Loukkaantumistilanne kaudella 2010-2011

  • 39 410
  • 97

Kalalokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mielenkiinnolla odottelen miten Reden paluu vaikuttaa joukkueen yhteishenkeen. Sellaisen käsityksen olen tammikuun peleistä saanut että peli-ilme olisi kaukalon ja kopin sisällä iloisempi. Jatkuuko surffailu ja onko huomannut katsomon puolelta ettei parane kiukutella ettei alkaisi taas uutta suurempaa alamäkeä? Kuitenkin ilman häntä ja paria muuta ns. tähtipelaajaa ollaan pystytty raapimaan voittoja ja pisteitä.
 

Ferris

Jäsen
Toivotaan että kyseessä on enemmänkin pelikuntoisuuden osoittaminen mahdolliselle uudelle seuralle ja Rede jatkaa matkaansa viikonlopun aikana.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Salcido ja Dale ovat poistuneet loukkaantuneiden listalta ja pelaavat molemmat tänään KalPaa vastaan...

Linkki SaiPan kotisivuille:
SaiPa 2010-11 - Uutiset - Uutiset
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Selinin mukaan Sondell pelaa todennäköisesti Ilvestä vastaan heti tauon jälkeen 15.2.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt vaan sitten toivomaan, että tämän kauden loukkaantumiset on loukkaannuttu ja miehistö pysyy tälläisenään kasassa viimeisiin otteluihin saakka. Sondell nyt taisi olla viimeinen sairastupalainen joka tämän kauden puitteissa oli odotettavissa takaisin.
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lintner ilmeisesti loukkaantui Slovakian cupissa. Hän pelasi vielä Saksaa vastaan muttei ollut tänään kokoonpanossa Sveitsiä vastaan. Polven kanssa ilmeisesti ongelmia.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta...

Lähteenä slovakialainen jääkiekkosivusto, josta Google translaten avulla saa jotain selkoa.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Tässä kun tarkemmin muistelen, niin Lintnerin polvi meni oman puolustusalueen kaksinkamppailutilantessa 3. erässä n. 5 minuuttia ennen loppua. Lintner nilkutti omin avuin vaihtopenkille, huilasi pari vaihtoa, mutta tuli ainakin vielä kerran jäälle. Tuota taustaa vasten kyseessä ei pitäisi olla kovin vakava vamma. Toisaalta, on sitä ennenkin pystytty pelaamaan vaihto pari sellaisella povella, jossa on etu/sivu/ristisiteet viittä vailla halkikatkipoikki. Toivotaan, että Sveitsi-pelin missaaminen oli puhdas varotoimenpide. Laitan lisäinfoa, mikäli sellaiseen satun törmäämään.

Lintner oli Saksaa vastaan hyvä, vaikka sakemannien ainoa osuma meneekin osittain Rison piikkiin. Hän ei merkannut kunnolla omaa miestään puolustusalueella ja tästä tuli vastustajan ainoa maali. Slovakian valmennusjohto antoi Lintnerille runsaasti yv-vastuuta. Tasakentällisin hän luuti peruspakki Mezein kanssa. Kaksikon yhteispeli sujui kohtalaisen kivasti. Lintner hoiteli hyökkäävämään roolin avaussyöttöineen ja Meisseli sitten vastasi stay-at-home -ruudusta.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ilmeisesti myös Redenbach ja Jokila ovat saanet telottua itsensä tauolla lasaretin puolelle. Redellä ranne paskana ja kausi oli nähtävästi sitten siinä. Willimiesten foorumilta haettua tietoa. Eiköhän jossain vaiheessa tule virallista tiedotetta ilmoille.
 

Wolves

Jäsen
Ilmeisesti myös Redenbach ja Jokila ovat saanet telottua itsensä tauolla lasaretin puolelle. Redellä ranne paskana ja kausi oli nähtävästi sitten siinä. Willimiesten foorumilta haettua tietoa. Eiköhän jossain vaiheessa tule virallista tiedotetta ilmoille.

Redenbach -> Sivussa loppukauden
Lintner -> Polvivamma, kolme viikkoa vempassa
Jokila -> Kiekko jalkapöytään, maanantaina tutkimuksiin

SaiPa 2010-11 - Uutiset - Uutiset
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Nyt rupesi kyllä jännittämään. Ei se karsintapaikka vielä niin kaukana ole, että olisi tarvinnut noin paljoa antaa tasoitusta.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voihan saakeli. Tarkasti laskettuna Lintneriä ei sitten nähdä enää Kisapuistossa tällä kaudella. Paitsi jos pelataan karsintoja.

Redenbachin menetys on kova varsinkin yyveelle, mutta toisaalta ei SaiPa pelasi erinomaisesti myös ilman häntä. Taisteluilme oli kohdillaan, toivottavasti jatkuu, jotta ne karsinnat vältettäisiin.

No, Tyler pääsee nyt sitten bailaamaan oikein kunnolla Giggliniin.
 

ahal

Jäsen
On tää yhtä helvettiä näiden keltamustien kanssa. Aina kun on tauko, toiset parantelee haavojaan mutta meillä käy päinvastoin. Kausikin saa jälleen uuden käänteen, kun piti pikkaisen helpottaa, niin eikun alamäkeen taas. Ja kohti Itä-Suomen derbyä...
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ilman Redeä pärjätään, mutta Linterin menetys on pahempi juttu. Miten voi olla näin huono tuuri loukkantumisten kanssa, hipoo kyllä jotain ennätystä.
Ykkönen tiistaina Löfman-T.Koskiranta-McTavish ja 8-1.
Saatana.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On tää jotenkin surkuhupaisaa näiden loukkaantumisten kanssa.. No, onneksi ollaan kuitenkin aika yhdentekevässä tilanteessa loppukautta ajatellen, säälipleijaripaikka on paskottu ajat sitten enkä usko että karsintoihinkaan enää joudutaan. TPS saattaa vielä ponkaista ohikin nyt ku päästiin parista parhaasta pelimiehestä eroon, mutta ei me nyt pelicansia huonompia olla. Eihän?

Mitens se Sondell? Jos saataisiin mies ees jonkinlaiseen pelikuntoon niin oishan siinä sellainen sopiva köyhän miehen Lintner. Ilman Redeä selvittiin ihan OK tossa taannoin, yv ei toimi mutta mitä uutta siinä nyt on.
 

Kalalokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämmöstä kirjottelin tuolla bongaa liigakiekkoilija-ketjussa

SaiPan Tyler Redenbach nähty Lappeenrannan Gigglin Marlinissa.

Nyt jälkeenpäin vasta itsekin tajusin, että miehen toinen ranne olikin paketissa. Silloin kun Tylerin spottasin niin muistelin että eikös äijällä ollut vammaa enemmän ala- kuin yläkropassa ja toivoin vain erehtyväni henkilöstä, että ei kai vain taas..

Ja Lintnerin loukkaantuminenhan oli varsinainen kirsikka kakun päällä. Jännäksi kausi vielä menee.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paskempi homma tuo Aarnio, eikä Salcidokaan hymyilytä. Tosin jos nyt se voitto Pelicansista tulisi, niin kausi alkaisi olla aika lailla pelattu ja liigapaikka turvattu ja sinänsä pelaajamenetykset ei hommaa enää kaada.
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
Aika himmee tuuri teillä noiden loukkaantumisten kanssa. No vähän samaa vikaa Kuopiossakin. Kun miestä hankitaan loukkaantuneiden tilalle, niin tuuraajatkin loukkaantuvat kolmen pelin sisään.

Saattaa sietokyky olla koetuksella, kun mies/viikko loukkaantuu ja ihan niinkuin sodassakin - aina parhaasta päästä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hassua.

Hyvä juttu tässä on se että kausi on muutamaa matsia vaille jo paketissa. Ahdistaisi jos tällasella tahdilla tippuisi kärkiukkoja pois juuri pleijareiden kynnyksellä. Nythän se on aika yhdentekevää.

Tosin Myllyniemen loukkaantuminen pistäisi elämän vielä jännäksi.
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mankinen ja Kaksonen ovat sivussa illan pelistä kuumeen takia. Heidän tilallaan pelaavat Roope Hämäläinen sekä Jere Pulli. Pullikin pelaa siis hyökkääjänä.

No eipä noita poissaoloja ollut pahemmin muutenkaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös