Tavoitteena play offit

  • 1 668
  • 4

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
Täälä palstalla ollaan sitä mieltä että viiva karkaa koko ajan kauemmas, toki näin on mutta kyllä sieltä tulee joitain joukkueita myös alemmas. Esim Saipa on saanut viime otteluissa todella vähän pisteitä ja näin ollen uskon Saipan olevan runkosarjan lopussa Lukon takana. Myös TPS pelaa aika heikkoa kautta ja en pitäisi minään mahdottomuutena että myös TPS on sarjan loputtua Lukon takana. Toki Lukon pitää parantaa otteitaan/maalintekoa jotta näin kävisi, mutta uskon näiden 3 joukkueen ratkaisevan viimeisen pudotuspeli paikan.

Jos katsoo joukkueiden seuraavia pelejä niin voi kyllä suoraan sanoa että TPS ei voita seraavia pelejään (HPK, Kärpät). Saipa taas häviää huomenna Jokereille, voittaa sitten Pelicanssin ja häviää Jypille. Eli jos Lukko voittasi Tapparan (kauden ehkä tärkeimpiä pelejä), häviää Jokereille ja voittaa Ässät (pakko voitto uskottavuuden kannalta). On viiva jo 2 pistettä lähempänä. Mutta vaikka näin ei ihan kävisiskään ei se viiva hetkeen aikaan Lukolta karkaa. Ja siihen uskon että Lukon peli ei enää tästä heikkene, päinvastoin on niitä maaleja joskus tultava. Toivotaan että tämä Cisar Lukkoa siinä auttaa.

Eli tällä hetkellä kannattaa seurata Lukon lisäksi tiiviisti Saipaa ja Tepsiä. Saipalla pisteet ovat kauden 5 viimeisessä pelissä todella tiukassa, johtuen kovista vastuksista. Joten jos oltaisiin silloin edes 4 pisteen päässä Saipasta on vielä mahdollisuuksia Saipan kiinni ottamiseen.
 
Viimeksi muokattu:
Synkältä näyttää...

..,sillä TPS otti pisteen tänään ja SaiPa pistää varmasti kampoihin tappioputkessa kulkevalle narrilaumalle, luotan kuitenkin siihen, että Lukko ottaa voitot kaikista tämän vuoden puolella olevista 3:sta pelistä!
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Ihan ok avaus!

Tama ketjun avaus on ihan OK, ei siina mitaan, mutta tuntuu, etta ratkaisun hetkija on jo eletty aika tovi.

Kaikkihan on viela taysin mahdollista, jopa kotietuun play off-ssa, mutta vain yhta puuttuu, kuten kaikki tiedamme, voittoja!

Tilastomiehet varmaan voisivat valaista, mita pitaisi saada ja mita tappituntumalla olevien vastaavasti menettaa, jotta Lukko paasi viiivan ylapuolelle.

Kun kukaan ei ole viela talla paltalla huomannut kiinnittaa katsettaan siihen, mita I. Lehkonen sanoi TPS-tasapelin jalkeen, niin mina nyt nostan sen kissan poydalle. Kuten sanottu, missa ovat ne Lukon oman pojat, Viinanen etunenassa, jotka viime kaudella tekivat aika kivasti pusseja. Maalit ovat nyt liikaa samojen kavereiden harteilla. Varmaan Ipalta nuorten miesten herattelya!

Harvoin kaksi hakkia illassa riittaa kuittaaman voittoa, kuten Tepsi pelissa nahtiin.

Jos Lukko viela halajaa vahvistuksia, kuten toivomme, niin niiden pitaisi tulla Aijansuolle pikalahetyksena, muuten viivan karkaaminen ja raon syveneminen on liian pitkalla.

Ja viela: tama viestiketju tuo mieleen eittamatta Lukon kolmivuotisen projektin, en halua nyt menna siihen syvallisemmin, mutta aika paska juttu, jos kesa koittaa taas Raumalle etuajassa.

Kylla tama Lukon byroossa tiedetaan.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Yksi varteenotettava vaihtoehto olisi JYPin totaallinen jäätyminen. Joku 8-10 ottelun tappioputki toisi JYPin kamppailuun mukaan.
Toki näin voi tapahtua mille joukkueelle tahansa.

JYP vaan tuntuu todennäköisemmältä.
 
Viimeksi muokattu:

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
No, ei kai tässä kannata ruveta laskemaan toisten epäonnistumisten piikkiin, vaan keskittyä vaan oman joukkueen pelaamiseen. Pisteitä on jaossa vielä noin 50 kpl, että eiköhän kaikki ole vielä omissa käsissä. Siis vielä, mutta ei kauaa, jollei peli parane, mutta huomenna on päivä uusi ja jo silloin on mahdollisuus kääntää kurssi kohti pleijareita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös