Ismo Lehkoselle toimitsijakielto

  • 28 777
  • 105
Tämä kyseinen info, mistä puhutaan, niin Lehkonen sanoi päivän Kouvolan Sanomissa ettei ole ollut aikaisemminkaan siellä paikalla. Pitääkö tämä paikkaansa ja onko aikaisemmin noussut samanlainen meteli?
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Mielikuva on sellainen, että ainakin TuTon mestaruuskaudella Lehkonen oli vetämässä treenejä ja niukkanen oli infossa. Eikä tainnut isompaa haloota nousta.
Eikä olisi noussut nytkään, jos poissa olija olisi ollut joku muu, kuin Lehkonen, tai jos Lehkonen ei olisi noussut "kukkahattutäti" lausunnolla tapetille juuri ennen tätä.
Jokainen voi miettiä, onko tärkempää vetää reenejä ja tsempata jätkiä pleijareihin, vai olla kovat kaulassa infossa? Vaan ainahan se jotain itkemisen aihetta pitää löytää jonkun toiminnasta, ettei tule tylsää.
Paljonkohan ensikaudeksi määrätään sanktiota, jos päävalmentaja jättää tulematta? Veikkaisin, että pari peliä kakkua ja tonni sakkoa ainakin...
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Ja se nyt vaan on niin että "Norsunluutorniin" ei viitsi kauaa huudella, kun sieltä ei vastata mitään rakentavaa ja kaadetaan vaan tervaa niskaan höyhenten kera. Eli leimataan häiriköksi, ikäväksi ihmiseksi ja vallitsevan järjestelmän horjuttajaksi. Vieläpä piiloudutaan tittelien ja organisaation taa. Kun ei saa muuta kuin kökköä silmille, niin tuskin paljon tässä vaiheessa kautta kiinnostaa tai näkee tarpeelliseksi mennä johonkin tilaisuuteen edustamaan, kun ei voi mitään oikeasti sanoa Herroille Johtajille.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Mielestäni Jatkoajan pääsivulla oleva plogi "Karhuherran Murinta" on lukemisen arvoinen tämän tapahtuman osalta.

Karhuherra: "Lopputulos on se, että koneisto ja kaikenlaiset valiokunnat ovat yhä leveämmän railon päässä jäähallien arjesta, Ismo Lehkonen muistaa hetken aikaa kieltäytyä sanomasta mitään paljon puhuva virne naamallaan, toimittajilla on vähän tylsempää ja kiekkokansa pitää tätä kaikkea uskomattomana spedeilynä." (Lainaus kirjoituksesta HARKITTU EPÄURHEILIJAMAISUUS 8.2.2011. Anssi Koskinen)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös