D Team Facebookissa!

  • 3 471
  • 5

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Morjens!

Tänään 8.12.2010 D Teamista tulee edelläkävijä urheiluseurana sosiaalisissa medioissa. Tulkaa seuraamaan melkein reaaliaikaiset erätaukohaastattelut liittymällä D Teamin Facebook- faniksi. Antakaa palautetta!

Hienoa, että D Team on jatkossa Facebookissa, mutta ei D Team tällä saralla sentään edelläkävijä ole, sillä KooKoolla on ollut myös pitkään Facebook-sivut käytössään:

http://www.facebook.com/kookoo65
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jestas. Lukekaa tuo avausviesti edes kerran.

Onhan nuo D Teamin sivutkin olleet tuolla jo ties kuinka kauan. Nyt oli kyse tuosta realiaikaisista erätaukohaastatteluista.
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näköjään d team huomannut sosiaalisen median merkityksen ja ottanut sen myös mukaan markkinointiin. Esimerkiksi JJK käyttänyt tuota todella hyvin hyväksi ja oikeastaan facebookin takia JJK on ehdolla vuoden markkinointitekona(toki esim yleisömäärät hyvät ja oli lehtien palstoilla paljon, mutta sosiaalisen median hyväksikäyttömisen ansiota aika pitkälle kaikki)

Ehkäpä tälläkin saadaan pari katsojaa lisää houkuteltua kunhan ensin saadaan edes väkeä liittymään kanavalle, toivottavasti mainosta tulee myös seuran kotisivuille ym.. sillä nyt vasta 49 ihmistä kanavalle liittynyt.

Jokatapauksessa kiva nähdä haastatteluja ja varsinkin jos ne tulee realiajassa nettiin. Varsinkin jos noita saa myös vieraspeleistä tänne ja jotain muuta raporttia otteluista.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huomiseen matsiin näyttää olevan FB faneilla erikoishintaan lippuja myytävänä joten jos ei ole kanavalle liittynyt niin nyt hyvä paikka..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös