Johtoporras touhuilee

  • 18 202
  • 55

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Täytynee tänne nyt sitten kommentoida myös...

Eli hienot hankinnat!

Voitte taas kulkea selkä suorana hallilla...
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Vaikka olenkin hieman negatiivisesti kirjoitellut johtoportaasta, niin nyt kyllä täytyy taputtaa selkään ja onnitella hienoista hankinnoista!

Minusta näiden pelaajien hankinta osoittaa että SaiPalla on vetovoimaa, hyvä maine ja erinomaiset neuvottelijat. Tuskin muuten tämän tason miehiä olisi Lappeenrannassa nähty. Epäilen että rahalla näitä vahvistuksia ei ole SaiPaan hommattu. Onko kellään varmaa tietoa hoitaako Koikkalainen yksinään sopimusneuvottelut? Vai onko mukana joku hallituksen jäsen?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo, kyllä tässä joutuu pahoja sanojaan vedellä takaisin. Tämä on sitä reagointia sillä oikealla tavalla!

Toimistolla näytettiin hauista epäilijöille. Eipä sillä, etteikö saisi kritisoida jos on aihetta ja asiat ei suju, mutta nyt siihen ei varmaankaan ole toviin aihetta. Eikä varsinkaan näiltä osin.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kyllähän kritisoida saa ja pitääkin, jos aihetta on, mutta monesti kritiikkiä heitetään vähän hätiköidysti. SaiPa haki vahvistuksia heti Barneyn potkuista lähtien. Ja kun tavoitteena on isot kalat, ei nopeita päätöksiä saada aikaan ilman niin paksua shekkivihkoa, että SaiPalla ei sellaista ole. Joku ECHL:n ja AHL:N väliä seilannut tuntematon kanukki olisi varmasti saatu hankittua 2-3 päivässä, mutta isompien kalojen narraaminen vaatii yleensä enemmän aikaa. :)
 

194800

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPV
No johan on johtoporras pannu "hihat heilumaan". Aina sillointällöin näillä palstoilla on joku itkenyt, että pitäisi uskaltaa ottaa riskiä ja panostaa joukkueeseen. Nyt on Koikkalainen varmaan laittanu viimesetkin "siemenperunat" likoon ja Tersa ottanut seuraavan "stepin" ja steppaillut pankkiin laittamaan nimensä "pitkään paperiin", sillä muuten en näitä puolustaja-hankintoja voi ymmärtää. Hyvähän se on, että panostetaan, mutta viimeaikaisilla yleisötuloilla ja ns "ilmaislippujen" jakamisella ei paljon vahvistuksia hankittaisi. Käsittääkseni pelaajabudjetti on jo aikaa sitten ylitetty, koska suurien loukkaantumisiten takia on jouduttu rosteria paikkaamaan "hätäaputyömiehillä". Toivottavasti nyt saadaan yleisöä palaamaan Kisapuistoon(riippu tietysti menestyksestä) ja saadaan myös taloudellista tuottoa seuralle, ettei tästä "The kaudesta" tule kautta, jolloin tehtiin ennätystappio "viimeiselle riville". Toivotaan, että nyt kurssi kääntyy voittoputken suuntaan. Muuten.... onko T. Kallioniemi milloin palannut toimiston vahvuuteen, kun "esiintyy" jälleen SaiPan kotisivuilla? (hyvä sinänsä, sillä kyllä varmaan hommia piisaa:)
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
No johan on johtoporras pannu "hihat heilumaan". Aina sillointällöin näillä palstoilla on joku itkenyt, että pitäisi uskaltaa ottaa riskiä ja panostaa joukkueeseen.

Näin on. Itkeä saa ja meluta, kuten itsekin olen tehnyt. Nyt voidaan kai sanoa, että tämä tarkanmarkan linja alkaa väistyä vähitellen. Toivottavasti tästä kehkeytyy onnistunut suunta ja johto kun keksii vielä strategian ja tavoitteen kunnolla kausiksi eteenpäin, niin pidän turpani kiinni. Koikkalainen nosti tasoaan minunkin silmissäni, tosin hänhän se tuntuu kaiken työn tekevän muutenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös