Tulokset 26.12.

HC Geneve Servette - SKA 1-3

Jashin 2+1, Mårtensson 1+2, Sushinski 0+3

Bezina 1+0, Trachsler 0+1, Randegger 0+1

SKA :n ykkösketju pelasti Pietarilaisten kunnian. muuten pelistä näki, että tällainen turnaus kesken sarjakauden ei nappaa. Kyseessä on KHL :n markkinointi ja SKA on liikkeellä parhaalla kokoonpanolla.

Vastustajan ainoaan maaliin teki esityön maalin takana mokannut SKA :n maalivahti Maksim Sokolov.
Sveitsiläiset pelasivat pari kertaa rumasti mailalla, joista toinen päähän kohdistunut poikittainen jäi tuomarilta viheltämättä. Kaveri tyytyi vain tilanteen jälkeen raaputtamaan luistimella verta irti jäästä

HC Davos - Spartak, Moskova 4-2

Tänään pelaavat:

Sparta, Praha - Geneve Servette

ja

Team Canada - Spartak, Moskova

Team Canada on koottu Sveitsissä pelaavista kanukeista. Siinä pelaa useita Suomessakin pelanneita: Glen Metropoli, Martin Kariya, Cory Murphy...

Team Canadan kokoonpano turnauksen kotisivuilla.

SKA1946

Cupin finaalissa pelaavat Team Canada ja SKA.

SKA tiputti välierässä Geneve Servetten jatkoaikavoitolla 4-3 (0-3;3-0;0-0;1-0). Toinen erä oli hyvää pelaamista SKA :lta mutta ensimmäisen ja kolmannen erän perusteella Geneve Servette olisi ansainnut voiton.

Team Canada tiputti Davosin puhtaasti 4-0.

Finaali pelataan tänään uudenvuoden aattona.

Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
SKA Pietarin pappajoukkue voitti finaalissa Kanadan maalein 4-3. SKA on kolmas perättäinen Spengler Cupin KHL-voittaja. Vuonna 2008 voitti Moskovan Dynamo, vuonna 2009 Minskin Dynamo ja nyt siis SKA Pietari.