Totuus pelaajahankinnoista – Lopit ja Flopit

  • 24 710
  • 51
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Niinkuin edellä mainitsinkin ja minkä tarkkasilmäiset lukivatkin sieltä... Dickenson hankittiin Suomeen vahvistukseksi Mestikseen, ei liigaan. Se että kaveri pääsi liigaan, on kokonaan toinen tarina.

Niin siihen ei loppujen lopuksi tarvittu kun 1 kpl puusilmäinen ex-nhlvahti Lahdesta ja loppu onkin tarua ihmeellisempi.

Että kuka Kurren lisäksi näiden kaikkien sekoilujen takana oikein onkaan ja tämän nykyisen sarjasijoituksen....taitaa hyvin pitkälti kulminoitua Nupee...se että on pelannut taalajäillä ei tee hyvää hyvää pelaajakordinaattoria eikä valmentajaa.
Ihmettelempä mitä annettavaa miehellä seuran on hallitustyöskentelyynkään...niin on pikkumusta tarttunut kintaaseen siinä oppii jääkiekkojoukkueen toiminnasta vaikka mitä.


Maalivahtivalmentajana mies on onnistunut kyllä hyvin ja pelasti seuran taloudellisesti mutta suutaripysyköön lestissään.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Pekko Pelikaani kirjoitti:
Niin siihen ei loppujen lopuksi tarvittu kun 1 kpl puusilmäinen ex-nhlvahti Lahdesta ja loppu onkin tarua ihmeellisempi.
Ei Pelicans Dickensonia hankkiessaan odottanutkaan saavansa mitään sateentekijää liigaan.
Kesällä Pelicansin toimintaa paljon seuranneena ja sitä kautta taustahenkilöiltä jotain kuului, että tämä sopimus toimi enemmin näytönpaikkana Dickensonille ja siksi siihen sisältyi optio ensi kaudesta joka oltaisiin pantu täytäntöön mikäli Dicky olisi onnistunut lyömään läpi. Kovia odotuksia ei siis ollut, ja hakuna mielestäni Dickenson oli hyvä sillä olihan mies dominoinut pari kautta jo Mestistä.

Toisaalta Nurmisella on ollut sanansa sanottavana sellaisten Mestishakujen kuin Antti Niemen, Matias Lopen ja Karo Koivusen hankinnoissa, joten on sieltä hyviä hankintojakin tullut, nyt vain sattui pieni huti.

Jos näistä Nurmisen tämän kauden hankinnoista jotain negatiivistä antaa, menee se miinus ihan koko toimintaan pelaajapuolella. Sillä hyökkäysmateriaali on täysin liian kapea ja pelaajakartoitus on töpännyt pahemman kerran (lue: Yorkin polvi ja vääriä pelaajia vääriin paikkoihin)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös