Esa Wallin

  • 3 267
  • 6

esa jr.

Jäsen
Suosikkijoukkue
ässät,narukerä ja fc jazz
muistaako kukaa esa valliinii lukosta joskus 80-luvulla
oli vissii pakki. kertokaa siitä äijästä jos on tietoo! kiitos jo tässä vaiheessa.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
1980-81

Itellä ei mitään kuvaa minkä tyyppinen äijä oli kun itse aloin seuraamaan vasta vähän myöhemmin tätä lajia mutta eiköhän täällä sen verran vanhoja äijiä liene,että voivat kertoa enemmänkin mutta iselläni ei ole muuta tietoa kuin se,että pelasi kaudella 1980-81 kokonaista 11 ottelua saalistaen niissä 0+0 pistettä ja olisiko istunut 12 min jäähyjä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hataraa

Jotain muistikuvia miehestä on, vaikkakin huonoja.

Wallin tuli Lukkoon Vaasan Sportista. Muistaakseni kyseinen isokokoinen pakki omasi varsin kovan lämärin, jota ei kuitenkaan siis tuolla liigakaudellaan Lukossa kovin onnistuneesti käyttänyt. Kovin vakuuttavasti mies ei muutenkaan liigassa esiintynyt, oli ns. iso mutta kankea pakki. Wallin oli Jarmo Kuusiston kamuja, en muista pelasivatko miehet jäällä parina, mutta kaukalon ulkopuolella ainakin kaksikko pisti tuulemaan. Asuivatkin samassa kämpässä, kolmantena pyöränä löylyä kiukaalle löi toinen Uudenkaupungin hurja, eli Lasse Lindberg.

En nyt mitenkään muista enempää miehestä. Laitan tähän vielä Wallinin tilastoja, jotka kopioin totta mooses vanhoista Jääkiekkokirjoista. Valitettavasti niitäkään ei löytynyt enempää kuin kolmen kauden ajalta:

1978-79 Sport 36. 10+ 6=16. 71.
1979-80 Sport 34. 12+11=23. 64.
1980-81 Lukko 11. 0+ 0= 0. 12.
 
Viimeksi muokattu:
Pekka Peltola?

En jaksa aloittaa omaa ketjua tälle, joten muistellaan nyt vanhoja pelaajia tässä ketjussa. Muistaako joku Peltolan Pexin, oli yksi Lukon parhaita pelaajia 90-luvun alussa. Sitten katosi johonkin ja tuli Ässiin pelaamaan joksikin aikaa. Missä lienee mies tällä hetkellä. Ei kai se kauheen vanha oo, joten tuskin on uraansa lopettanut?
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pekka

Täältä jotain:

http://www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=1407

Taitaapa mies olla jo lopettanut. Oli kyllä aikoinaan Lukossa mahtavassa vireessä. Pisti kiekon varmasti reppuun kun paikka tuli. Lukko-kausi taisikin olla viimeinen hyvä kausi hänelle. Sen jälkeen HIFK:ssa ja Ässissä ei jostain syystä pystynyt vastaamaan odotuksiin.

EDIT: Sivu lataa jonkin aikaa, mutta kyllä se sieltä aukeaa...
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Peksi

Tuo ICEn linkki ei aukea minulle, kuten ei muukaan euhockey.net-sivusto. Mutta luulen että hän on lopettanut, on muistaakseni vuosikertaa -65 joten onhan tuota ikää jo kiekkoilijalle ihan riittävästi. Pari vuotta sitten hän pelasi vielä Hyvinkään Ahmoissa muutaman pelin, sen jälkeen ei minulla ole tietoa hänen vaiheistaan. Taisi pelata rullakiekkoakin jossain vaiheessa.

Peksi Peltola oli kumminkin semmoinen maalintekijä jota nyky-Lukkokin kaipaisi. Toisaalta, hän oli tietääkseni hiukan samantyyppinen ihmisenä kuin Mika Nieminen edellisellä kaudella, eli kavereita hänellä ei joukkueessa juurikaan tainnut olla. Ja mitä nyky-Lukkoon tulee, niin ainakaan Ikan kuvioon hän ei sopisi, en nimittäin osaa kuvitella Peltolaa oikein joukkuepelaajana.
 
Joo-o, pekka on näköjään lopettanut kiekko-uransa Nykyään mestiksessä pelaavassa Kiekko-Vantaassa huikeilla tehoilla(11:ta pelistä 22 pistettä!), tosin se oli suomi-sarjaa se. Ei peksi nyky-lukkoon sopisikaan, Lukkohan oli aikamoinen ostojoukkue 90-luvulla, ennen kun siitä tuli "tyypillinen pikkuseura".

Noista -65 syntyneistä iso Toke olis aika kova, mutta on hänkin ikävä kyllä lopettanut. Miehen voi muuten bongata Rauman Satamasta paiskomassa hommia nykyään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös