Lauantaipelien alkamisaika

  • 16 720
  • 90

Paras lauantaipelien alkamisaika

  • 16:00

    Ääniä: 71 20,0%
  • 17:00

    Ääniä: 211 59,4%
  • 18:30

    Ääniä: 65 18,3%
  • Lauantaina ei saisi pelata!

    Ääniä: 8 2,3%

  • Äänestäjiä
    355

Hockey Story

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
vapaailta

Lauantai on monimuotoinen vapaailta, eli matsi tuntuisi parhaalta alkuillan ohjelmaksi jonka jälkeen pääsee kaikkeen muuhun illanviettoon: Joko ulos illanviettoon kaverien kanssa tai perheen kanssa syömään, tai sitten koti-illanviettoon saunomaan ja hyvää leffaa katsomaan.Jotenkin töissä viikot peuhaavalta tuntuu että lauantai-myöhäisemmän illan pitää olla mahdollisimman vapaamuotoinen myöhäisemmän ohjelman puolesta.
Ääneni menee klo 17.00 tutulle alkamisajankohdalle, jonka jälkeen pääseekin mukavasti täysin vapaasti relaamaan iltaseitsemän aikoihin mitä nyt mieleen sitten ikinä tuleekin.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eli jääkiekko on vain aikuisten miesten kaljottelu "juttu"?

Sunnuntaipelejä voisi olla ehkä enemmän ja niistä sitten järjestää perhetapahtumat jos lauantain alkamisaika on huono. Loppujen lopuksi se on ihan hyvä pelipäivä muutenkin, kun ei sunnuntaisin ole niin paljon tekemistä yleensä.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Jos kaljoittelupeleille on tilausta, se onnistuu kyllä lisäämällä perjantaipelejä.

Lauantaipeleille 17.00 on mainio aika. Sekä perheiden että kaljoittelijoiden näkökulmasta. Kaljoittelijat ehtivät kotiin jatkamaan ennen baaria, perheet ehtivät kotiin loppuiltaa viettämään. Win-win.
 

Fordél

Jäsen

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kiitos sm-liiga, oikasti!!!

Todella hyvä ratkaisu palata lauantaisin klo 17.00 alkamisaikaan.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Onhan tuo tuuliviireily sinänsä naurettavaa, mutta hyvä näin. Ja nyt tosiaan niitä perjantaipelejä vain, ne voisivat alkaa klo 20.30.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan tuo tuuliviireily sinänsä naurettavaa, mutta hyvä näin.
Sama. Hauskaa että aika moni oli jo kauden alkaessa sitä mieltä, että tuo aika on huono...eikö tätä yhtään tutkailtu ja suunniteltu ennakkoon? Ja kun jotain päätetään niin olisihan siinä kannattanut pysyä.

Itse kyllä tekisin niin että pelit alkaisivat kuten nyt päätetty, mutta perjantain pelit voisivat alkaa himpun myöhemmin, ja sunnuntai-pelejä voisi olla enemmän. Ja jos vaihtelua halutaan niin lauantain pelit voisivat olla 17.00 ja osa 18.30. Mutta nuo semmoista hienosäätöä. Vaihtelevat peliajat voisivat tuoda halliin eri katsojia.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Liigapörssi pitää sunnuntaipeleissä kiinni 18.30 aloitusajasta. Varmaan siis lauantaidenkin kohdalla.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Launtaina pelien paras alkamisaika on klo 17.00, kuten aina ennenkin on ollut! Neljäksi tulee kiirus eikä aina ehdi edes päivällistä syödä. Klo 17 on hyvä myös siksi, että illaksikin ehtii vielä järjestää omaa ohjelmaa. 18.30 olisi lauantaisin liian myöhäinen ajankohta. Arkisin pysyisin tuossa 18.30:ssa, koska peli päättyy sopivasti siinä klo 21:n kieppeillä ja ehdit kotiin hyvin ennen kymmentä.

Kummaksun yleensäkin tätä, että kaikkea pitää yrittää muuttaa ihan vain muutoksen vuoksi. Kello 16 on vielä kuin keskellä päivää! Jääkiekkopeli kuuluu alkuillan harrastuksiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös