin kaikissa runkosarjan ja pleijarien vieraspeleissä, paitsi 00-01 Oulun kahdessa ottelussa. Mestaruuskaudella matkaaminen vähentyi ja on siitä lähtien hiljalleen laantunut ihan muutamin vieraspeleihin kaudessa. Eipä sitä kait enää jaksa useammin, kun kaikki paikat on nähty jo moneen kertaan, ja on sitä tietysti muutakin elämää.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Eipä vaan peruskoululaisena hirveästi tule reissattua. Olen tosin ajatellut että jos HIFK ja Jokerit kohtaavat puolivälierissä voisi käydä ensimmäisen puolivälieräpelin, joka on herkullisesti perjantaina, tsiigaamassa Nordiksella.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Lauantaipeleissä voi käydä pidemmänkin matkan päässä, arkena ei yksinkertaisesti jaksa eli kiinnosta lähteä suhaamaan jonnekin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös